Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keukenstijlen

Het aantal keukenstijlen is niet meer op één hand te tellen. Dat maakt het uitzoeken van een keuken ook zo boeiend. Want welke keukenstijlen raken je hart? Of zijn dat misschien wel meerdere keukenstijlen? Laat u verrassen door ons ongekend brede aanbod van diverse keukenstijlen. Ze zullen u vast en zeker inspireren!

Landelijke keukens

Wij bieden u een breed aanbod keukenmodellen in de landelijke keukenstijl. U geeft uw landelijke keuken al karakter met paneeldeuren en nostalgische handgrepen. De landelijke keukenstijl kun je net zo ver doorvoeren als je maar wilt. Tot een grote, antieke schouw met fornuis aan toe.

Lees meer over landelijke keukens
Landelijke rechte keuken met fornuis en schouw.

Moderne keukens

Modern design is voor u meer dan alleen een strak ontwerp. Modern design is de combinatie van beleving en functionaliteit. Een moderne keuken zoals die van ons laat u moderne ontwerpen beleven en ervaren. De moderne modellen zijn uitgerust met unieke handigheidjes die uw moderne keuken tot een design keuken maken. Zoals apparatuur die we kunnen wegwerken achter de fronten. Onze moderne keukenontwerpen komen tot leven in pure functionaliteit.

Lees meer over moderne keukens
Moderne keuken met kastenwand

Tijdloze keukens

U zoekt naar keukenstijlen met karakter. Maar wel graag met een karakter dat de tand des tijds doorstaat. Van al onze keukenstijlen is er beslist eentje die we u onder de aandacht willen brengen: maak kennis met onze tijdloze keukenstijl. Prachtig, neutraal en functioneel.

Lees meer over tijdloze keukens
Witte tijdloze keuken met losstaande kastenwand

Industriële keukens

De laatste jaren is de industriële keukenstijl erg populair. Robuuste uitstraling, stoere materialen, gebruik van ijzer en hout en donkere tinten kenmerken de industriële keuken. Deze keukenstijl is in iedere opstelling te krijgen maar zien we vooral terug in hoekkeukens en in keukens met een eiland.

Lees meer over industriële keukens
Industrieel kookeiland met kastenwand en steenbehang
Tijdloze keuken met eiland met veel werkruimte en opbergruimte
Witte landelijke hoekkeuken, met tegeltjes achterwand.

Hoogglans keukens

Een hoogglans keuken is trendy. Welke woonbladen met keukenstijlen je er ook op naslaat, het zijn de hoogglans keukenmodellen die de aandacht vragen. Deze keukenstijl is zeker niet voorbehouden aan de jongere doelgroep. Bekijk onze collectie en u begrijpt waarom hoogglans één van de keukenstijlen is die veel mensen aanspreekt!

Lees meer over hoogglans keukens
Moderne hoogglans keuken in hoekopstelling en met greeploze fronten. Bekijk meer foto's op de website.

Design keukens

Design keukens zijn vaak de overtreffende trap van moderne keukens. Hoogglans, strakke afwerking, gladde materialen en het modernste apparatuur kenmerken de design keuken. Met deze keukenstijl kiest u een opvallende keuken die altijd reden tot gesprek zal geven bij bezoek!

Lees meer over design keukens
Design keukeneiland met kastenwand in hoogglans

Houten keukens

Er zijn veel keukenstijlen, maar er is geen keukenstijl die de natuurlijke sfeer van hout weet te overtreffen. De natuurlijke sfeer van de houten keuken geeft ook een bijzondere rust aan uw keuken. Benieuwd naar hoe dat staat in uw huis? Laat het ontwerpen in onze 3D-planner!

Lees meer over houten keukens
Houten landelijk moderne keuken

Klassieke keukens

De klassieke keukenstijl kenmerkt zich door rust, ingetogenheid en subtiele elegantie. Alhoewel de landelijke keukenstijl onmiskenbaar is, gaat de klassieke keuken nog een stap verder in haar karakter. De keukenkraan, handgrepen, randafwerkingen en accessoires benadrukken het traditionele karakter. De keuken van vroeger, met de apparatuur van nu..

Lees meer over klassieke keukens
Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw.
Landelijke hoekkeuken in de kleur magnolia en met authentieke schouw.
Greeploze witte keuken met kastenwand

Luxe keukens

Een standaard keuken kan u niet bekoren. U zoekt naar extra's. Luxe materialen. Stijlvol design. En de beste apparatuur. En dat gecombineerd in een luxe concept. Zoek niet langer en bekijk onze luxe collectie. Hier vindt u tientallen op maat gemaakte keukens. Met zorg samengesteld uit de beste materialen en de modernste apparatuur. En uiteraard wordt ook uw luxe keuken met zorg geplaatst door ons montageteam, die uw keuken tot op de millimeter nauwkeurig installeert.

Lees meer over luxe keukens
Luxe design keuken met eiland, voorzien van luxe keukenapparatuur

Goedkope keukens

Voor een lage prijs (zo'n € 5000) zijn er al keukenmodellen in diverse keukenstijlen te vinden. Met name binnen ons merk DBselect kunt u diverse goedkope keukens vinden. Dankzij grootschalige inkoop kunnen wij de prijs laag houden. Zo krijgt u een keuken van hoge kwaliteit, voor de scherpste prijs. Dan wordt goedkoop geen duurkoop!

Lees meer over goedkope keukens
Goedkope modern landelijke keuken met fornuis

De beste keukens, ongeacht stijl

Welke keuken u ook koopt, u kunt bij ons rekenen op de beste service en een uiterste klantgerichte houding. Honderden klanten beoordelen onze unieke werkwijze met gemiddeld een 9,7! Een score waar wij stiekem best trots op zijn, maar ons ook uitdaagt om iedere dag deze waardering waar te maken. Met onze betrokken medewerkers streven wij telkens weer naar de hoogste klanttevredenheid. Bezoek gerust onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Lees meer over keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Eigen montageteams
  • Hoogste tevredenheid: 495 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante nettoprijzen
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
Button afspraak is afspraak