Composiet aanrechtblad

Onterecht wordt het composiet aanrechtblad soms beschouwd als een aanrechtblad van natuursteen. Een composiet aanrechtblad is echter een technisch vervaardigd product, bestaande uit gerecycled graniet, kwarts en harsen.

De eigenschappen van het composiet aanrechtblad verschillen per soort. Het hangt samen met het soort natuursteen dat is gebruikt: graniet, kwarts of marmer. Welk soort composiet aanrechtblad u ook aanschaft, u zult altijd veel voordelen genieten die met name in de keuken heel belangrijk zijn.

Bezoek onze showroom
Composiet aanrechtblad
Modern landelijke keuken met composiet aanrechtblad. De gaskookplaat van NEFF bevat een wokbrander.

Composiet is ideaal als aanrechtblad

Het aanrechtblad in de keuken wordt intensief gebruikt. Dat het materiaal van uw aanrechtblad stevig is, bestand tegen een kras, een buts en een stoot, is een minimale vereiste. Daarom leent het composiet aanrechtblad zich zo goed als werkblad.

Composiet is zelfs harder dan een glazen aanrechtblad en het is een hittebestendige steensoort. Desondanks adviseren we altijd om onderzetters te gebruiken. Een thermoshock kan uw aanrechtblad namelijk verkleuren.

Composiet aanrechtblad, lees meer over de voordelen en nadelen

Composiet laat zich makkelijk combineren

Nog een voordeel van composiet: het materiaal laat zich uitstekend in allerlei stijlen keukens combineren. Wanneer u zoekt naar landelijke keukens zult u versteld staan van onze prachtige bijpassende composiet aanrechtbladen.

Net zo goed als wanneer u een moderne, design keuken wilt inrichten. De collectie aanrechtbladen van composiet is breed genoeg om elke stijl keuken te completeren.

Composiet aanrechtblad

Ideaal voor elke gebruiker

Bent u iemand die na elke koffieronde alle waterdruppels van het aanrecht verwijdert? Of bent u niet zo van de poets? Dan is het composiet aanrechtblad ideaal voor u. Dit materiaal is zo dicht, het laat nauwelijks vocht en vuil door. Ideaal voor de propere, maar ook voor de gemakkelijke gebruiker.

Wel is het zo dat agressievere soorten vlekken beter direct verwijderd kunnen worden. Eventueel kunt u uw composiet aanrechtblad extra laten impregneren om er absoluut zeker van te zijn dat het mooi blijft. Zeker wanneer u niet de enige gebruiker bent van uw aanrechtblad.

Composiet aanrechtblad

Composiet - onderhoudsvriendelijk

Ook is het materiaal onderhoudsvriendelijk. Dit is vooral praktisch bij gezoet of geborsteld composietsteen. Gebruik warm water en een mild schoonmaakmiddel om composiet schoon te maken.

Een dagelijkse beurt is voldoende om het blad mooi te houden. Ook het gebruik van een natuursteenreiniger is aan te raden. Gebruik nooit aceton of thinner! Spoel uw blad direct af met water wanneer dit op uw werkblad komt.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Composiet aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Modern landelijke keuken met composiet aanrechtblad. De gaskookplaat van NEFF bevat een wokbrander.