Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Luxe keukens maken uw keuken tot droomdomein

Ongeëvenaarde luxe, klasse en comfort kenmerken onze luxe keukens. Dankzij hun fraaie ontwerpen, verfijnde afwerking, kwalitatief hoogwaardige materialen en bijzondere stijl valt je oog direct op onze bijzondere collectie luxe keukens. Al vanaf 15.000 euro hebt u één van onze luxe keukens. Onze prijzen zijn laag en netto, en we rekenen geen toeslagen. Dat betekent extra veel luxe keuken, en u betaalt niet meer dan nodig!

De entourage van luxe keukens

Wanden, vloeren, raambekleding, elk onderdeel draagt bij aan de sfeer van luxe keukens. U vindt bij ons een uitgebreide collectie vloertegels in allerlei materialen, stijlen, afwerkingen en kleuren. Ook keukenverlichting is belangrijk om de juiste sfeer neer te zetten. Vraag daarom aan uw keukenspecialist om advies. U kunt nog zo'n luxe sfeer creëren, maar wanneer de verlichting niet in orde is, dan is het complete effect weg. Onze luxe keukens zijn voorzien van ledverlichting. Ideaal omdat u met ledverlichting kunt variëren in lichtsterkte en –warmte. Zo kunt u uw verlichting instellen op sfeer, of op praktisch gemak. Dat is pas echt luxe.

Luxe keuken

Luxe keuken met kookeiland

Luxe keukens met kookeiland zijn het summum van wat u in huis kunt halen. Qua uitstraling onovertroffen, qua comfort kunt u niet beter, qua gezelligheid kun je bijna niet méér. Luxe keukens met kookeiland zijn er in diverse uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen, om het eiland in te richten puur en alleen om te koken. Je kunt er ook een werkeiland van maken, zodat je al het handwerk aan dit deel van de keuken verricht. Ook een mogelijkheid is om hier te spoelen, zodat uw eiland bestaat uit een aanrecht, een gootsteen en een vaatwasser. Met een kookeiland hebt u de luxe van de vele mogelijkheden.

Luxe keuken met luxe eiland

Luxe keukens – speciale lijn Excellentic

Onze luxe keukens nemen een aparte plek in in ons aanbod keukenopstellingen. U vindt ze in de speciale lijn Excellentic. Deze luxe keukens worden in Duitsland gemaakt, en gaan heel ver qua luxe afwerking, detaillering, belijning, apparatuur en materiaalkeuze. Kies voor een luxe Excellentic keuken als het wat u betreft ook best wat méér mag zijn.

Luxe keukens in maatwerk

Gaan uw wensen voor een luxe keuken verder dan het aanbod? Geniet dan eens van de aanblik van de bijzondere Residentic lijn, luxe keukenopstellingen op maat. Deze keukenontwerpen bieden werkelijk alles van wat u zich kunt indenken. U kunt bij deze keukenopstellingen kiezen voor afwijkende maten bijvoorbeeld, maar dan wel tegen de standaardprijzen. Bekijk het aanbod luxe droomkeukens van Residentic, Hollandse makelij.

Luxe houten keuken in landelijk moderne stijl

Perfecte montage luxe keukens

Nauwkeurige montage verdient, en krijgt bij ons veel aandacht. Onze monteurs zijn pas tevreden over de luxe keukens wanneer hun klanten dat ook zijn! Zij streven er dagelijks weer naar om uw luxe keuken geheel naar wens te realiseren. Omdat we werken met eigen monteurs, hebben zij dezelfde drive als onze overige medewerkers om luxe keukens perfect te monteren. Bovendien ontvangt u nog eens tien jaar garantie op montage van luxe keukens.

Luxe moderne hoekkeuken met bar, met pitt cooking en Atag apparatuur

Luxe keukens uit de showroom

Onze showroom is zeker de moeite waard om eens te bezichtigen tijdens uw zoektocht naar luxe keukens. U vindt er namelijk een uitgebalanceerde collectie waarin u alle trends en stijlen terugziet, verkrijgbaar in diverse prijzen. Ook luxe keukens moeten onze showroom verlaten, dus we bieden ze aan tegen sterk gereduceerde prijzen. Boek uw voordeel met een luxe keuken uit de showroomcollectie! In elk geval bent u altijd welkom om een kop koffie te komen drinken.

Bezoek onze showroom
Luxe keuken met betonnen aanrechtblad. Losse kastenwand en bargedeelte.