Landelijke keukens in landelijke omgeving

Waar anders dan op de Veluwe vind je de mooiste landelijke keukens? In deze beboste en natuurrijke omgeving wordt de mooiste inspiratie gebundeld in een aansprekende collectie sfeervolle landelijke keukens.

Ontdek onze schitterende collectie landelijke keukens. Voor elk budget hebben we een mooie landelijke keuken.

Bekijk landelijke keukens
Blauwe landelijke keuken met eiland
Blauwe landelijke keuken, Falcon fornuis
Blauwe landelijke keuken, klassieke kraan en spoelbak

Typische landelijke keukens

Landelijke keukens kenmerken zich door een vleug nostalgie, terwijl tegelijkertijd alle ruimte aanwezig is voor modern comfort. Zoals een traditioneel fornuis uit grootmoeders tijd.

Een markante eyecatcher in onze landelijke keukens die voor modern gemak zorgt om de allerlekkerste gerechten te bereiden. Maar ook stoomovens en kokendwaterkranen zijn een luxe verrijking van de moderne keuken.

 

Collectie landelijke keukens

Met een brede en diepe collectie bieden we u alle keus in landelijke keukens. Diep is onze collectie landelijke keukens wanneer het gaat om enorme variaties in kleuren, opstellingen, fronten, afwerkingen en materialen.

Breed is onze collectie in de vele soorten landelijke keukens. Eenmaal in de showroom, wandelt u langs knusse landelijke hoekkeukens, passeert u overzichtelijke landelijke rechte keukens, doorkruist u grote landelijke keukens met kookeiland, en ziet u ook de extra woon- en opbergmogelijkheden in landelijke u-keukens.

Het kan niet anders dan dat u opgetogen zult zijn over zoveel moois in landelijk keukenland. Reis met ons mee langs alle landelijke keukens en laat u adviseren over een passende en persoonlijke keuken bij u thuis.

Witte landelijke keuken in hoekopstelling, met fornuis en bovenkasten

Landelijke keuken merken

DBselect is een van onze succesvolle merken keukens, die er ook zijn in landelijke stijl. Dit zijn landelijke keukens zonder extra’s, zonder fratsen, en zo voordelig mogelijk. Echter, zonder in te leveren op kwaliteit!

Wilt u meer ruimte, meer luxe, dan biedt onze collectie Excellentic landelijke keukens grote, landelijke keukens met veel wooncomfort. Wilt u uw maatwerkwensen gerealiseerd zien, vraag eens naar uw mogelijkheden met Residentic keukens op maat.

Met deze landelijke keukens is het bijvoorbeeld mogelijk om uw keukenruimte in te vullen met kasten met afwijkende maat. En nog steeds voor oer-Hollandse, nuchtere prijzen! Wilt u landelijke keukens combineren met een moderne twist?

Onze nevenvestiging in Haarlem biedt ruimte keus in prachtige SieMatic keukens!

Blauwe keuken

Goedkope landelijke keukens

Bij landelijke keukens denkt u misschien al snel aan een luxe grote keuken bij een boerderij. Niets is minder waar. Wij hebben veel goedkope landelijke keukens van ons eigen huismerk DBselect.

Kwaliteit staat centraal, ook in onze goedkope landelijke keukens. Ze garanderen jarenlang kookplezier en bieden u precies wat u nodig hebt. 

Onze prijzen zijn altijd netto en eerlijk. Bij ons hoeft u niet te onderhandelen over de prijs.

 

Bekijk goedkope landelijke keukens
Witte landelijke hoekkeuken

Luxe landelijke keukens

Bent u op zoek naar een luxe landelijke keuken? Dan zit u bij Arma Keukens en Sanitair goed. Wij hebben een brede collectie landelijke keukens waarin luxe landelijke keukens niet in ontbreken. 

Onze luxe landelijke keukens stralen kwaliteit uit en kennen talloze mogelijkheden. In kleuren, afwerkingen, fronten, opstellingen en apparatuur. Er is haast niets te gek. 

