Sfeervolle klassieke keukens

Onze klassieke keukens zijn uniek! Elke klassieke keuken is een bijzonder staaltje vakmanschap, doordacht tot in de finesses, afgewerkt tot in de perfectie.

Bijzonder trots zijn wij op onze rijke, klassieke keukencollectie. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van uw klassieke keuken.

Bekijk het aanbod eens op onze website met een klassieke keuken in iedere opstelling, ieder budget of iedere kleur. Bezoek onze showroom of maak een afspraak!

Bekijk alle keukens
Donkergrijze klassieke keuken met fornuis
Zwarte klassieke keuken met witte spoelbak
Klassieke schouw in zwarte keuken

Klassieke keuken of landelijke keuken?

Verwant aan de klassieke keuken is de landelijke keuken. Deze traditionele keuken heeft overlap, maar er zijn ook verschillen.

Bij landelijke keukens zijn traditionele elementen dominant aanwezig. Bij klassieke keukens zijn dat juist de fraaie details zoals glimmende handgrepen, goud, koper en brons. In landelijke keukens vindt u deze minder vaak. 

Een combinatie van deze twee keukenstijlen is de klassiek landelijke keuken. Deze keuken geeft een klassieke draai aan de landelijke keuken. 

 

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Betaalbare klassieke keukens

De prijzen van klassieke keukens beginnen vanaf 5000 euro. Bent u op zoek naar meer luxe en comfort? Dan kunt u voor een ruimere opstelling kiezen van ongeveer 15.000 euro. 

De goedkope klassieke keukens zijn afkomstig van ons eigen huismerk DBselect. Dit keukenmerk heeft verschillende keukenstijlen voor ieder budget. Bekijk wat dit keukenmerk te bieden heeft en laat u inspireren.

Bekijk goedkope keukens
Landelijke keuken in rechte opstelling met klassieke uitstraling

Luxe klassieke keukens

Luxe klassieke keukens zijn uitgerust met kwalitatief goed keukenapparatuur. Een ruim opgezette keuken met veel details en luxe materialen. 

Ons keukenmerk Excellentic is er speciaal voor de brede midden range. Excellentic staat voor hoge kwaliteit keukens van Duitse makelij tegen scherpe prijzen. 

Bekijk luxe keukens
Landelijke keuken met spoeleiland

Klassieke keukens op maat gemaakt

Ook wanneer u een klassieke maatwerkkeuken zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons merk Residentic keukens op maat zijn de mogelijkheden eindeloos, zowel qua materiaalgebruik, kleuren als maatvoering. Ook biedt dit merk van alles om uw klassieke keuken gestalte te geven.

Blauwe klassieke keuken met eiland en fornuis
Klassieke kleine keuken in wit

Modern klassieke keuken

De mogelijkheden beperken zich niet tot de klassieke keuken alleen. Tegenwoordig mogen keukenstijlen weer met elkaar gecombineerd worden. 

Zo kan een moderne keuken met klassieke elementen erg stijlvol zijn. Het strakke karakter van de moderne keuken en de klassieke profielen en knoppen zorgen voor een mooi geheel. Dit maakt de keuken bijzonder en uniek.

Of u nu een klassiek landelijke keuken zoekt of een modern klassieke keuken, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u uw droomkeuken samen te stellen. 

Modern landelijke keuken

Arma, uw keukenspecialist

Arma Keukens en Sanitair is een familiebedrijf die klantgerichtheid en uitstekende service hoog in het vaandel heeft staan. Wij streven naar uitsluitend tevreden klanten.

Tevreden klanten geven namelijk ons bedrijf bestaansrecht op de langere termijn. Daarom doen wij ons best om bij iedere klant een 9+ te scoren als eindresultaat.

Om dit te bereiken werken wij in alle processen met eigen mensen: van de receptie tot de montage. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen, zowel tijdens de verkoop, het bestellen, de levering en bij de montage.

Klanten waarderen deze werkwijze, dat blijkt wel uit de 9,7 die honderden klanten ons gemiddeld geven op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

 

Arma Keukens - pand

Laat u inspireren in de showroom

Doe inspiratie op in onze showroom. Onze moderne en grote showroom biedt veel inspiratie wat betreft klassieke keukens.

Hier vindt u talloze klassieke keukens in verschillende kleuren en opstellingen afgestemd op de keukentrends. U wordt ongetwijfeld geïnspireerd door de materialen, de opstellingen en de inrichting. 

Online kunt u al veel inspiratie opdoen, maar in de onze showroom kunt u de keukens écht ervaren. U kunt materialen voelen en in het echt zien. Zo kunt u dit ook goed met elkaar vergelijken. 

Of u even rustig door de showroom wilt slenteren of juist op zoek bent naar advies. U bent van harte welkom. Kom gerust langs en laat u inspireren. 

Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-3
Klassieke witte keuken met eiland