Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Houten keukens voor uw natuurlijke sfeer

Het bijzondere aan hout is, dat iedereen het mooi vindt. Ook houten keukens worden door veel mensen als uniek ervaren, en dat danken deze bijzondere keukens puur aan hun natuurlijke materialen. Houten keukens roepen sfeer op in een woning, bovendien voegen ze zich makkelijk en soepel naar diverse woonstijlen. Voor advies over houten keukens maakt u natuurlijk gebruik van een degelijke keukenspecialist. Welkom bij Arma Keukens en Sanitair. Met ruim twintig jaar ervaren weten we waar we het over hebben met houten keukens.

Houten keukens met bijzondere tegelvloer

Steeds vaker zien we luxe tegelvloeren in keukens met mediterrane patronen. Tegels die qua artwork en kleurencombinaties rechtstreeks uit Portugal lijken te komen. Juist deze vloeren met bijzondere patronen combineren perfect met houten keukens. Ze geven een unieke sfeer die u niet snel elders zult treffen. Denkt u bijvoorbeeld aan houten keukens met paneelfronten en verticale groeven, pilasters (alsof de keuken op poten staat) en een natuurstenen aanrechtblad. Op zo’n manier vorm gegeven zijn houten keukens uniek en met recht een spetterend onderdeel van uw woning.

Bekijk al onze houten keukens
Design tegels voor in de keuken of woonkamer

Houten keukens met contrasten

In houten keukens kunt u perfect het contrast zoeken tussen donker en licht. Zwarte u-vormige keukens kunnen wat donker en somber overkomen, maar niet wanneer u het combineert met de warmte van hout. Een deel van de u-opstelling voert u uit in matzwart, de andere twee delen krijgen een authentieke houtlook. Zo ontstaat een bijzonder sfeervol effect, waarvan de design uitstraling nog eens wordt versterkt wanneer u de u-opstelling a-symmetrisch uitvoert. Ook kunt u contrast versterken door te kiezen voor witte standbouw in een houten keuken. Zo creëert u een keuken die helemaal eigentijds is en toch uw persoonlijke smaak bevat.

Houten landelijk moderne keuken

Houten keukens volop gezelligheid

Een keuken is nu eenmaal het kloppende hart van een woning, houten keukens maken er een warm hart van! De warme, unieke en natuurlijke sfeer die houten keukens met zich meebrengen, trekken elke huisgenoot als het ware de keuken in. Wij vinden dat keukens zo moeten zijn. Een centrale plek voor iedereen waar je niet alleen kookt, maar ook de maaltijd nuttigt, even een kop koffie neemt of bijpraat met elkaar over de dag. Zoekt u ook naar houten keukens met sfeer? Bekijk onze collectie houten keukens of loop eens binnen in onze showroom. Absoluut de moeite waard!

Houten keukens voor comfortabel wonen

Ongeacht hun authentieke uitstraling, zijn onze houten keukens luxe en comfortabel. Zo vindt u opstellingen waarbij u het aanrechtblad kunt doortrekken, zodat zich een toog vormt waar u aan kunt zitten. Ook qua apparatuur zijn onze houten keukens van alle gemakken voorzien. U vindt bij Arma Keukens en Sanitair uitsluitend A-merk apparatuur. Merken zoals Miele, Bosch, Neff, Siemens, Pelgrim en andere hebben een vaste plek in onze keukens. Zo bent u altijd verzekerd van topklasse apparatuur, met lange garanties en een uitstekende service.

Blauwe houten keuken

Duurzame houten keukens

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam werken en produceren vinden wij belangrijk. Al vanaf de oprichting van DB KeukenGroep zit zorgvuldigheid en milieubewust ondernemen in onze bedrijfscultuur en dat wordt alleen maar intensiever. De keukens van Residentic worden milieuvriendelijk geproduceerd. Zo wordt er uitsluitend gewerkt met FSC-gecertificeerde producten en zijn recyclen, milieuvriendelijk verpakkingen en verminderen van CO2-uitstoot standaard geworden. Onderdeel van ons merk Excellentic is de lijn Greenline keukens. Dit zijn keukens die gemaakt zijn van bioboard, uit te rusten met energiezuinige apparatuur en voorzien van luxe extra's. Zo is het perfect mogelijk om een duurzame houten keuken te combineren met een scherpe prijs en een excellente service.

Old Wood keuken
Houten modern landelijke keuken
Houten modern landelijke parallelle keuken

Persoonlijke afwerking houten keukens

Houten keukens worden door veel mensen bewonderd, maar wat houten keukens persoonlijk maakt is de manier waarop u ze afwerkt. Kiest u voor houten keukens met een grey wash of whitewash effect, dan geeft u uw keuken een eigentijdse invulling. Houdt u van stoere houten keukens, dan zijn doorleefde materialen uit onze Old Wood keukens schitterend en passend, evenals steigerhouten keukens. Houten gelakte keukens zijn er ook volop, u lakt ze in exact de kleur die bij uw interieur past. En we leveren er altijd een potje lak bij, om eventuele beschadigingen weg te werken.

Krachtiger door combinaties

Combineren met andere materialen mag weer, en steeds vaker ziet u houten keukens die samengesteld zijn met andere materialen of kleuren. Houten keukens die u afwisselt met witte hoogglans fronten bijvoorbeeld ogen fris en licht, zonder dat ze hun warmte verliezen. Deze witte hoogglans kastdeuren verbinden op subtiele wijze moderne design elementen uit uw interieur. In industriele interieurs geven houten keukens volop warmte, zonder afbreuk te doen aan het unieke effect dat zichtbaar leidingwerk en ongestucte wanden hebben. Landelijke interieurs vormen een zeldzame eenheid met houten keukens, waarin wonen echt genieten en ontspannen wordt.

