Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Moderne keukens als trefpunt van gezinsleden

De moderne keuken is allang niet meer wat hij vroeger voorstelde. Was de keuken vroeger het eenzame domein van vader of moeder, de moderne keuken is dat niet meer. In de moderne keuken ontmoet je elkaar, eet je met elkaar, drink je koffie, ben je aan het werk, kortom, in moderne keukens doe je alles!

Moderne keukens uitblinkend in stijl

Moderne keukens moeten passen in moderne woonsferen. En dat is nu precies wat de moderne keukens in onze showroom zo bijzonder maakt. Elke moderne keuken is een harmonieus geheel van kleuren, materialen en vormen. Slanke, hoogglans gelakte fronten maken de greeploze moderne keuken tot een stijlvolle uiting van keukendesign. Stoere, robuuste werkbladen vormen de landelijke keuken tot een plek waar u in thuis komt. Een plek om te zijn, een plek om te leven. Dat is kenmerkend voor onze moderne keukens.

Bekijk onze collectie moderne keukens
Moderne keuken

Veraangenaam uw leefwijze

Houdt u ervan om op het gemak met familie en vrienden samen te zijn? Genoeglijk met een glaasje wijn, een voortreffelijk diner en een kopje koffie van opperbeste kwaliteit? Onze moderne keukens zijn zo opgesteld dat ze u dit perfect mogelijk maken. Onze eilandkeukens zijn nog steeds bijzonder populair, temeer omdat u hier geheel uw persoonlijke stempel op kunt zetten. Wilt u een moderne kookeiland met een bargedeelte? Of wilt u een zitgedeelte in het verlengde van uw aanrecht? Of liever een aanrechtblad met verschillende hoogtes, waarin u als vanzelf verschillende functies van koken, snijden, zitten, koffie drinken en eten visueel van elkaar onderscheidt? In de moderne keuken is het mogelijk.

Moderne keuken met eiland. Composiet werkblad en compleet set Pelgrim apparatuur.

Moderne keuken in moderne woningbouw

Moderne keukens zijn steeds vaker open, en dat is geen wonder, want in ons leven zijn er ook steeds minder afgescheiden domeinen. Zakelijke mails ontvangt u thuis, berichtjes van thuis ontvangt u op uw werk. Zakelijk en privé lopen steeds vaker in elkaar over, en dit heeft ook invloed op de indeling van onze woningen. Onze moderne keukens sluiten aan bij deze trend. Bij ons doet u inspiratie op voor schitterende keukens die perfect passen in open ruimtes. Ingenieuze afzuigsystemen zorgen ervoor dat u geen hinder hebt van het geluid van de afzuigkap. Onze designs zijn dusdanig dat ze perfect aansluiten op diverse woonstijlen. En onze adviseurs zijn kundig genoeg om u te adviseren over een harmonieuze samensmelting van uw moderne keuken op uw woonsfeer.

Met moderne apparatuur

Het scala van keukenhulpen is inmiddels behoorlijk uitgebreid: van kleine uienschillers, eiersnijders en melkopschuimers tot grote keukenmachines, stoomovens, moderne koffiemachines…u kunt uw moderne keuken van net zoveel spullen voorzien als u maar wilt. Dat heeft ook consequenties voor uw keukenindeling en ruimte. Wat plaatst u waar? Wat verdwijnt er achter kastdeuren in uw moderne keuken? Hoeveel opbergruimte hebt u nodig? Ons advies is doordacht en vakkundig. Dat is nou net wat u nodig hebt!

Design keuken
s