De hoekkeuken

De hoekkeuken (ook wel L-keuken genoemd) is al jaren een veelgekozen opstelling. Niet alleen in moderne woningen, landelijke woonhuizen, appartementen en lofts, maar ook in oudere woningen zoals typisch jaren 30 huizen staan hoekkeukens.

Ze worden geroemd om hun knusse sfeer, open uitstraling, gezelligheid en praktisch gemak. In de hoekkeuken is het lekker werken omdat de loopafstanden beperkt zijn.

Ook verbergt de L-keuken een schat aan opbergruimte. Maak kennis met de hoekkeukens van Arma Keukens en Sanitair, bijzondere keukenopstellingen van een bijzondere speciaalzaak uit Nunspeet.

Alle keukens
Zwarte hoekkeuken
Zwarte hoekkeuken, zwarte kraan
Zwarte hoekkeuken

Bij Arma Keukens & Sanitair hebben wij een brede en diepe collectie keukens. Wij bieden keukens aan in veel verschillende opstellingen en stijlen.

Uw droomkeuken kan bij ons werkelijkheid worden. Ontdek onze collectie online of bij ons in de showroom en laat u inspireren.

Keukenmerken hoekkeukens

In een hoekkeuken kunt u krijgen in elke keukenstijl. Of u nou een moderne hoekkeuken zoekt of een landelijke hoekkeuken.

Elke woonstijl combineert met een hoekkeuken. U kunt elke hoekkeuken of L-keuken afstemmen op uw eigen stijl.

Met elk budget kunt u bij ons terecht. Wij hebben een collectie samengesteld met merken in verschillende prijsklassen. 

Meer over keukenmerken
Modern antraciete keuken

Prijzen hoekkeukens

Hoekkeukens zijn er in alle prijsklassen die u zich maar kunt wensen. Goedkope hoekkeukens zijn er bij ons al vanaf € 3.975,-. Luxe hoekkeukens zijn er vanaf € 6.500,- tot € 50.000,-. U bepaalt het zelf.

De prijs van uw keuken hangt af van de afmeting van het keukenblok, het type materiaal, het aantal kasten of lades, het keukenapparatuur en de afwerking van de keuken.

Hoe groot uw budget ook is, wij helpen u graag en staan in voor een kwalitatief goede keuken. Wij geven niet voor niets 10 jaar garantie op onze montage. 

 

 

Greeploze hoekkeuken

Hoekkeuken of kookeiland?

Twijfelt u aan een hoekkeuken of kookeiland? Ook voor keukens met kookeiland bruisen we van de ideeën. U kunt ze ook combineren, een hoekkeuken met kookeiland.

Dit zien wij steeds vaker, omdat kookeilanden steeds populairder worden. Dit wordt dan eigenlijk een U-keuken genoemd. 

Weet u niet zo goed waar u goed aan doet? Welke keukenopstelling het beste past bij uw wensen en woonruimte? Laat u adviseren en inspireren door onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag. 

Grijze u-keuken

Arma, uw keukenspecialist

Een hoekkeuken koopt u waarschijnlijk maar een enkele keer in uw leven. Daarom is het niet alleen belangrijk om goed na te denken over welke keuken u koopt, maar ook het bedrijf waar u de keuken koopt.

Als Arma Keukens streven wij naar enthousiaste klanten. Niet alleen bij de aankoop (dat wil iedere keukenzaak) maar vooral ook nadat de handtekening is gezet.

Een correcte levering, professionele plaatsing door eigen monteurs én een uitstekende service op lange termijn, daar gaan wij als Arma Keukens voor!


Kennismaken? Maak een vrijblijvende afspraak of bezoek onze showroom.

Arma Keukens - pand

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Grijze hoekkeuken