Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Moderne keukens voor ieder budget

Moderne keukens moeten passen in moderne woonsferen. En dat is nu precies wat de moderne keukens in onze showroom zo bijzonder maakt. Elke moderne keuken is een harmonieus geheel van kleuren, materialen en vormen. Slanke, hoogglans gelakte fronten maken de greeploze moderne keuken tot een stijlvolle uiting van keukendesign. Stoere, robuuste werkbladen vormen de moderne keuken tot een plek waar u in thuis komt. Een plek om te zijn, een plek om te leven. Dat is kenmerkend voor onze moderne keukens. U vindt bij ons moderne keukens voor ieder budget en in iedere opstelling.

Bekijk collectie moderne keukens
Moderne witte keuken met bovenkasten
Moderne zwarte keuken in rechte opstelling

"In de keuken prijkt een echte Boretti, een fornuis dat qua uitstraling in deze keuken niet gemist kan worden. Het fornuis staat mooi in het midden van de keuken en als je vanuit de woonkamer de keukenruimte inloopt, dan valt je oog er goed op."

Gemma en Pieter Koffeman uit Urk kochten hun moderne keuken bij Arma. 
Lees hun ervaringen en bekijk meer foto's.

Moderne keuken Urk

Veraangenaam uw leefwijze

Houdt u ervan om op het gemak met familie en vrienden samen te zijn? Genoeglijk met een glaasje wijn, een voortreffelijk diner en een kopje koffie van opperbeste kwaliteit? Onze moderne keukens zijn zo opgesteld dat ze u dit perfect mogelijk maken. Onze eilandkeukens zijn nog steeds bijzonder populair, temeer omdat u hier geheel uw persoonlijke stempel op kunt zetten. Wilt u een moderne kookeiland met een bargedeelte? Of wilt u een zitgedeelte in het verlengde van uw aanrecht? Of liever een aanrechtblad met verschillende hoogtes, waarin u als vanzelf verschillende functies van koken, snijden, zitten, koffie drinken en eten visueel van elkaar onderscheidt? In de moderne keuken is het mogelijk.

Moderne keuken met eiland. Composiet werkblad en compleet set Pelgrim apparatuur.
Moderne hoekkeuken met greeploos front

Moderne keuken in moderne woningbouw

Moderne keukens zijn steeds vaker open, en dat is geen wonder, want in ons leven zijn er ook steeds minder afgescheiden domeinen. Zakelijke mails ontvangt u thuis, berichtjes van thuis ontvangt u op uw werk. Zakelijk en privé lopen steeds vaker in elkaar over, en dit heeft ook invloed op de indeling van onze woningen. Onze moderne keukens sluiten aan bij deze trend. Bij ons doet u inspiratie op voor schitterende keukens die perfect passen in open ruimtes. Ingenieuze afzuigsystemen zorgen ervoor dat u geen hinder hebt van het geluid van de afzuigkap. Onze designs zijn dusdanig dat ze perfect aansluiten op diverse woonstijlen. En onze adviseurs zijn kundig genoeg om u te adviseren over een harmonieuze samensmelting van uw moderne keuken op uw woonsfeer.

Moderne keuken

Met moderne apparatuur

Het scala van keukenhulpen is inmiddels behoorlijk uitgebreid: van kleine uienschillers, eiersnijders en melkopschuimers tot grote keukenmachines, stoomovens, moderne koffiemachines… u kunt uw moderne keuken van net zoveel spullen voorzien als u maar wilt. Dat heeft ook consequenties voor uw keukenindeling en ruimte. Wat plaatst u waar? Wat verdwijnt er achter kastdeuren in uw moderne keuken? Hoeveel opbergruimte hebt u nodig? Ons advies is doordacht en vakkundig. Dat is nou net wat u nodig hebt!

Moderne keuken met schiereiland en greeploos front
Magazine DB KeukenGroep

Gratis inspiratiemagazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over moderne keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. We hebben tal van keukens in alle stijlen en kleuren. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan!
Moderne greeploze keuken met houten fronten

Waar uw moderne keuken kopen?

Uw moderne keuken koopt u niet zomaar. Zo denkt u goed na over de inrichting, de kleur en de apparatuur die past bij uw wensen en leefstijl. Naast het nadenken over de keuken zelf, is het ook belangrijk om na te denken over de leverancier van uw keuken. Met dit bedrijf gaat u namelijk een relatie aan voor langere tijd, zolang uw keuken mee zal gaan. Kies daarom voor een betrouwbare keukenspecialist die streeft naar de hoogste klanttevredenheid. Niet enkel voor de handtekening, maar ook juist daarna! Want de meeste plezier van uw keuken zit niet in de prijs, maar in het praktisch gemak, de kwaliteit van de materialen en de service die u krijgt van uw keukenleverancier. 

Moderne goedkope hoekkeuken met greeploos front

De beste moderne keukens

Als Arma Keukens en Sanitair streven wij naar uitsluitend tevreden klanten. Tevreden klanten geven namelijk ons bedrijf bestaansrecht op de langere termijn. Daarom doen wij ons best om bij iedere klant een 9+ te scoren als eindresultaat. Om dit te bereiken werken wij in alle processen met eigen mensen: van de receptie tot de montage. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen, zowel tijdens de verkoop, het bestellen, de levering en bij de montage. Klanten waarderen deze werkwijze, dat blijkt wel uit de 9,7 die honderden klanten ons gemiddeld geven op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

Lees over andere keukenstijlen
Montage