Landelijke keukens in landelijke omgeving

Waar anders dan op de Veluwe vind je de mooiste landelijke keukens? In deze beboste en natuurrijke omgeving wordt de mooiste inspiratie gebundeld in een aansprekende collectie sfeervolle landelijke keukens.

Ontdek een schitterende sortering landelijke keukens in het hart van de Veluwe: Arma Keukens en Sanitair toont u graag wat voor moois we in huis hebben.

Bekijk alle keukens
Massief eiken keuken
Landelijke keuken gelakt met losstaande kast
Witte landelijke hoekkeuken, met tegeltjes achterwand.

Landelijke keukens met comfort

Landelijke keukens kenmerken zich door een vleug nostalgie, terwijl tegelijkertijd alle ruimte aanwezig is voor modern comfort. Zoals een traditioneel fornuis uit grootmoeders tijd bijvoorbeeld.

Een markante eyecatcher in onze landelijke keukens die voor modern gemak zorgt om de allerlekkerste gerechten te bereiden. Maar ook stoomovens en kokendwaterkranen zijn een luxe verrijking van de moderne keuken.

Proef en ervaar de sfeer van onze landelijke keukens, en dompel uzelf onder in alle moderne voorzieningen die de hedendaagse keuken rijk is!

 

Landelijke keuken

Inspirerende landelijke keukens

Wordt het merendeel van onze omgeving bepaald door natuur, prachtig omzoomde weilanden, vee en historische boerderijen, het heeft zeker z’n stempel gezet op de ontwikkeling van onze collectie landelijke keukens.

Veelal kwamen landelijke keukens voor in woonkeukens, warme, gerieflijke keukens, waar de hele familie elkaar treft voor de maaltijd en om met elkaar bij te praten. Het is dan ook geen wonder, dat in deze keukens zoveel aandacht is voor sfeer en woonstijl.

U ziet het in onze collectie landelijke keukens: een prachtige schouw, sfeervolle afzuiging, mooie bewerkte keukenfronten, klassiek nostalgische kranen, authentieke materialen op een doordachte manier op elkaar afgestemd, zodat sfeer in de landelijke keukens de meeste aandacht krijgt!

Grijze landelijk keuken met eiland. Compleet met kastenwand en fornuis.
Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Ruim 25 jaar landelijke keukens

In een tijd waarin het economisch niet altijd meezat, groeide Arma Keukens en Sanitair van een kleine start-up naar een grote keukenzaak en wist zich een stevige positie te veroveren op de landelijke keukenmarkt.

En dat was soms een uitdaging, omdat de keukenbranche niet altijd zo’n goede naam heeft. Arma Keukens en Sanitair wist echter het vertrouwen te winnen van klanten in Gelderland en ver daarbuiten, en was zo in staat om jaarlijks groei te realiseren.

Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Hier zijn we best een beetje trots op, en al onze medewerkers zetten zich elke dag weer in om onze goede reputatie te blijven waarmaken.

Waarom Arma Keukens

Terecht dat u zich afvraagt of u bij de juiste keukenzaak bent beland voor landelijke keukens. Als Keukens en Sanitair tonen we u graag in woord en daad waarom u bij ons aan een goed adres bent.

Ontzorgen is onze missie, en bij ons gaat het verder dan alleen het ontzorgen rondom de aankoop van een van onze landelijke keukens. Ontzorgen omvat bij ons alles wat gerelateerd is aan uw aankoop in onze keukenzaak.

Wellicht hebt u het al gemerkt toen u bij ons de showroom binnenstapte, of toen u telefonisch contact met ons opnam voor het maken van een afspraak. Al onze medewerkers zijn u geheel van dienst om uw ervaring met onze keukenzaak zo goed mogelijk te maken.

Vanaf het prille begin, tot aan het moment van oplevering van uw landelijke keuken. Afspraak is afspraak, daar kunt u ons aan houden!

