Luxe keukens maken uw keuken tot droomdomein

Greeploze moderne keuken met eiland

Luxe keukens – speciale lijn Excellentic

Onze luxe keukens nemen een aparte plek in in ons aanbod keukenopstellingen. U vindt ze in de speciale lijn Excellentic.

Deze luxe keukens worden in Duitsland gemaakt, en gaan heel ver qua luxe afwerking, detaillering, belijning, apparatuur en materiaalkeuze. Kies voor een luxe Excellentic keuken als het wat u betreft ook best wat méér mag zijn.

Greeploze moderne keuken in twee kleuren
Greeploze moderne keuken met bovenkastjes

De entourage van luxe keukens

Wanden, vloeren, raambekleding, elk onderdeel draagt bij aan de sfeer van luxe keukens. U vindt bij ons een uitgebreide collectie vloertegels in allerlei materialen, stijlen, afwerkingen en kleuren.

Ook keukenverlichting is belangrijk om de juiste sfeer neer te zetten. Vraag daarom aan uw keukenspecialist om advies.

U kunt nog zo'n luxe sfeer creëren, maar wanneer de verlichting niet in orde is, dan is het complete effect weg. Onze luxe keukens zijn voorzien van ledverlichting. Ideaal omdat u met ledverlichting kunt variëren in lichtsterkte en warmte. Zo kunt u uw verlichting instellen op sfeer, of op praktisch gemak. Dat is pas echt luxe.

Trends in design keukens

Luxe keuken met kookeiland

Luxe keukens met kookeiland zijn het summum van wat u in huis kunt halen. Qua uitstraling onovertroffen, qua comfort kunt u niet beter, qua gezelligheid kun je bijna niet méér.

Luxe keukens met kookeiland zijn er in diverse uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen, om het eiland in te richten puur en alleen om te koken. Je kunt er ook een werkeiland van maken, zodat je al het handwerk aan dit deel van de keuken verricht.

Ook een mogelijkheid is om hier te spoelen, zodat uw eiland bestaat uit een aanrecht, een gootsteen en een vaatwasser. Met een kookeiland hebt u de luxe van de vele mogelijkheden.

Luxe keuken met luxe eiland

Luxe keukens in maatwerk

Gaan uw wensen voor een luxe keuken verder dan het aanbod? Geniet dan eens van de aanblik van de bijzondere Residentic lijn, luxe keukenopstellingen op maat. Deze keukenontwerpen bieden werkelijk alles van wat u zich kunt indenken.

U kunt bij deze keukenopstellingen kiezen voor afwijkende maten bijvoorbeeld, maar dan wel tegen de standaardprijzen. Bekijk het aanbod luxe droomkeukens van Residentic, Hollandse makelij.

Chique design keukeneiland

Arma, uw keukenspecialist

Wij streven uitsluitend naar tevreden klanten. We doen er alles aan om bij iedere klant een 9+ te scoren als eindresultaat. 

Om dit te bereiken werken wij in alle processen met eigen mensen: van de receptie tot de montage. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen, zowel tijdens de verkoop, het bestellen, de levering en bij de montage.

Bij Arma Keukens en Sanitair kiest u voor persoonlijk advies, netto lage prijzen en onze unieke werkwijze. Klanten waarderen deze werkwijze, dat blijkt wel uit de 9,7 die honderden klanten ons gemiddeld geven op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl!

Arma Keukens - pand

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Design eilandkeuken van hout