Design keukens, elegant en minimalistisch

Luxe keuken met eiland
Design keuken met eiland
Luxe keuken met kastenwand, oven en koffieautomaat

Advies over design keukens

Het uitzoeken van een nieuwe keuken vraagt best wel wat tijd. U koopt immers geen keuken voor een jaar. Zo hebt u wellicht al wel tal van ideeën over een designkeuken.

U hebt misschien een bepaalde opstelling in uw hoofd, of uw oog is op een opstelling in de showroom gevallen. Samen verkennen we graag uw voorkeuren voor design keukens, en komen we tot een passend ontwerp voor uw woning.

Een ontwerp dat uw woning zal verfraaien, en waarbij aan alle aspecten is gedacht. Onze adviseurs weten er wel raad mee. Laat u vrijblijvend adviseren over een van onze mooie design keukens.

Brede collectie design keukens

Design keukens kenmerken zich door hun moderne, strakke en verfijnde ontwerp. Design keukens hebben een tijdloos karakter en hebben een modern uiterlijk.

Bij Arma Keukens en Sanitair hebben wij een brede collectie design keukens. Wilt u toch wat anders? Stel het gerust voor. De mogelijkheden zijn enorm.

Luxe design keukenkasten met rookglas

Goedkope design keukens

Over het algemeen zijn design keukens niet goedkoop, omdat ze uitblinken in comfort en luxe. Design keukens zijn exclusief, maar hoeven niet per se duur te zijn.  

Binnen onze keukencollectie hebben wij veel moderne keukens voor lage prijzen. Deze keukens zijn van ons merk DBselect. Overtreffend in uitstraling, functioneel in opstelling. De garantie voor lang keukenplezier.

 

 

Bekijk goedkope moderne keukens
Moderne keuken in hoekopstelling

Design keukens op maat

Hebt u bijzondere maatwerkwensen? Wilt u bijvoorbeeld een afwijkende afmeting keukenkast?

Ontdek dan ons keukenmerk Residentic. Residentic biedt de mogelijkheid om design maatwerk keukens te maken. U bepaalt uw keuken tot op de millimeter. 

Pure ambacht voor prijzen die nauwelijks hoger liggen dan keukens met standaard maten. 

Greeploos design kookeiland

Luxe design keukens

Luxe design keukens overtreffen in stijl, comfort en ergonomie. Luxe design keukens hebben een superieure afwerking, exclusieve werkbladen, zijn ruim opgezet en hebben apparatuur van hoge kwaliteit. 

Met talloze mogelijkheden in kleuren, afwerkingen, fronten, opstellingen en apparatuur kunt u deze luxe keukens van stijl en klasse voorzien, geheel afgestemd op uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Zwarte design keuken met eiland
Rechte design keuken in bruine kleur

Trends design keukens

Designkeukens zijn tijdloos. Geen wonder, want een strak afgewerkte keuken is altijd mooi. Er zijn wel altijd trends die het verschil maken. 

De luxe design keukens zijn tegenwoordig steeds vaker uitgerust met gekleurd metaal. Denk aan een  gouden, bronzen, zwarte of koperen keukenkraan met bijpassende spoelbak.

Ook hebben design keukens tegenwoordig natuurlijke materialen, zoals werkbladen van marmer. Zo zijn er keramiek werkbladen in marmerlook, maar u kunt ook kiezen voor marmer achterwanden.

 

Luxe keuken met eiland, Quooker en spoelbak

Apparatuur design keukens

Bij design keukens hoort exclusief keukenapparatuur en daarom werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig keukenapparatuur.

Ongeacht van welk merk u uw keukenapparatuur kiest, wij staan in voor de kwaliteit van onze producten, dus ook de keukenapparatuur. U hoeft zich nooit zorgen te maken over garanties of rechten. Wij zijn altijd uw aanspreekpunt voor uw keukenapparatuur.

 

Novy Panorama werkbladafzuiging: kookplaat en afzuiging in één

Wij werken samen met

Logo's apparatuur leveranciers

Arma, uw keuken specialist

Designkeukens kunt u op meer plaatsen kopen dan bij Arma Keukens en Sanitair. Maar wat ons, naast persoonlijk advies en netto lage prijzen, uniek maakt, is onze werkwijze.

Dagelijks stellen onze medewerkers zich ten doel om designkeukens zo goed mogelijk te leveren, te monteren en te onderhouden. Als klant profiteert u van onze nauwkeurige werkwijze, onze perfecte montage en onze uitstekende servicedienst.

Dit geeft ons al ruim vijfentwintig jaar een voorsprong. Onze duizenden klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs! Naast de vele klantverhalen op onze website kunt u op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl honderden beoordelingen van klanten lezen. Gemiddeld geven deze klanten ons een 9,7!

Arma Keukens

Inspirerende showroom

Bezoek onze showroom in een industriële stijl met een inspirerende collectie keukens. Onze verkopers hebben alle tijd en aandacht voor u. Een bezoek aan Arma Keukens en Sanitair zal u veel inspiratie bieden, ideeën geven en bovenal ook plezier in het aanschaffen van een keuken.

Wij willen graag samen met u nadenken over een design keuken waarin comfort, gemak, mogelijkheden, technische vernieuwingen en ergonomie centraal staan. Uw wensen vertalen in een ontwerp waar u heel enthousiast van wordt.

Uw stijl tot uiting brengen in een van onze landelijke keukens, dat maakt ons ook blij! Kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen.

Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-2

Montage van design keukens

Design keukens worden door onze eigen, enthousiaste monteurs met de grootste zorg gemonteerd. Onze monteurs zijn ervan doordrongen dat uw tevredenheid in hun handen ligt!

Daarom besteden we al veel aandacht aan allereerst: het team van monteurs. Over welke vaardigheden beschikken ze? Maar sterker nog, hebben ze een drive om het de klant compleet naar wens te maken?

Daarnaast worden onze monteurs grondig getraind in het monteren van design keukens. We halen bij wijze van spreken het beste uit de kast voor perfecte montage!

Keukenmontage-DB-KeukenGroep
SieMatic frame design keuken