Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Design keukens, minimalistisch greeploos of fraai hoogglans

Al ruim 25 jaar biedt Arma Keukens een brede collectie keukens aan in diverse stijlen, opstellingen en kleuren. Design keukens vormen een belangrijk onderdeel van ons aanbod keukens. Slank en greeploos, schitterend hoogglans of een combinatie van greeploos en hoogglans, design keukens zijn er in vele soorten. Maak kennis met onze grote collectie design keukens, we vinden ze zelf ook prachtig!

Bekijk collectie design keukens
Design keukeneiland met kastenwand in hoogglans

Design keukens compleet naar uw individuele wensen

Het uitzoeken van een nieuwe keuken vraagt best wel wat tijd. U koopt immers geen keuken voor een jaar. Zo hebt u wellicht al wel tal van ideeën over een design keuken. U hebt misschien een bepaalde opstelling in uw hoofd, of uw oog is op een opstelling in de showroom gevallen. Samen verkennen we graag uw voorkeuren voor design keukens, en komen we tot een passend ontwerp voor uw woning. Een ontwerp dat uw woning zal verfraaien, en waarbij aan alle aspecten is gedacht. Onze adviseurs weten er wel raad mee. Laat u vrijblijvend adviseren over een van onze mooie design keukens.

Greeploos design keuken met hout-kleur interieur, de keuken als een meubelstuk

Design keukens en showroommodellen

Bent u gevallen voor onze mooie design keukens, maar wilt u daar liever niet teveel voor betalen? In onze showroomcollectie vindt u misschien wel een van onze mooie design keukens die beantwoordt aan al uw wensen. Deze design showroomkeukens kenmerken zich door hun moderne, strakke en verfijnde ontwerp. En ze worden u aangeboden tegen scherp gereduceerde prijzen. Uiteraard werken wij ook bij de aankoop van een design showroomkeuken met nettoprijzen en transparante offertes. Ook krijgt u op al onze showroomkeukens de standaard garantie en op onze eigen montage ook gewoon de 10 jaar garantie. 

Design keuken met bar en hoge kasten met hout-look
"Hun showroom biedt veel inspiratie met veel keus in diverse stijlen keukens en prijsklassen. We hadden er een leuk gesprek en de verkoper luisterde goed naar onze wensen. Zo rolde er een leuk concept uit dat goed paste in onze woning."

Maarten en Marjolein kochten hun keuken bij Arma. 
Lees hun ervaring en bekijk meer foto's.

Keuken Utrecht
Design keuken ton-sur-ton, uitgerust met Miele apparatuur
Magazine DB KeukenGroep

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over design keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan!

De beste design keukens

Design keukens kunt u op meer plaatsen kopen dan bij Arma Keukens en Sanitair. Maar wat ons, naast persoonlijk advies en netto lage prijzen, uniek maakt, is onze werkwijze. Dagelijks stellen onze medewerkers zich ten doel om design keukens zo goed mogelijk te leveren, te monteren en te onderhouden. Als klant profiteert u van onze nauwkeurige werkwijze, onze perfecte montage en onze uitstekende servicedienst. Dit geeft ons al ruim vijfentwintig jaar een voorsprong. Onze duizenden klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs! Naast de vele klantverhalen op onze website kunt u op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl honderden beoordelingen van klanten lezen. Gemiddeld geven deze klanten ons een 9,7!

Arma Keukens

Montage van design keukens

Design keukens worden door onze eigen, enthousiaste monteurs met de grootste zorg gemonteerd. Onze monteurs zijn ervan doordrongen, dat uw tevredenheid in hun handen ligt! Daarom besteden we al veel aandacht aan allereerst: het team van monteurs. Over welke vaardigheden beschikken ze? Maar sterker nog, hebben ze een drive om het de klant compleet naar wens te maken? Daarnaast worden onze monteurs grondig getraind in het monteren van design keukens. We halen bij wijze van spreken het beste uit de kast voor perfecte montage!

Lees over andere keukenstijlen
Montage
Design eilandkeuken met RVS werkblad en fornuis
Witte Ton-sur-Ton design keuken met wit aanrechtblad en witte kraan en spoelbak