RVS aanrechtblad

Strakke keukens zijn de trend, en daarom is het rvs aanrechtblad helemaal in de mode. Een rvs aanrechtblad heeft een moderne, design uitstraling en kan tot in de puntjes worden afgewerkt zodat het naadloos aansluit bij de keuken van nu.

Zeker wanneer u de keuze maakt voor een rvs aanrechtblad zonder waterkering, dan versterken de strakke lijnen van dit werkblad het totaaldesign van uw keuken.

Bezoek onze showroom
RVS aanrechtblad
RVS aanrechtblad

Voordelen van het rvs aanrechtblad

Een roestvrijstalen keukenblad is waterdicht, hygiënisch, hittebestendig, eenvoudig in onderhoud en gaat jarenlang mee. Ondanks dat een rvs aanrechtblad hittebestendig is, is ons advies toch altijd om onderzetters te gebruiken om uw rvs aanrechtblad te beschermen tegen al te grote temperatuurverschillen.

Er bestaat altijd een kleine kans op een thermoshock, die een breuk of een scheur tot gevolg kan hebben. Ook adviseren we altijd om snijplanken te gebruiken bij uw keukenwerk. Zo beschermt u uw rvs aanrechtblad optimaal tegen krassen en zult u er langer plezier van hebben.

Nagenoeg roestvrij

Hoewel de naam rvs aanrechtblad anders doet vermoeden, is het rvs aanrechtblad niet helemaal 100% roestvrij. Als gevolg van langdurig contact met onedele metalen kan het voorkomen dat er roestvorming optreedt aan uw rvs aanrechtblad.

U kunt dit vermijden met een van onze middelen voor regulier onderhoud. Ook achteraf valt dit probleem ook uitstekend te behandelen.

RVS aanrechtblad

Onderhoudsarm werkblad

Wanneer u niet al te veel tijd wilt besteden aan het onderhoud van uw aanrechtblad, dan is het rvs aanrechtblad een optie om te overwegen. U kiest dan voor een duurzaam en stijlvol aanrechtblad, wat u tegelijkertijd ook niet veel tijd zal kosten.

Impregneren of oliën is bij het rvs aanrechtblad niet nodig. U kunt het dagelijks reinigen met water en een zachte zeep of een speciaal onderhoudsmiddel. Eventuele vlekken verwijdert u met Staalfix. En gebruik geen rvs reinigers voor uw rvs aanrechtblad.

Complete keuken in rvs

Een andere reden dat het rvs aanrechtblad momenteel populair is, is de uniforme uitstraling van uw keuken die u met dit materiaal kunt bereiken. Naast het rvs aanrechtblad zijn er maar weinig andere materialen die u in de totale keuken kunt doorvoeren.

Zo kunt u de fronten van uw keuken ook in rvs laten uitvoeren, wat tegenwoordig met een speciale coating kan worden geleverd zodat je niet iedere vingerafdruk ziet. Veel apparatuur is ook in rvs beschikbaar, tot aan koelkasten toe!

En dan nog de afzuigkap, de gootsteen en de handgrepen, met rvs kunt u uw liefde voor dit materiaal net zo ver doorvoeren als u maar wilt.

Lees ook over andere aanrechtbladen
RVS aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
RVS aanrechtblad