Keuken met kookeiland, sfeervol wonen en koken

Keukens met kookeiland zijn populair. En dat is niet zo vreemd, want een keukeneiland biedt sfeer en gezelligheid. 

De voornaamste reden dat mensen voor een kookeiland kiezen is de sfeer die het in uw woning brengt. Daarnaast heeft een kookeiland meer opbergruimte, meer kookruimte en werkruimte. Een keukeneiland brengt openheid in uw leefomgeving!

Op deze pagina leest u meer over keukens met eiland en ziet u diverse voorbeelden.

Alle keukens
Eilandkeuken met hout en kastenwand
Houten kastenwand met ovens in eilandkeuken
Spoeleiland met houten zijkant

Een keuken met kookeiland heeft veel voordelen. Zo staat u bijvoorbeeld niet meer met uw rug naar iemand toe als u aan het koken bent. U onderbreekt uw werkzaamheden gemakkelijk om even tussendoor iets te drinken, bij te praten met thuiskomende gezinsleden, een kind te helpen met huiswerk of uw mail te lezen.

Dit geeft een kookeiland zo’n huiselijke sfeer! Wanneer u over een ruimte van 16  beschikt, dan staat de deur al open naar een op-en-top sfeervolle keuken met keukeneiland waarin heerlijke gerechten bereid worden en volop bijgepraat wordt.

Kookeiland in diverse opstellingen

Ook met een designkeuken met kookeiland kunt u diverse opstellingen overwegen. Denkt u bijvoorbeeld aan tweedelige keukenopstellingen, met een markante kast- en apparatuurwand tegen een muur geplaatst, en daartegenover een keukeneiland.

Ook drie- of meerdelige opstellingen zijn mogelijk waarbij het keukeneiland mooi tussen twee kast- en apparatuurwanden geplaatst wordt. De mogelijkheden met een keukeneiland zijn ongekend, en we zien het als een uitdaging om een keuken met kookeiland te ontwerpen die prachtig staat in uw huiselijke situatie, aansluit bij uw stijl en van alle comfort is voorzien!

Bewonder ons grote aanbod van keukens met kookeiland en kom eens zitten aan een keukeneiland in onze showroom!

Moderne groene keuken

Extra sfeermakers voor uw kookeiland

Wilt u een zitgedeelte aan uw kookeiland? In onze collectie vindt u ook barkrukken, waar u lekker in zit en die u ook nog eens makkelijk uit de loop schuift door ze onder het aanrechtblad van uw keukeneiland te zetten.

Ook hebben we veel ideeën over open regalen in het kookeiland, waar u accessoires neerzet. En mag wat u betreft de afzuigkap wel weg boven de kookplaat?

Onze ervaren monteurs kunnen uw afzuigsysteem ook weg werken in het aanrechtblad van uw keukeneiland. Maak kennis met alle mogelijkheden!

Scandinavische-keuken-met-eiland

Kookeiland, elke stijl en prijs

Voor een keukeneiland moet uw keuken over een bepaalde ruimte beschikken. Maar verder zijn de mogelijkheden onbegrensd. U kunt uw kookeiland vormgeven in elke stijl.

Van een klassieke keuken met kookeiland tot een moderne keuken met keukeneiland. Landelijk, nostalgisch, wit, rood, zwart, blauw tot puur design. En ook met de prijs hoeven we u niet teleur te stellen.

Uw keukeneiland begint al in onze basisklasse van hoogwaardige kwaliteit keukens, zonder extra’s.

Bezoek onze showroom
Chique keuken met eiland in hoogglans kleuren

Arma, uw keukenspecialist

Als meer dan 20 jaar is Arma Keukens en Sanitair een vertrouwd adres voor de aankoop van een keuken, badkamer of tegels. Sinds onze oprichting hebben wij het slogan 'afspraak is afspraak' hoog in ons vaandel staan.

Uiterste klantgerichtheid, alle processen met eigen mensen en de beste service, daar richten wij ons op. Om te zorgen voor enthousiaste klanten. Onze klanten waarderen deze werkwijze met gemiddeld een 9,7! 
Kennismaken met ons familiebedrijf? Maak een vrijblijvende afspraak of bezoek gerust onze showroom.

Nieuwbouw-pand-Arma

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Retro keuken met eiland in zwart hout