Betonnen aanrechtblad

Er is geen ander aanrechtblad dat zo robuust en solide oogt als een betonnen aanrechtblad. Daarnaast is een betonnen aanrechtblad hard en duurzaam.

Het betonnen aanrechtblad is een massieve blikvanger die met zijn koele, strakke uiterlijk uitstekend past in een moderne of design keuken. Ook zien we het betonnen aanrechtblad steeds vaker in de industriële keuken.

Bezoek onze showroom
Betonnen aanrechtblad
Betonnen keuken Middelharnis

Hittebestendig

Het betonnen aanrechtblad is zeker bestand tegen hitte. U kunt een hete pan op het aanrecht zetten zonder dat het blad blijvend beschadigd zal worden.

Toch adviseren wij altijd om onderzetters te gebruiken in verband met krassen en thermoshock. De hitte kan ook de beschermlaag van het betonnen aanrechtblad aantasten.

Betonnen aanrechtblad

Betonnen aanrechtblad in praktijk

Onbehandeld is het betonnen aanrechtblad vlekgevoelig en niet waterbestendig. Wilt u lang plezier hebben van uw aanrechtblad, laat uw betonnen aanrechtblad dan voor gebruik behandelen.

Zo beschermt u uw werkblad tegen vocht en vlekken. Zijn watervlekken voor u geen probleem, dan kunt u ook kiezen voor een onbehandeld betonnen aanrechtblad. Dit draagt zeker bij aan een doorleefde sfeer in uw keuken.

Betonnen aanrechtblad

Opmars van betonnen aanrechtblad

Vroeger werd beton alleen gebruikt in de bouw, maar beton wint nu ook aan terrein in ons interieur. Dat is niet zo verwonderlijk, want het combineert perfect met andere materialen zoals hout en rvs. Het betonnen aanrechtblad wordt ook toegepast in onze doorleefde houten keukens.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Betonnen aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Betonnen aanrechtblad