Arma Keukens

Perfecte, persoonlijke service

Service en nazorg is voor ons net zo belangrijk als het verkopen van landelijke keukens. Bij ons bent u na het zetten van uw handtekening niet uit beeld.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om uw aankoop zo goed mogelijk te realiseren! Inkopers, planners, orderverwerkers, elke fase die uw keuken verloopt na uw aankoop wordt zorgvuldig en accuraat opgepakt. Zo proberen we uw landelijke keuken perfect te leveren en te monteren.

Een voordeel is, dat ons team van monteurs bestaat uit eigen mensen. Zij hebben net zo goed belang bij een probleemloze montage van keukens, en dat merkt u dan ook direct!

Ook na montage staan wij voor u klaar om eventuele problemen op te lossen met landelijke keukens. Onze garantietermijn op montage is lang: 10 jaar!

Old Wood keuken

Onze unieke werkwijze!

Bij Arma Keukens en Sanitair zijn de lijnen kort, en daar profiteert u als klant van. Ooit begonnen we als familiebedrijf met de verkoop van keukens.

Zwagers, broers, schoonzussen, iedereen droeg z’n steentje bij. Als familie hadden we 1 doel: droomkeukens leveren zonder zorgen, en daar zette iedereen zich dan ook hard voor in. Als kleinschalig team kenden we elkaar en wisten we van elkaar waar we mee bezig waren.

Zo konden we het klantbelang echt dienen, zonder trage overlegstructuren en miscommunicatie. Nog steeds zijn onze korte lijnen kenmerkend voor ons bedrijf, ook na 25 jaar verkopen van landelijke keukens!

U hebt gewoon te maken met een prettig bedrijf, dat durven we, bescheiden als we nog wel een beetje zijn, toch wel te zeggen.

Modern landelijk keukeneiland met hout en betonlook aanrechtblad

Landelijke keukens voor elk budget

U denkt misschien, kan ik niet beter landelijke keukens kijken bij een grote leverancier van landelijke keukens in plaats van bij een Nunspeetse specialist? Wij zeggen ronduit: nee.

Arma Keukens en Sanitair is namelijk onderdeel van een grote organisatie, zodat u profiteert van alle voordelen die verbonden zijn aan grootschalige inkoop. Onze landelijke keukens zijn scherp geprijsd vanwege grote kortingen op volume-inkoop.

Daarnaast zijn de prijzen van onze landelijke keukens altijd netto, en ze blijven ook netto totdat ze bij u op de afleverbon staan! Geen opslagen, toeslagen of andere onduidelijke extra’s. Onze prijzen voor landelijke keukens zijn laag, en blijven laag.

Het resultaat is, dat u nergens anders zo voordelig slaagt voor landelijke keukens als bij Arma Keukens en Sanitair.

Landelijke keuken

Landelijke keukens: brede en diepe collectie

Met een brede en diepe collectie bieden we u alle keus in landelijke keukens. Diep is onze collectie landelijke keukens wanneer het gaat om enorme variaties in kleuren, opstellingen, fronten, afwerkingen en materialen.

Breed is onze collectie in de vele soorten landelijke keukens. Eenmaal in de showroom, wandelt u langs knusse landelijke hoekkeukens, passeert u overzichtelijke landelijke rechte keukens, doorkruist u grote landelijke keukens met kookeiland, en ziet u ook de extra woon- en opbergmogelijkheden in landelijke u-keukens.

Het kan niet anders dan dat u opgetogen zult zijn over zoveel moois in landelijk keukenland. Reis met ons mee langs alle landelijke keukens en laat u adviseren over een passende en persoonlijke keuken bij u thuis.

Landelijke keuken
Landelijke hoekkeuken in de kleur magnolia en met authentieke schouw.

Landelijke keukens in verschillende merken

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vindt u in onze showroom en op onze website verschillende soorten merken landelijke keukens. Zo spelen we optimaal in op ieders wensen.

In een persoonlijk gesprek adviseren we u vergaand over welke van onze landelijke keukens bij uw persoonlijkheid past. Of had u al een specifieke voorkeur, of duidelijk omschreven wensen aangaande landelijke keukens?

