Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Design keukens, minimalistisch greeploos of fraai hoogglans

Al ruim 25 jaar biedt Arma Keukens een brede collectie keukens aan in diverse stijlen, opstellingen en kleuren. Design keukens vormen een belangrijk onderdeel van ons aanbod keukens. Slank en greeploos, schitterend hoogglans of een combinatie van greeploos en hoogglans, design keukens zijn er in vele soorten. Maak kennis met onze grote collectie mooie design keukens, we vinden ze zelf ook prachtig!

Design keukens compleet naar uw individuele wensen

Het uitzoeken van een nieuwe keuken vraagt best wel wat tijd. U koopt immers geen keuken voor een jaar. Zo hebt u wellicht al wel tal van ideeën over een design keuken. U hebt misschien een bepaalde opstelling in uw hoofd, of uw oog is op een opstelling in de showroom gevallen. Samen verkennen we graag uw voorkeuren voor design keukens, en komen we tot een passend ontwerp voor uw woning. Een ontwerp dat uw woning zal verfraaien, en waarbij aan alle aspecten is gedacht. Onze adviseurs weten er wel raad mee. Laat u vrijblijvend adviseren over een van onze mooie design keukens.

Moderne keuken

Design keukens en showroommodellen

Bent u gevallen voor onze mooie design keukens, maar wilt u daar liever niet teveel voor betalen? In onze showroomcollectie vindt u misschien wel een van onze mooie design keukens die beantwoordt aan al uw wensen. Deze design keukens kenmerken zich door hun moderne, strakke en verfijnde ontwerp. En ze worden u aangeboden tegen scherp gereduceerde prijzen.

Bekijk al onze design keukens
Greeploze keuken

Design keukens en volledige ontzorging

Design keukens kunt u op meer plaatsen kopen dan bij Arma Keukens en Sanitair. Maar wat ons, naast persoonlijk advies en netto lage prijzen, uniek maakt, is onze werkwijze. Dagelijks stellen onze medewerkers zich ten doel om design keukens zo goed mogelijk te leveren, te monteren en te onderhouden. Als klant profiteert u van onze nauwkeurige werkwijze, onze perfecte montage en onze uitstekende servicedienst. Dit geeft ons al ruim vijfentwintig jaar een voorsprong. Onze duizenden klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs!
Een groot voordeel van Arma Keukens en Sanitair is, dat u te maken hebt met een zelfstandig opererende vestiging. U profiteert van het inkoopvoordeel dat we genereren als onderdeel van DB KeukenGroep. Maar, omdat Arma zelfstandig werkt, ondervindt u de voordelen die bij een kleinschalige organisatie horen. Onze lijnen zijn kort en informeel. Wanneer we bepaalde dingen extra in de gaten willen houden, bijvoorbeeld met betrekking tot de levering, dan lopen we gewoon even bij onze collega binnen. Onze design keukens bestaan uit meerdere onderdelen die bij diverse leveranciers vandaan komen. Zo komen de keukenkasten bij andere fabrikanten vandaan dan de apparatuur. Ook de aanrechtbladen hebben hun eigen herkomst. Al die verschillende onderdelen vormen met elkaar uw eigen, persoonlijke keuken. Dat we deze met zorg en de allerhoogste nauwkeurigheid samenstellen, is voor ons vanzelfsprekend. Al onze medewerkers zetten zich er dagelijks voor in, om ervoor te zorgen dat uw bestelde keuken perfect wordt afgeleverd. In een platte, informele organisatie kan dit ook. Onze kleinschaligheid vertaalt zich naar hoge kwaliteit! En daar hebt u alleen maar gemak van.

Keurig nette levering

Door regelmatige controles uit te voeren tijdens het proces na uw handtekening, proberen we eventuele missers zo goed mogelijk te voorkomen. De medewerkers in het magazijn bijvoorbeeld die de bestelde keukenfronten, massieve aanrechtbladen en moderne apparatuur in ontvangst nemen, checken natuurlijk even de lijst of de specificaties kloppen. Pas dan krijgen alle keukenonderdelen een plekje in ons magazijn. En staat er een keuken op de planning om uitgeleverd te worden, dan voeren we ook nog weer een dubbelcheck uit voordat de vrachtwagen ons terrein verlaat! Zo doen we ons uiterste best om alles in 1x goed te doen.

Greeploze keuken 5

Gestroomlijnde interne organisatie

Om het proces van levering zo foutloos mogelijk te laten verlopen, hebben we aan onze interne organisatie de allerhoogste eisen gesteld. Niet voor niets ontvangt Arma jaar op jaar het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. Dit Keurmerk erkent keukenspecialisten voor het werken conform bepaalde kwaliteitseisen. Deze eisen hebben ook betrekking op de interne organisatie. Arma beantwoordt ruimschoots aan de kwaliteitseisen. Dat ziet u ook terug in onze manier van werken. Er gaat natuurlijk wel eens iets mis, maar dankzij een goed opgezette organisatie is het mogelijk om de foutkans zo veel mogelijk te beperken.

