Top Core aanrechtblad

Top Core, een aanrechtblad met ongekend veel mogelijkheden! Het Top Core aanrechtblad is een praktische, prijsvriendelijke en degelijke verrijking van uw keuken. En, het Top Core aanrechtblad past zich moeiteloos aan aan uw keukenstijl!

Of u nu van klassiek houdt, landelijk of modern, in onze Top Core aanrechtblad collectie vindt u veel keus om uw keuken stijlvol af te werken. Welke type en kleur aanrechtblad in uw keuken past, daar adviseren onze keukenspecialisten u graag over!

Bezoek onze showroom
Top Core aanrechtblad
Top Core aanrechtblad

Top Core aanrechtblad oppervlaktestructuren

Wat het Top Core aanrechtblad uniek maakt, is dat elke variant weer anders aanvoelt. Hiermee zet u dus ook heel duidelijk een sfeer neer in uw keuken!

Wanneer u een Top Core aanrechtblad neemt met een zichtbare en voelbare houtnerf, dan maakt u uw keuken natuurlijker. In een witte hoogglans keuken kunt u een heel speciaal effect creëren door een uitvoering in wit met een canvas- of textiellook. Heel speciaal, heel overweldigend.

Enorme slijtvastheid Top Core aanrechtblad

Kiest u voor een Top Core aanrechtblad, dan stelt u zichzelf bijzonder veel keukenplezier in het vooruitzicht. Het Top Core aanrechtblad is slijtvast, u kunt er jarenlang plezier aan beleven.

Wel adviseren we altijd om snijplanken en onderzetters te gebruiken. Dit om uw Top Core aanrechtblad te beschermen tegen krassen en hitte.

Top Core aanrechtblad

Top in prijs/kwaliteit Top Core aanrechtblad

Kenmerkend voor het Top Core aanrechtblad is ook, dat u de voordelen van een unieke uitstraling combineert met praktische voordelen en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met een Top Core aanrechtblad kunt u de sfeer van natuursteen in huis halen, terwijl u blijft in de budgetvriendelijke klasse van deze aanrechtbladen. Laat u overtuigen door de kracht van het Top Core aanrechtblad en geniet van de praktische voordelen die dit aanrechtblad biedt.

Top Core praktisch in uw keuken

Een Top Core aanrechtblad wordt volgens een bijzondere werkwijze gefabriceerd. Meerdere lagen kraftpapier - doordrenkt met hars – worden onder hoge druk en temperatuur samengeperst tot een plaat van tien millimeter.

Hierdoor is uw Top Core aanrechtblad net zo kras- en slijtvast als HSL (High Pressure Laminaat). Het is ook zeer stootvast, watervast, hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Wel dient u op te letten met vlekken zoals die van koffie, thee, rode wijn en vet. Ook verdraagt het Top Core aanrechtblad geen agressieve reinigingsmiddelen.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Top Core aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Top Core aanrechtblad