Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keukenstijlen

Het aantal keukenstijlen is niet meer op één hand te tellen. Dat maakt het uitzoeken van een keuken ook zo boeiend. Want welke keukenstijlen raken je hart? Of zijn dat misschien wel meerdere keukenstijlen? Laat u verrassen door ons ongekend brede aanbod van diverse keukenstijlen. Ze zullen u vast en zeker inspireren!

Keukenstijlen - Landelijk/klassiek

Wij bieden u een breed aanbod keukenmodellen in de landelijke keukenstijl. U geeft uw landelijke keuken al karakter met paneeldeuren en nostalgische handgrepen. De landelijke keukenstijl kun je net zo ver doorvoeren als je maar wilt. Tot een grote, antieke schouw met fornuis aan toe.

Landelijke keukens
Landelijke keuken

Keukenstijlen - Modern

Modern design is voor u meer dan alleen een strak ontwerp. Modern design is de combinatie van beleving en functionaliteit. Een moderne keuken zoals die van ons laat u moderne ontwerpen beleven en ervaren. De moderne modellen zijn uitgerust met unieke handigheidjes die uw moderne keuken tot een design keuken maken. Zoals apparatuur die we kunnen wegwerken achter de fronten. Onze moderne keukenontwerpen komen tot leven in pure functionaliteit.

Moderne keukens
Moderne keuken

Keukenstijlen - Tijdloos

U zoekt naar keukenstijlen met karakter. Maar wel graag met een karakter dat de tand des tijds doorstaat. Van al onze keukenstijlen is er beslist eentje die we u onder de aandacht willen brengen: maak kennis met onze tijdloze keukenstijl. Prachtig, neutraal en functioneel.

Lees meer over tijdloze keukens
Greeploze keuken
Greeploze keuken
Greeploze keuken

Keukenstijlen - Greeploos

De greeploze keukenstijl heeft een rijke, chique uitstraling. De greeploze keuken vind je vaak in hoogglans afgewerkt, maar matglans of satijnglans hebben ook zeker een unieke uitstraling. Er bestaat zelfs lak met kwaststrepen.

Lees meer over greeploze keukens
Greeploze keuken

Keukenstijlen - Hoogglans

Een hoogglans keuken is trendy. Welke woonbladen met keukenstijlen je er ook op naslaat, het zijn de hoogglans keukenmodellen die de aandacht vragen. Deze keukenstijl is zeker niet voorbehouden aan de jongere doelgroep. Bekijk onze collectie en u begrijpt waarom hoogglans één van de keukenstijlen is die veel mensen aanspreekt!

Lees meer over hoogglans keukens
Hoogglans keuken

Keukenstijlen - Wit

Was een witte keuken vroeger voor als je het eenvoudig en sober wilde houden, de witte keukenontwerpen van nu schitteren vanwege hun luxe! Denk aan de keukenstijlen wit met hoogglans. Of aan wit met hout. Witte keukenopstellingen hebben hun plekje veroverd binnen de keukenstijlen.

Witte keukens
Keukens

Keukenstijlen - Hout

Er zijn veel keukenstijlen, maar er is geen keukenstijl die de natuurlijke sfeer van hout weet te overtreffen. De natuurlijke sfeer van de houten keuken geeft ook een bijzondere rust aan uw keuken. Benieuwd naar hoe dat staat in uw huis? Laat het ontwerpen in onze 3D-planner!

Houten Keukens
Houten hoekkeuken met fornuis.
Keukentips
Design keuken in hoekopstelling

Keukenindeling - Hoekkeukens

Waar zouden we zijn zonder hoekkeukens? Hoekkeukens zijn nog steeds bijzonder geliefd. Bekijk onze enorme collectie hoekkeukens. 

Lees meer over hoekkeukens
Rode keuken

Keukenindeling - Rechte keukens

Het mooie van een rechte keuken is, dat je een in het oog springende façade van frontjes kunt creëren. Bijvoorbeeld door een wand te maken met kastjes tot aan het plafond. Apparatuur netjes weggewerkt achter de panelen. Zo krijg je een oogverblindend schouwspel van strakke lijnen!

Lees meer over rechte keukens
Kleine keuken

Keukens met kookeiland

Keukens met kookeiland zijn droomkeukens. Trouwens, wist u dat je aan een kookeiland zoveel meer kunt doen? Een kookeiland hoeft niet alleen voor het koken te zijn. Je kunt het ook gebruiken als extra werk- en snijruimte. Of om even een glaasje te drinken. Al zin in?

Kookeiland
Keukeneiland

Keukenstijlen - Luxe

Een standaard keuken kan u niet bekoren. U zoekt naar extra's. Luxe materialen. Stijlvol design. En de beste apparatuur. En dat gecombineerd in een luxe concept. Zoek niet langer en bekijk onze luxe collectie.

Lees meer over luxe keukens
Luxe keuken met betonnen aanrechtblad. Losse kastenwand en bargedeelte.

Keukenstijlen - Goedkoop

Voor een lage prijs zijn er al keukenmodellen in diverse keukenstijlen te vinden. De witte keuken, de rechte keuken, bekijk onze goedkope keukenmodellen. Bij deze modellen houden we de prijs laag zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Houd ook onze showroomkeukens in de gaten!

Goedkope keuken
Rechte keuken
s