Houten aanrechtblad

Het houten aanrechtblad is nog steeds een exclusief aanrechtblad dat, ondanks vele nieuwe soorten aanrechtbladen, onverminderd populair blijft. Dit is grotendeels te danken aan het exclusieve karakter van het houten aanrechtblad.

Welk ander werkblad geeft zoveel sfeer en bezorgt uw keuken tegelijkertijd een luxe look? Bekijk eens wat er mogelijk is voor uw keuken.

Bezoek onze showroom
Houten aanrechtblad
Houten aanrechtblad

Houten aanrechtblad - tijdloos of trendy

Of u nu wel of niet de laatste trends wilt volgen, met een houten aanrechtblad kunt u alle kanten op. Het houten aanrechtblad staat prachtig in een landelijke keuken en versterkt hier de huiselijke sfeer. Een houten aanrechtblad geeft ook warmte aan de moderne keuken, zoals bijvoorbeeld de witte keuken die we tegenwoordig ook veel zien. Juist de combinatie van wit met hout geeft uw keuken een eigentijds karakter met een frisse uitstraling. Het houten aanrechtblad doet het uitstekend in alle stijlen keukens. Kom het eens bekijken in onze showroom!

Houten aanrechtblad

De voordelen van het houten aanrechtblad

Met een houten aanrechtblad heeft uw keuken niet veel sfeermakers meer nodig. Gegarandeerd geeft u uw keuken met dit soort werkblad al een bijzondere sfeer. En zeker in een keuken die gebruikt wordt om in te leven, zal het houten aanrechtblad bijzonder goed passen.

Onderhoud houten aanrechtblad

Hout is een natuurproduct. Om het exclusieve karakter te behouden, is het belangrijk dat u het met zorg omringt. Gebruik daarom snijplanken en onderzetters om beschadigingen als gevolg van hete pannen of messen te voorkomen. Met een kleine moeite wint u veel.

Wanneer u uw houten aanrechtblad mooi wilt houden, verwijder dan alle vochtplekken met een doek. Zo voorkomt u kringen in uw aanrechtblad. Verder kunt u uw houten aanrechtblad gewoon schoonhouden met een vochtige doek. Wel adviseren we u om het regelmatig te oliën. Hierdoor verkrijgt u houten aanrechtblad een matte glans waardoor uw blad als nieuw oogt.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Houten aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Houten aanrechtblad