Landelijke hoekkeuken wit met fornuis en vitrinekasten

Noviteiten in houten keukens

Moderne houten keukens voorziet u natuurlijk van de nieuwste apparaten zoals Quookers, stoomovens en koffiemachines. Quookers of andere merken kokendwaterkranen maken koken in houten keukens efficiënter, koffiemachines maken het koffiedrinken vele malen makkelijker want met een druk op de knop hebt u koffie gezet. En stoomovens brengen de nieuwste manier van koken de keuken in! Stoomovens passen perfect in de hedendaagse trend waarin koken vooral ook gezond moet zijn, niet teveel tijd moet kosten, en ingezet kan worden voor spontaan binnenvallende vrienden. Want met zo’n oven maakt u makkelijk en snel een schotel klaar voor meerdere personen, zonder dat u ernaar omkijkt! En deze maaltijden zijn ook nog eens direct serveerklaar zodat u niets hoeft over te scheppen.

Teppan Yakis Grillplaat

Houten keukens zonder zorgen

Terecht dat u zich eerst orienteert op houten keukens alvorens u tot aanschaf overgaat. In houten keukens zijn zoveel mogelijkheden. U maakt ze persoonlijk door keuzes in opstellingen, materialen, kleuren, afwerkingen en apparatuur. Tegelijkertijd wilt u natuurlijk een houten keuken aanschaffen bij een solide bedrijf, bij iemand met kennis en ervaring in houten keukens. Arma Keukens en Sanitair heeft heel veel pluspunten. Onze netto lage prijsstelling is voor iedereen overzichtelijk en gelijk. Het geeft u niet het idee dat u misschien teveel hebt betaald. En onze brede collectie landelijke, klassieke, moderne, nostalgische en houten keukens in diverse merken en prijsklassen biedt voor elke smaak veel keus om een prachtige keuken uit te zoeken. De kwaliteit van onze houten keukens is ongeëvenaard, sowieso ontvangt u al tien jaar garantie op onze houten keukens!

Unieke werkwijze bij houten keukens

Bijzonder is Arma Keukens en Sanitair ook in haar unieke werkwijze. Ooit begon onze historie in het Zeeuwse Sint-Annaland, met een keukenmonteur die keukens ging verkopen. Hij was van mening dat de verkoop van keukens zoveel beter kon, met name in het traject na-verkoop. Zijn veel keukenspecialisten, ook die van houten keukens, erop gespind om zoveel mogelijk keukens ‘weg te zetten’, al vanaf ons ontstaan richten wij ons op een langdurige relatie met onze klanten. Dit uitgangspunt drijft ons nog steeds, en bestempelt alle facetten van onze dienstverlening. Van verkoop tot en met montage heeft Arma Keukens en Sanitair alles in eigen hand, zodat we grip kunnen houden op het verloop van de levering van houten keukens, en zodat we met elkaar verantwoordelijk zijn voor een perfecte montage van uw droomkeuken. Elke medewerker die hierbij betrokken is, ziet het bijna als zijn missie om dit op een uitstekende manier te volbrengen. Hun enthousiasme en passie zult u zeker gewaarworden, en zal u het vertrouwen geven dat uw keuken in uitstekende handen is.
Elke nieuwe medewerker doorloopt bijvoorbeeld intern een training om zich onze unieke werkwijze eigen te maken. Een medewerker kan nog zo goed werk leveren, maar wanneer u niet van hem op aan kunt, dan bent u nog steeds geen tevreden klant. Afspraak is afspraak kenmerkt dus onze werkwijze, u kunt ons hier gerust op aanspreken.

Montage door eigen mensen

Ook uniek is Arma Keukens en Sanitair in haar montagefilosofie, want we verzorgen de montage van onze houten keukens uitsluitend met eigen mensen. Deze medewerkers zijn professionals die net zo gedreven zijn als onze verkopers om het de klant perfect, en op en top naar de zin te maken. Allen hebben ze een gedegen opleiding gevolgd en ervaring opgedaan in de praktijk. Zorgvuldigheid en transparantie vinden we net zo belangrijk, ook tijdens de montage. Onze monteurs monteren met uiterste zorg en precisie schitterende houten keukens en ze gaan pas naar huis wanneer u enthousiast bent. Is er iets dat overleg behoeft, dan bespreken ze dit met u. De hoogte van een legplank bijvoorbeeld, het tegelwerk, het opvullen van passtroken, we doen er alles aan om te zorgen dat u 100% tevreden bent!

Montage

Met keurmerk erkend

Onze houten keukens zijn kwalitatief hoogwaardig, onze bedrijfsvoering is op orde. Dit wordt nog eens onderstreept door het keurmerk dat Arma Keukens en Sanitair jaar op jaar heeft ontvangen. Aan het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche kunt u een keukenzaak herkennen waar u met een gerust hart een keuken kunt kopen. Op de website van het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche kunt u checken welke keukenspecialisten met het keurmerk zijn bedeeld. Zo weet u zeker dat u met een klantvriendelijke en betrouwbare onderneming te maken hebt. Daarnaast is Arma Keukens en Sanitair ook CBW-erkend.
Naast al deze keurmerken toont ook de tevredenheid van klanten onze kwaliteit en betrouwbaarheid aan. Op basis van ruim 300 klantervaringen worden wij beoordeeld met gemiddeld een 9,7!

Verkoper
Magazine DB KeukenGroep

Magazine met meer dan houten keukens

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over houten keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan via het aanvraagformulier en ontdek de schoonheid van al onze houten keukens. Naast houten keukens hebben we nog tal van andere keukenstijlen.

Lees meer over keukens