Keukenstijlen

Het aantal keukenstijlen is niet meer op één hand te tellen. Dat maakt het uitzoeken van een keuken ook zo boeiend. Want welke keukenstijlen raken je hart?

Of zijn dat misschien wel meerdere keukenstijlen? Laat u verrassen door ons ongekend brede aanbod van diverse keukenstijlen. Ze zullen u vast en zeker inspireren!

Alle keukens
Modern antraciete keuken
Greeploze houten keuken
Industriële groene hoekkeuken

Overlappen en combineren keukenstijlen

Keukenstijlen zien wij breed. Uw persoonlijke interpretatie van een keukenstijl maakt de keuken af. U kunt bijvoorbeeld keukenstijlen laten overlappen zoals een landelijke keuken met een fornuis dat tegelijkertijd ook iets nostalgisch heeft.

Verder kunt u stijlen combineren zoals een moderne, witte hoogglans keuken met een robuuste tafel van onbehandeld hout. Alles kan. Alles mag. Het gaat om uw persoonlijke keuken stijl! U bent welkom voor advies!

Modern landelijke keuken met kastenwand en bovenkasten

Welke keukenstijl moet ik kiezen?

Uw keukenstijl en opstelling start altijd met de vragen:

  • Welke functies heeft uw keuken?
  • Hoeveel personen maken gebruik van de keuken?
  • Wat is de beschikbare ruimte en welke kaders zijn er zoals ramen en deuren?

De gekozen keukenopstelling mag dan voortkomen uit praktische overwegingen of de omvang van de beschikbare ruimte, soms kan het ook een bewuste keus zijn om met een opstelling de keukenstijl te benadrukken.

Eilandkeuken met hout en kastenwand

U wilt bijvoorbeeld een moderne design keuken. Kiest u dan voor een rechte keuken of een keuken zonder bovenkastjes, dan oogt deze nog strakker dan hij al was door de rechte lijnen van het keukenblok.

Zoekt u naar een landelijke sfeer, dan is een grote u-keuken met een fornuis in het middelpunt een keus die uw landelijke keukenstijl benadrukt. Zo kan de keukenopstelling meehelpen aan het accent dat u legt.

Keukenstijl en opstelling hoeven niet altijd samen op te gaan. Uiteraard is elke keukenstijl in elke keukenindeling te vinden. Een landelijke keuken kan ook landelijk zijn met een kookeiland, ondanks dat een kookeiland echt iets voor een moderne keuken is.

Het is maar net waar u accenten legt. U bent altijd welkom om uw mogelijkheden te bespreken en u te laten adviseren.

Spoeleiland met houten zijkant

De beste keukens, ongeacht de stijl

Welke keuken u ook koopt, u kunt bij ons rekenen op de beste service en een uiterste klantgerichte houding.

Honderden klanten beoordelen onze unieke werkwijze met gemiddeld een 9,7! Een score waar wij stiekem best trots op zijn, maar ons ook uitdaagt om iedere dag deze waardering waar te maken.

Met onze betrokken medewerkers streven wij telkens weer naar de hoogste klanttevredenheid. Bezoek gerust onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Meer over ons
Arma Keukens - pand

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Moderne groene keuken