Glazen aanrechtblad

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, of overweegt u keukenrenovatie? Met een ander aanrechtblad geeft u uw keuken weer een uitstraling als nieuw. We verzorgen met plezier uw keukenrenovatie.

Graag attenderen we u op één van onze bijzondere aanrechtbladen: het glazen aanrechtblad! Een glazen aanrechtblad is bijzonder strak en stijlvol in de moderne keuken.

Bezoek onze showroom
Glazen aanrechtblad
Glazen aanrechtblad

Uw keuken luxe met een glazen aanrechtblad

Een keuken met een glazen aanrechtblad heeft een luxe uitstraling. Het glazen aanrechtblad is in veel kleuren te bestellen, en u kunt ook variëren in glasdikte en glassoorten. Hebt u eenmaal een glazen aanrechtblad uitgekozen, dan wordt dit voorzien van uitsparingen voor kranen en wasbakken.

Daarna wordt het glazen aanrechtblad thermisch gehard, waardoor het bestand is tegen hoge temperaturen. Dat is een extra voordeel van het glazen aanrechtblad!

Gebruik wel altijd onderzetters voor hete pannen. Hete pannen kunnen namelijk een thermoshock veroorzaken en schade toebrengen aan uw aanrechtblad.

Nadelen van het glazen aanrechtblad

Het glazen aanrechtblad is krasbestendig, maar niet krasbestendiger dan gewoon glas. Dus adviseren we onze klanten altijd om snijplanken te gebruiken om het glazen aanrechtblad te beschermen tegen krassen. We wijzen onze klanten er altijd op, dat het glazen aanrechtblad niet uv-bestendig is.

Op langere termijn zou uw glazen aanrechtblad kunnen verkleuren onder invloed van uv-licht. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die via het raam op uw glazen aanrechtblad valt. Het is ook afhankelijk van de kleur die u kiest. Uw verkoopspecialist is u van dienst bij het uitzoeken van het perfecte glazen aanrechtblad!

Glazen aanrechtblad

Voordelen glazen aanrechtblad

Houdt u van luxe, dan heeft een glazen aanrechtblad de uitstraling die u zoekt! Daarnaast heeft het glazen aanrechtblad nog vele andere voordelen. Het is bijvoorbeeld onderhoudsarm, u hebt er dus geen werk meer aan nadat het eenmaal is gemonteerd.

Geen tijdrovende klussen van waxen, oliën, impregneren of anderszins, wanneer u uw glazen aanrechtblad bijhoudt na dagelijks gebruik, dan blijft het vanzelf mooi. Een glazen aanrechtblad is hygiënisch, watervast en vlekbestendig, hoewel net zoals bij zoveel andere aanrechtbladen, u het gebruik van agressieve middelen moet vermijden.

Ontdekt u kalkkringen op uw glazen aanrechtblad? Deze kunt u gewoon met natuurazijn verwijderen.

Lees ook over andere aanrechtbladen

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
U-Keuken Noord Scharwoude, glazen achterwand