Moderne keukens

Moderne keukens moeten passen in moderne woonsferen. En dat is nu precies wat de moderne keukens in onze showroom zo bijzonder maakt. Elke moderne keuken is een harmonieus geheel van kleuren, materialen en vormen.

Slanke, hoogglans gelakte fronten maken de greeploze moderne keuken tot een stijlvolle uiting van keukendesign. Stoere, robuuste werkbladen vormen de moderne keuken tot een plek waar u in thuis komt. Een plek om te zijn, een plek om te leven.

Dat is kenmerkend voor onze moderne keukens. U vindt bij ons moderne keukens voor ieder budget en in iedere opstelling.

Bekijk alle moderne keukens
Modern antraciete keuken, hoekopstelling
Modern antraciete keuken, marmerlook werkblad
Modern antraciete keuken, enkele spoelbak

Moderne keuken collectie

Moderne keukens herkent u aan de strakke lijnen, gladde afwerking en gebruik van moderne materialen. 

Wij hebben een unieke collectie moderne keukens die u veel inspiratie biedt. Onze moderne keukens kunt u zelf personaliseren door keuzes te maken in apparatuur, opstelling, kleur en nog veel meer. 

Moderne keukens zijn te krijgen in veel verschillende opstellingen. Een veel gekozen moderne keukenopstelling is de keuken met kookeiland.

Deze opstelling is erg populair, omdat de keuken steeds meer onderdeel is van het huis. Bij moderne keukens zien wij ook steeds meer barkrukken komen, om gezellig samen in de keuken te zitten.

De mogelijkheden zijn enorm. Uw wensen staan centraal. Laat u informeren en inspireren, zowel online als in de showroom.

Trends in moderne keukens

De moderne keuken krijgt steeds meer een chique en exclusieve uitstraling door gebruik van kleuren en materialen. Zo zien we de moderne keuken steeds vaker in donkere kleuren, zoals zwart of antraciet.

Daarbij worden materialen zoals marmer veel gebruikt in combinatie met gekleurd metaal. Zoals bijvoorbeeld een gouden of koperen kraan.

Een moderne keuken met een exclusieve uitstraling hoeft niet per definitie duur te zijn. Wij hebben een ruim aanbod met moderne keukens met de nieuwste trends tegen een scherpe prijs.

Daarnaast zijn er veel opties die ervoor zorgen dat de prijs van uw moderne keuken laag blijft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kunststofwerkblad met een marmerlook.

Lees meer over trends
Zwarte keuken met marmer en goud

Goedkope moderne keukens

Onze moderne keukens van DBselect zijn keukens die een scherpe prijs hebben, maar niet inleveren wat betreft kwaliteit. Deze moderne keukens zijn samengesteld voor mensen die op zoek zijn naar een keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Deze keukens zijn te verkrijgen in verschillende opstellingen en kleuren en hebben een eigentijds design.

Bekijk goedkope moderne keukens
Goedkope Scandinavische keuken, met zwarte houtlook fronten en witte aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Luxe moderne keukens

Luxe moderne keukens geven uiting aan uw persoonlijkheid. Met hun talloze mogelijkheden in kleuren, afwerkingen, fronten, opstellingen en apparatuur is haast niets te gek in deze luxe keukens.

Bijzonder zijn de luxe keukens die alle moderne snufjes in zich hebben die u zich maar kunt wensen. In chique keukens gaat koken bijna vanzelf en hebt u alle tijd om de dingen te doen die u belangrijk vindt.

Doe keuken inspiratie op met ons grote aanbod luxe keukens. Zowel online als in onze showroom vindt u veel moderne keukens, voor elk budget en keukenruimte.

Bekijk luxe moderne keukens
Moderne eilandkeuken met zwarte kastenwand

Modern keukenapparatuur

U kunt uw moderne keuken voorzien van zoveel modern keukenapparatuur als u maar wilt. Een ingebouwde koffiemachine, stoomoven, inductiekookplaat met afzuigsysteem en goed afgewerkte stopcontacten. De mogelijkheden wat betreft keukenapparatuur zijn eindeloos. 

Bij Arma Keukens en Sanitair werken wij alleen met de beste merken en leveranciers. Of u nou kiest voor luxe en comfort of voor apparaten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij staan in voor de kwaliteit. 

Welke keukenapparaten u ook kiest, het heeft invloed op de keukenindeling en de ruimte. Wij denken graag met u mee over hoe u dit het beste kunt indelen. Wij hebben jarenlange ervaring en adviseren u graag of keukenapparatuur en de bijkomende zaken.

Novy Panorama werkbladafzuiging: kookplaat en afzuiging in één
Witte-keuken-houten-kastenwand

Als Arma Keukens en Sanitair streven wij naar uitsluitend tevreden klanten. Tevreden klanten geven namelijk ons bedrijf bestaansrecht op de langere termijn. Daarom doen we ons best om bij iedere klant een 9+ te scoren als eindresultaat.

Om dit te bereiken werken wij in alle processen met eigen mensen: van de receptie tot de montage. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen, zowel tijdens de verkoop, het bestellen, de levering en bij de montage.

Klanten waarderen deze werkwijze, dat blijkt wel uit de 9,7 die honderden klanten ons gemiddeld geven op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

 

Arma Keukens - pand

Bezoek onze showroom

Doe inspiratie op in onze showroom. Onze moderne en grote showroom biedt veel inspiratie wat betreft moderne keukens.

Hier vindt u talloze moderne keukens in verschillende kleuren en opstellingen afgestemd op de keukentrends. U wordt ongetwijfeld geïnspireerd door de materialen, de opstellingen en de inrichting. 

Online kunt u al veel inspiratie opdoen, maar in de onze showroom kunt u de keukens echt ervaren. U kunt materialen voelen en in het echt zien. Zo kunt u dit ook goed met elkaar vergelijken. 

Of u even rustig door de showroom wilt slenteren of juist op zoek bent naar advies. U bent van harte welkom. Kom gerust langs en laat u inspireren. 

 

Arma Keukens en Sanitair - showroom

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Moderne rechte keuken met losstaande kast en bovenkasten