"Langs deze weg willen wij Arma bedanken voor het installeren van onze mooie nieuwe badkamer", zo meldt familie Hooijman. "Het ziet er netjes uit!"

"Er is een en ander mis gegaan met de grijze vloertegels. Wij zijn van mening dat Arma dat zeer sportief en netjes heeft opgepakt. Alle lof voor Arjan en zijn collega die ons hebben opgevangen en te woord hebben gestaan bij jullie op de zaak toen duidelijk werd dat de verkeerde vloertegels gelegd waren. Ze hebben direct gehandeld en we hebben geen onvertogen woord gehoord. Echt klasse."

“Als wij de warme douche zouden mogen uitdelen, dan zou Arma die zeker verdienen en krijgen van ons.”

"Ook zijn de beide monteurs twee super installateurs die keurig en precies werken. Het zijn fijne mensen. Elke dag na het werk ruimden ze netjes op en veegden alles aan. Als wij de warme douche zouden mogen uitdelen, dan zou Arma die zeker verdienen en krijgen van ons. Ook de bezoekjes in de showroom hebben we als zeer prettig ervaren.

Wij zullen Arma bij ieder die het wil horen aanbevelen, want wij zijn super tevreden over jullie! We kunnen niet anders dan concluderen dat de samenwerking met Arma en personeel prima is verlopen. Wij willen jullie voor alles bedanken."

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.