Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Klassieke keukens doordacht tot in finesses

Onze klassieke keukens zijn uniek! Elke klassieke keuken is een bijzonder staaltje vakmanschap, doordacht tot in de finesses, afgewerkt tot in de perfectie. Bijzonder trots zijn wij op onze rijke, klassieke keukencollectie. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van uw klassieke keuken. Bekijk het aanbod eens op onze website met een klassieke keuken in hoekopstelling, een rechte klassieke keuken of een klassieke keuken met kookeiland. Bezoek onze showroom of maak ’n afspraak!

Bekijk al onze keukens
Klassieke keuken

Zorg voor details en materialen

In elke klassieke keuken komen doordachte ontwerpen, modern comfort, kwalitatief hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking bij elkaar. Daarom raakt elke klassieke keuken direct je hart! De fraaie fronten, de bijzondere handgrepen en de mooie materialen dragen elk bij aan de unieke sfeer die de klassieke keuken zo eigen is. Onze klassieke keukens doen weldadig aan. In de klassieke keuken kom je thuis, pas echt thuis.

Klassieke keuken
Landelijke keuken

Klassiek modern, klassiek landelijk

De mogelijkheden beperken zich niet tot de klassieke keuken alleen. Tegenwoordig mogen keukenstijlen weer met elkaar gecombineerd worden. Zo spreekt een modern – klassieke keuken u misschien aan vanwege het strakkere karakter, terwijl een ander valt op een landelijk klassieke keuken met z’n stoere onderdelen zoals schouw en fornuis. Het is ons vak om alle keukenonderdelen te combineren tot een stijlvolle klassieke keuken die perfect aansluit bij uw wensen. Wees welkom in onze showroom en doe eens een vrijblijvend beroep op het advies van een echte keukenspecialist!

Bij ons kiest u voor:

  • Eigen montageteams
  • Hoogste tevredenheid: 469 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante nettoprijzen
Button afspraak is afspraak

Luxe klassieke keukens

Mag wat u betreft een klassieke keuken meer cachet hebben, met een extra luxe aanrechtblad, en duurzame materialen zoals hout en natuursteen en vele luxe extra’s? Grote kans dat u in onze Excellentic collectie een schitterende klassieke keuken treft. Maak kennis met Excellentic keukens, een rijke keukenlijn van excellente kwaliteit! Ook wanneer u maatwerk zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. In de Residentic keukens op maat zijn de mogelijkheden eindeloos, zowel qua materiaalgebruik, kleuren als maatvoering. Ook biedt deze serie van alles om uw klassieke keuken gestalte te geven.

Maak een afspraak
s