"Sinds 1990 wonen we met veel plezier in onze zonnige woning in de oude binnenstad van Harderwijk. In de loop der jaren hebben we nogal wat verbouwd en laten verbouwen in het 30 jaar oude huis", zo begint de heer Houtman.

"Toen onze zoon geboren werd, hebben we de badkamer veranderd. Nieuwe tegels en voor zijn plezier een klein bad. Nu was het 18 jaar later en is het kleine jongetje groot geworden. Geen van ons drieën maakte nog gebruik van het bad waardoor het ging irriteren omdat we er steeds moesten inklimmen om te douchen."

"Dit jaar was het dan zover: Tijd voor een nieuwe badkamer. Met zelfgemaakte tekeningen en wat foto's gingen we op pad langs zaken die sanitair verkopen en installeren. We kregen het beste gevoel bij ons bezoek aan Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Na 2 bezoeken waren we er wel uit. Met een goed plan om de relatief bescheiden ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en een reële totaalprijs tekenden we ervoor."

“Wat we ook als erg fijn hebben ervaren, was dat de ervaren installateurs tijdens de opbouw nog met ideeen kwamen die het eindresultaat nog beter maakten.”

"We gingen voor all-in. Dat wil zeggen: Inclusief slopen oude badkamer, afvoer puin en installatie van een nieuwe badkamer. Binnen anderhalve dag was de ruimte geheel gestript en kon de aanleg en opbouw beginnen. Tot ons genoegen werd er door de installateurs zeer zorgvuldig gewerkt. Zo werd alles afgeplakt, zowel de hal beneden als de trap en de hal boven. Het slijpen van tegels werd zoveel mogelijk buiten gedaan wat uiteraard een geweldige hoop fijn stof in huis voorkomt. Wat we ook als erg fijn hebben ervaren, was dat de ervaren installateurs tijdens de opbouw nog met ideeen kwamen die het eindresultaat nog beter maakten. Een voorbeeld is het winnen van 10 cm ruimte door de achterwand iets meer naar de dakzijde te zetten. Een gouden idee!"

"Het eindresultaat mag er zijn: Een pracht van een badkamer met prachtige douchecabine, modern hangend toilet en luxe badmeubel. Het geheel is uitstekend afgewerkt met veel oog voor detail, denk hierbij aan het mooie tegelwerk, perfect gestuct wandje en uitgebalanceerde plaatsing van de diverse onderdelen in de ruimte. Op de laatste dag volgde ook nog een complete schoonmaakbeurt (uiteraard alleen van de badkamer!)."

"Kortom: Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en met de manier waarop Arma zaken doet! We kunnen het iedereen aanbevelen, en doet dat dan ook steeds. Enige klacht komt van onze buren: We staan nu elke dag van blijdschap luid zingend onder de douche."

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.