Greeploze keuken

Design keukens voor elke woning

Welke woning u ook hebt, of u nu een appartement bewoont, een rijtjeshuis, een villa of een woonboerderij, onze collectie design keukens biedt voor elk wat wils. Naast onze design keukens vindt u bij ons ook bijpassende vloer- en wandtegels, zodat u uw keuken in 1 stijl kunt realiseren. Met onze design keukens gunt u uw woning het allerbeste!

Montage van design keukens

Design keukens worden door onze eigen, enthousiaste monteurs met de grootste zorg gemonteerd. Onze monteurs zijn ervan doordrongen, dat uw tevredenheid in hun handen ligt! Daarom besteden we al veel aandacht aan allereerst: het team van monteurs. Over welke vaardigheden beschikken ze? Maar sterker nog, hebben ze een drive om het de klant compleet naar wens te maken? Daarnaast worden onze monteurs grondig getraind in het monteren van design keukens. We halen bij wijze van spreken het beste uit de kast voor perfecte montage!

Lees meer over onze unieke montage
Keukeneiland

Hoe gaan we van start?

Voordat uw keuken wordt gemonteerd, vinden er een aantal werkzaamheden plaats. Zijn er leidingen die aangelegd of verlegd moeten worden, dan gebeurt dit van te voren. Is er een oude keuken die verwijderd moet worden, dan vindt dit ook voorafgaand aan de montage plaats, evenals het leggen van een nieuwe vloer. Op de dag van montage arriveren onze monteurs tussen 7.15 en 7.30 uur. Om 7.30 uur starten we ons werk. Allereerst dekken we uw keukenvloer af. Zo beschermen we uw vloer tegen stof, vuil en eventuele beschadigingen. En we controleren, of de levering goed is uitgevoerd. Zijn alle kasten aanwezig? Beschikken we over het juiste aanrechtblad? Hebben we apparatuur die onze klanten besteld hebben? Pas dan starten we met de montage van design keukens.

SieMatic keuken

Montage van design hoekkeukens

Onze monteurs gaan met de grootste zorg te werk. Indien u een hoekkeuken hebt aangeschaft, beginnen we altijd in de hoek. Daarna volgen de onderkasten. Zijn de onderkasten gemonteerd, dan wordt het aanrechtblad bevestigd. Na het aanrechtblad volgt de hoge kast –als deze er is - , en pas daarna eventuele hangkasten. Zo krijgt uw hoekkeuken al steeds meer aanzien. Uw hoekkeuken is pas klaar wanneer, als laatste, alle apparatuur wordt ingebouwd.

Montage van rechte design keukens

Uw rechte design keuken wordt door onze monteurs ook weer met de grootste zorgvuldigheid aangepakt. Bij design keukens die tegen een wand en in een hoek worden geplaatst, starten we met monteren vanuit de hoek. Uw onderkasten worden als eerste geplaatst. Dan plaatsen we het aanrechtblad, en wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht hoe schitterend uw design keuken eruit zal zien! Sluit een hoge kast uw opstelling af? Dan krijgt deze een beurt na montage van de onderkasten. Hierna bevestigen we de bovenkasten van design keukens. En vullen we de gaten met mooie inbouwapparatuur.

Hoogglans keuken

Design keukens met eiland

Is er nog een eiland dat geplaatst moet worden? Dan is het, na de opstelling tegen de wand, het moment voor het keukeneiland. Gaat uw keuken al een beetje leven? Onze monteurs van design keukens zijn niet zo snel tevreden. We overleggen graag met u wat uw wensen zijn, hoe klein dan ook. Is er een hoek die afgetimmerd moet worden? We stellen u voor hoe we dat doen, en we horen graag uw mening. Een legplank die bevestigd moet worden? Natuurlijk informeren we even op welke hoogte u die graag wilt hebben. Klantvriendelijkheid is onze tweede natuur en we vinden niet snel iets teveel gevraagd.

Greeploze keuken

Precieze montage van design keukens

Net zoals bij onze andere keukens, voeren we de montage van design keukens zo voorzichtig mogelijk en nauwkeurig uit. Kastdeuren die we even ergens tegenaan moeten zetten, zetten we natuurlijk tegen een stuk karton. Een rvs afzuigkap pakken we met handschoenen aan om vingers te voorkomen. Liggende keukendelen beschermen we met karton. De gelakte fronten, die in design keukens zo populair zijn, laten we zo lang mogelijk in hun beschermende folie zitten. Het liefst verwijderen we dit als laatste, net voordat we naar huis gaan. Wanneer u uw woning nog niet bewoont, adviseren we om het folie zo lang mogelijk te laten zitten ter bescherming van uw schitterende design keuken. Ook hier geldt: de wens van de klant is het die telt!
Als monteurs bedenken we ons altijd: hoe zouden we het zelf thuis willen? Zou u blij worden van een service monteur die met moddervoeten door uw huis stampt? Wij niet! Daarom proberen we altijd zo voorzichtig mogelijk te werken. Juist ook omdat we in uw huis bezig zijn. Hebben we wat te zagen? Als het even kan doen we het buiten, met een stofzuiger. Lange privé-telefoongesprekken voeren past niet binnen de fatsoensnormen, evenals lawaaierige muziek uit een radio. En is er toch iets anders dat u stoort? Zeg ons dat dan gerust!

s