Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Klassieke keukens doordacht tot in finesses

Onze klassieke keukens zijn uniek! Elke klassieke keuken is een bijzonder staaltje vakmanschap, doordacht tot in de finesses, afgewerkt tot in de perfectie. Bijzonder trots zijn wij op onze rijke, klassieke keukencollectie. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van uw klassieke keuken. Bekijk het aanbod eens op onze website met een klassieke keuken in iedere opstelling, ieder budget of iedere kleur. Bezoek onze showroom of maak ’n afspraak!

Bekijk onze collectie keukens
Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw.

Zorg voor details en materialen

In elke klassieke keuken komen doordachte ontwerpen, modern comfort, kwalitatief hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking bij elkaar. Daarom raakt elke klassieke keuken direct je hart! De fraaie fronten, de bijzondere handgrepen en de mooie materialen dragen elk bij aan de unieke sfeer die de klassieke keuken zo eigen is. Onze klassieke keukens doen weldadig aan. In de klassieke keuken kom je thuis, pas echt thuis.

Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw

Klassiek modern, klassiek landelijk

De mogelijkheden beperken zich niet tot de klassieke keuken alleen. Tegenwoordig mogen keukenstijlen weer met elkaar gecombineerd worden. Zo spreekt een modern – klassieke keuken u misschien aan vanwege het strakkere karakter, terwijl een ander valt op een landelijk klassieke keuken met z’n stoere onderdelen zoals schouw en fornuis. Het is ons vak om alle keukenonderdelen te combineren tot een stijlvolle klassieke keuken die perfect aansluit bij uw wensen. Wees welkom in onze showroom en doe eens een vrijblijvend beroep op het advies van een echte keukenspecialist!

Klassieke rechte keuken met schouw en bovenkastjes
Klassieke keuken
Klassieke keuken met bovenkastjes
Magazine DB KeukenGroep

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over klassieke keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan!

Luxe klassieke keukens

Mag wat u betreft een klassieke keuken meer cachet hebben, met een extra luxe aanrechtblad, en duurzame materialen zoals hout en natuursteen en vele luxe extra’s? Grote kans dat u in onze Excellentic collectie een schitterende klassieke keuken treft. Maak kennis met Excellentic keukens, een rijke keukenlijn van excellente kwaliteit! Ook wanneer u maatwerk zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. In de Residentic keukens op maat zijn de mogelijkheden eindeloos, zowel qua materiaalgebruik, kleuren als maatvoering. Ook biedt deze serie van alles om uw klassieke keuken gestalte te geven.

Witte klassieke keuken met fornuis en tegeltjesachterwand
Klassieke keuken
Klassieke hoekkeuken met zwart fornuis, tegeltjes achterwand en schouw

"Toen we onze keuken besteld hadden, zagen we een kleur aanrechtblad die we eigenlijk veel mooier vonden dan het donkerbruin dat we hadden uitgekozen. De verkoper heeft toen zijn uiterste best gedaan om de wijziging nog door te voeren. Dat vonden we een heel sterk punt."

Familie Korf uit Urk kocht bij Arma hun nieuwe keuken. 
Lees hun klantervaring en bekijk meer foto's.

Landelijke keuken

De beste klassieke keukens

Op zoek naar uw gedroomde klassieke keuken maakt u natuurlijk ook de keuze voor de leverancier van uw keuken. En waarom zou u dan niet kiezen voor een betrouwbare keukenspecialist, een familiebedrijf die klantgerichtheid en een uitstekende service hoog in het vaandel heeft staan? Arma Keukens is zo'n keukenspecialist. Met een team betrokken, gedreven en oprechte medewerkers streven wij iedere dag naar de hoogste klanttevredenheid. Klanten waarderen onze unieke werkwijze en geven ons gemiddeld een 9,7 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!
Kennismaken? Bezoek vrijblijvend onze showroom..

Lees over andere keukenstijlen
Arma Keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Eigen montageteams
  • Hoogste tevredenheid: 495 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante nettoprijzen
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
Button afspraak is afspraak