Laat het ons weten, en we laten u er alles van zien! We staan voor u klaar, echter, zonder opdringerigheid. En wilt u zeker zijn van onze onverdeelde aandacht, dan kunt u het beste een afspraak maken met een van onze verkoopadviseurs. Dan weet u zeker, dat u alle tijd en aandacht ontvangt.

Welke merken landelijke keukens

DBselect is een van onze succesvolle merken keukens, die er ook zijn in landelijke stijl. Dit zijn landelijke keukens zonder extra’s, zonder fratsen, en zo voordelig mogelijk. Echter, zonder in te leveren op kwaliteit!

Wilt u meer ruimte, meer luxe, dan biedt onze collectie Excellentic landelijke keukens grote, landelijke keukens met veel wooncomfort. Wilt u uw maatwerkwensen gerealiseerd zien, vraag eens naar uw mogelijkheden met Residentic keukens op maat.

Met deze landelijke keukens is het bijvoorbeeld mogelijk om uw keukenruimte in te vullen met kasten met afwijkende maat. En nog steeds voor oerhollandse, nuchtere prijzen! Wilt u landelijke keukens combineren met een moderne twist?

Onze nevenvestiging in Haarlem biedt ruimte keus in prachtige SieMatic keukens!

Blauwe keuken

Hoe onze klanten ons zien

Ervaringsverhalen van onze klanten laten op alle fronten van onze bedrijfsvoering een positief beeld zien. Onze klanten zien betrokkenheid, service, prijs en betrouwbaarheid als de kracht van Arma Keukens en Sanitair.

Juist betrouwbaarheid is een belangrijke factor bij de aankoop van een keuken. Ook al staat onze showroom vol met schitterende landelijke keukens, uw eigen, persoonlijke landelijke keuken in de opstelling, afmetingen, kleuren die u wenst, is natuurlijk iets om af te wachten.

Daarom zijn al onze medewerkers getraind op: Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Zo weet u altijd waar u met ons aan toe bent. Onze klanten waarderen deze werkwijze. Dat blijkt wel uit de score van 9,7 die zij ons gemiddeld toekennen op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

Landelijke keuken

Een kijkje achter de schermen

Geïnteresseerd hoe het verder gaat met de bestelling van uw landelijke keuken? Arma Keukens en Sanitair beschikt over een eigen logistiek apparaat, evenals over een eigen service- en montagedienst.

Uw bestelling houden we dus compleet in eigen hand. En da’s wel zo handig, want wanneer er iets is, dan kunnen we ook snel schakelen. Zodra uw keuken is geproduceerd, arriveert hij, samen met keukens van onze andere klanten, in ons magazijn waar hij wordt opgewacht door medewerkers.

Alle keukenkasten worden voorzichtig bij elkaar op een pallet gestapeld, heeft u een grote keuken uitgezocht, dan worden het er twee of drie. De apparatuur wordt op een aparte pallet klaargezet, met beschermfolie omwikkeld om uw apparaten zo goed mogelijk te beschermen tijdens transport. 

Bestellen plannen keuken bij DB KeukenGroep

Een perfecte montage

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 540 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd

Op het afgesproken moment ontvangt u uw bestelde keuken thuis. Onze vrachtwagenchauffeur en zijn bijrijder bezorgen de keuken letterlijk tot in uw keuken, u hoeft natuurlijk niet zelf aan de gang.

We nemen u graag alles uit handen! Op een van de volgende dagen wordt een afspraak met de monteur gepland, die uw keuken zal komen monteren. Uw zorgvuldig uitgezochte keuken is nu bijna realiteit! Enkel de installatie van uw keuken rest, welke door één van onze eigen monteurs wordt uitgevoerd.

Deskundig, nauwkeurig en in alle netheid wordt uw keuken door onze mensen geplaatst. Nadat de keuken schoon en werkend is opgeleverd kan het keukengenieten beginnen!

Lees over andere keukenstijlen
Rechte landelijke keuken met tegeltjesachterwand