De luxe landelijke keukens hebben en authentieke sfeer van de vorige eeuw. Van fraaie meubelschouwen, massieve fornuizen, keukenfronten tot en met planken en rekken voor servies. 

Landelijke keukens blinken uit in klassieke details. Denk aan klassieke handgrepen waarvan we veel verschillende soorten hebben, ook in het nu zo populaire goud en brons. 

Bekijk luxe landelijke keukens
Landelijke keuken op maat, met eiland en fornuis

Luxe keuken of goedkope keuken: altijd de beste prijs

De stuntprijzen vliegen u om de oren, als u op zoek gaat naar een nieuwe landelijke keuken. Maar wilt u echt de goedkoopste keuken? U heeft er tenslotte niets aan als de kwaliteit van uw keuken en de service na een paar jaar tegenvalt.

Wij bieden topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Als landelijke aanbieder kopen wij groot en scherp in. We geven u direct de beste prijs, waardoor afdingen niet nodig is. U krijgt de prijs waarvan we zeker weten: meer hoeft niet, minder kan niet.

Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Arma Keukens, specialist in landelijke keukens

Met ruim 25 jaar ervaring in landelijke keukens is Arma Keukens en Sanitair zeker een specialist in landelijke keukens te noemen. Ontzorgen is onze missie, en bij ons gaat het verder dan alleen het ontzorgen rondom de aankoop van een van onze landelijke keukens. Ontzorgen omvat bij ons alles wat gerelateerd is aan uw aankoop in onze keukenzaak.

Vanaf het prille begin, tot aan het moment van oplevering van uw landelijke keuken. Afspraak is afspraak, daar kunt u ons aan houden!

Arma Keukens

Inspirerende showroom

Op onze website zijn veel landelijke keukens te vinden. Alleen komen onze deze pas echt tot leven in onze moderne showroom. U kunt in onze showroom de keukens echt beleven en ervaren.

Onze showroom biedt veel verschillende keukeninspiratie. Van klassieke keukens tot moderne keukens en van goedkope keukens tot exclusieve keukens. Laat u inspireren en breng een bezoek aan onze showroom!

Arma Keukens en Sanitair - showroom

Perfecte, persoonlijke service

Service en nazorg is voor ons net zo belangrijk als het verkopen van landelijke keukens. Bij ons bent u na het zetten van uw handtekening niet uit beeld.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om uw aankoop zo goed mogelijk te realiseren! Inkopers, planners, orderverwerkers, elke fase die uw keuken verloopt na uw aankoop wordt zorgvuldig en accuraat opgepakt. Zo proberen we uw landelijke keuken perfect te leveren en te monteren.

Een voordeel is dat ons team van monteurs bestaat uit eigen mensen. Zij hebben net zo goed belang bij een probleemloze montage van keukens, en dat merkt u dan ook direct!

Ook na montage staan wij voor u klaar om eventuele problemen op te lossen met landelijke keukens. Onze garantietermijn op montage is lang: 10 jaar!

Landelijke-massief-houten-keuken

Een perfecte montage

Op het afgesproken moment ontvangt u uw bestelde keuken thuis. Onze vrachtwagenchauffeur en zijn bijrijder bezorgen de keuken letterlijk tot in uw keuken, u hoeft natuurlijk niet zelf aan de gang.

We nemen u graag alles uit handen! Op een van de volgende dagen wordt een afspraak met de monteur gepland, die uw keuken zal komen monteren. Uw zorgvuldig uitgezochte keuken is nu bijna realiteit! Enkel de installatie van uw keuken rest, welke door één van onze eigen monteurs wordt uitgevoerd.

Deskundig, nauwkeurig en in alle netheid wordt uw keuken door onze mensen geplaatst. Nadat de keuken schoon en werkend is opgeleverd kan het keukengenieten beginnen!

Lees over andere keukenstijlen
Landelijk moderne keuken met eiland in grijs, met fornuis en kastenwand

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Massief eiken keuken