Toscaans Hardsteen aanrechtblad

Belgisch hardsteen kent u misschien wel van aanrechtbladen, deuromlijstingen, dorpels en vensterbanken. Het is een donker soort natuursteen, waarvan geen vierkante meter hetzelfde is. Dit komt door de aanwezige fossielen. Nauw aan Belgisch harsteen verwant is het Toscaans hardsteen aanrechtblad. Met veel dezelfde eigenschappen als Belgisch hardsteen, is het Toscaans hardsteen aanrechtblad een uniek materiaal binnen z'n soort. 

Let op: Toscaans hardstenen aanrechtbladen zijn momenteel (tijdelijk) niet leverbaar door onze leverancier. Wel kunnen wij u uitstekende alternatieven van andere materialen aanbieden.

Bezoek onze showroom
Toscaans hardsteen aanrechtblad
Landelijke keuken met Toscaans hardstenen aanrechtblad

Nadelen Toscaans hardsteen aanrechtblad

Omdat het Toscaans hardsteen aanrechtblad één van de zachtere natuurstenen aanrechtbladen is, is het hierdoor ook vlek- en krasgevoeliger. Vloeistoffen hebben meer mogelijkheid om in te dringen, scherpe voorwerpen laten eerder beschadigingen achter. Ook hier is het gebruik van snijplanken en onderleggers aan te raden zodat uw Toscaans hardsteen aanrechtblad zo lang mogelijk mooi blijft.

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Onderhoud Toscaans hardsteen aanrechtblad

Om optimaal plezier te houden aan het Toscaans hardsteen aanrechtblad, is regelmatig onderhoud een vereiste. Dagelijks kunt u het Toscaans hardsteen aanrechtblad schoonhouden met een sopje.

Daarnaast heeft dit materiaal z'n extra zorg nodig. Hiervoor zijn speciale onderhoudsmiddelen beschikbaar in ons assortiment. Ook moet het Toscaans hardsteen aanrechtblad regelmatig geïmpregneerd worden.

Keukens

Hittebestendigheid

Het Toscaans hardsteen aanrechtblad is een hittebestendig aanrechtblad. Gebruik toch altijd onderzetters wanneer u hete pannen op uw aanrechtblad zet.

In een enkel geval kan het gebeuren, dat een hete pan een thermoshock veroorzaakt in uw aanrechtblad. Aanrechtbladen kunnen hierdoor een breuk oplopen, ook bij het Toscaans aanrechtblad is deze kans aanwezig.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Toscaans hardstenen aanrechtblad bij houten keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Toscaans hardsteen aanrechtblad in landelijke keuken