“Onze nieuwe badkamer is zo prachtig geworden. En het grappige is, wanneer we foto’s laten zien, dan krijgen we de reactie: ‘Oh, die badkamer staat ook in de brochure.’ Maar nee, dat is helemaal niet zo. Hij is gewoon erg mooi geworden. We hebben hem samen met de verkoper samengesteld,” zegt Ad Evink uit Heerde.

Ooit, in 2005, kochten Ad en zijn vrouw een keuken bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Dat was nog in een vorige woning. Nu zij een andere badkamer wilden, keerden ze weer terug naar het Nunspeetse adres. "Destijds beviel Arma ons goed. Er waren toen een paar kleine zaken aan de keuken die verholpen moesten worden, en dat hebben ze netjes en snel afgewerkt. Dat niveau van service is ons goed bevallen."

"Onze ervaring is nu bij de aankoop en plaatsing van onze nieuwe badkamer ook weer goed. We zijn nog wel bij een andere zaak geweest om badkamers te kijken, maar we kozen toch voor Arma. Het vertrouwde gevoel dat ik hier heb, plus het feit dat ze alles van A tot Z kunnen regelen voor je, is voor iemand die niet zo technisch is als ik, een uitkomst.”

“Het feit dat ze alles van A tot Z kunnen regelen voor je is een uitkomst”

Praktischer opgezet

“Onze nieuwe badkamer is uiteindelijk heel anders en veel praktischer geworden dan we zelf in gedachten hadden. Het advies van de verkoper heeft hier een sterke rol in gespeeld. Hij dacht goed mee, kwam met diverse ideeën en tekende die mogelijkheden voor ons uit. In de oude badkamer stond ook een bad, en we gingen er van uit dat een nieuw bad weer op dezelfde plek zou komen. De verkoper liet ons zien dat het praktischer was om het bad aan de andere kant te plaatsen. Dat is nu een half vrijstaand bad geworden. Met een aparte inloopdouche. En het bevalt ons nog goed ook.” “Aanvankelijk kwamen we met ons budget niet helemaal uit. Met wat creatieve aanpassingen hebben we nu toch een badkamer naar onze zin. Bijna binnen de begroting die we in gedachten hadden.”

“Op de vloer van de badkamer liggen grijze vloertegels, en tegen de wand zijn zowel grijze als witte tegels geplaatst. Verder hebben we gekozen voor een hangend toilet, en een badkamermeubel met grote waskom met dubbele kranen. We hadden geen sterke voorkeur voor een bepaald merk. We hebben het aan de verkoper overgelaten om ons daarin te adviseren. We willen gewoon dat het goed is, en dan is het wat ons betreft in orde.

“Net de badkamer uit de brochure”

Zo was er bijvoorbeeld een lange oplevertijd op onze badkamer, wat betekende dat we maanden op onze nieuwe badkamer zouden moeten wachten. Dat vonden wij erg jammer. Toen hebben ze het zo weten te regelen dat we ruilden met een andere klant. Hierdoor kon de badkamer eerder geplaatst worden. Bij de klant kwam dat goed uit, en voor ons was het ook fijn.” “De plaatsing verliep uitstekend.

Elke ochtend verse koffie 

Arma Keukens en Sanitair heeft alles compleet voor ons geregeld, van het verleggen van leidingen tot en met de afwerking. Ze hebben alle rommel afgevoerd, en alles uitstekend achter gelaten. Er moet alleen nog een keer iemand terugkomen voor een losse tegel naast het toilet, maar dat is het dan ook. ”We zijn ook erg te spreken over de mensen die de badkamer kwamen plaatsen. Tweeënhalve week zijn ze hier kind aan huis geweest. Als ze ’s morgens kwamen en we waren nog niet weg, dan zetten we koffie voor ze en ‘s middags aten we met elkaar. Het waren gewoon nog gezellige weken ook, ondanks de troep.” 

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Badkamer Heerde met een losstaand bad