Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Iedere keuken indeling is mogelijk

Eén van de meest belangrijke keuzes bij het kopen van een nieuwe keuken is uw keuken indeling. Want ook al staat uw keukenruimte vast, op het gebied van keukenindelingen zijn de mogelijkheden groot. Zo is de hoekkeuken, de rechte keuken of een keuken met eiland bekend. Maar er zijn meer mogelijkheden wat betreft uw keuken indeling. Denk bijvoorbeeld aan de parallelle keuken, een keuken met kastenwand of een hoekkeuken met eiland. Arma Keukens en Sanitair kan u uitgebreid adviseren over de diverse mogelijkheden qua keukenindelingen. Lees op deze pagina meer over de meest voorkomende indelingen van keukens of bekijk onze grote online collectie keukens. Natuurlijk bent u ook in onze showroom welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze keukens
Tijdloze keuken in rechte opstelling met landelijke uitstraling
Landelijke houten keuken met eiland

Een keuken met eiland

Een eilandkeuken is tegenwoordig populair als keuken indeling vanwege de vele mogelijkheden die een keuken met eiland biedt. Zo kunt u het eiland gebruiken als spoeleiland, kookeiland of maakt u het eiland tot middelpunt van het sociale leven door het toevoegen van een bar. Het is een misvatting om te denken dat u voor een keuken indeling als het keukeneiland veel ruimte nodig heeft. Ook in kleinere ruimtes is een eiland mogelijk, onze ervaren adviseurs helpen u graag daarbij. In onze showroom vindt u een groot aanbod keukens met eiland in alle stijlen en prijsklassen. Kijk gerust rond, zouden we zeggen!

Meer lezen over eilandkeukens
Modern landelijke keuken met eiland

De welbekende hoekkeuken

Wist u dat de hoekkeuken de meest voorkomende keuken indeling is in Nederland? Geen wonder, want de voordelen van de hoekkeuken zijn groot. Zo past hij in bijna iedere keukenruimte, is de ergonomie groot in deze keuken indeling en heeft u altijd de beschikking over veel werk- en opbergruimte. Vandaar dat de hoekkeuken nog steeds veel wordt verkocht. Wel is het de trend om te kiezen voor een hoekkeuken zonder bovenkasten. Dit kunt u compenseren door te kiezen voor enkele hoge kasten, al dan niet ingebouwd met standbouw. Of u kiest voor een hoekkeuken met kastenwand. Zo hebben wij voor iedere keuken koper een hoekkeuken die bij hem of haar past.

Lees meer over hoekkeukens
Moderne hoekkeuken in hoogglans met kastenwand
Landelijke hoekkeuken met ingebouwde kasten / standbouw
Moderne eiland keuken in industriële stijl

De rechte keuken indeling

Wist u dat u bij een rechte keuken indeling het meeste waar voor uw geld krijgt? Iedere centimeter van deze keuken indeling wordt efficiënt benut. Hierdoor is de rechte keuken bij uitstek geschikt voor de kleinere keukenruimtes. Mocht u meer ruimte hebben dan kunt u de rechte keuken indeling bijvoorbeeld uitbreiden met een kastenwand voor extra opbergruimte of voor de apparatuur. En is de rechte keuken saai? Wel nee, door de juiste ontwerpen te combineren met de juiste kleuren kunt u van uw rechte keuken indeling absoluut dé blikvanger van uw interieur maken! Kom gerust langs voor inspiratie en deskundig advies.

Meer lezen over rechte keukens
Witte rechte keuken met kastenwand

Een u-keuken indeling

Standaard beschikt de u-keuken indeling over veel werk- en opbergruimte. Ideaal als u veel bezig bent in de keuken of over veel keukenbenodigdheden beschikt. Daarbij zijn de loopafstanden in de u-keuken klein, zodat u effectief kunt werken. Een mogelijk nadeel hiervan is dat de u-keuken indeling niet de ruimte biedt aan meerdere personen om actief te zijn in de keuken. Een slimme indeling van de keuken, vooral wat apparatuur betreft, is hierdoor belangrijk. Onze adviseurs kunnen u helpen in het ontwerpen van deze keukenindeling waarbij uw wensen en mogelijkheden centraal staan.

Lees meer over de u-keuken
Een moderne u-keuken in de kleur mat wit, uitgevoerd in ton-sur-ton kleurstelling

Een vertrouwde keukenspecialist

Als leverancier van keukens streeft Arma Keukens en Sanitair altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Uitsluitend tevreden klanten, dáár is het ons om te doen! Hierdoor werken wij in alle processen met eigen mensen, van receptie tot de montage. Zo kunnen wij betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen. Daarnaast werken wij altijd met scherpe nettoprijzen en transparante offertes. Dat klanten onze unieke werkwijze waarderen blijkt wel uit de score van 9,7 die zij ons gemiddeld toekennen op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl
Ook kennismaken met ons familiebedrijf? Maak een afspraak of bezoek vrijblijvend onze showroom.

Lees meer over keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Eigen montageteams
  • Hoogste tevredenheid: 495 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante nettoprijzen
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
Button afspraak is afspraak