"We hebben 11 jaar geleden onze nieuwe keuken laten plaatsen door Arma Keukens en Sanitair, iets waar we nog geen moment spijt van hebben gehad", zo geeft familie Van 't Hul uit 't Harde aan.

En nu was het tijd om onze ruim 40 jaar oude douche-/ toiletruimte te vervangen. Omdat Arma ook complete badkamers levert, zijn we daar als eerste naartoe gegaan en kwamen al snel tot de conclusie dat onze nieuwe badkamer bij Arma Keukens en Sanitair vandaan zou komen.

“Het is dus niet nodig én een sloper én een loodgieter én een elektricien in te huren, maar alles in één hand.”

Voor het samenstellen van de badkamer volgens onze wensen werd zeer ruim de tijd genomen, waarbij we tussen de middag een lunch kregen aangeboden! Het slopen / vergroten van de oude ruimte en het bouwen van de nieuwe badkamer heeft in totaal 3 weken geduurd, waarbij ál het werk - van slopen tot aanleggen van leidingen electra tot het bouwen van de nieuwe badkamer - door de eigen montageploeg van Arma Keukens en Sanitair is gedaan. Dit is echt een pluspunt!! Het is dus niet nodig én een sloper én een loodgieter én een electricien in te huren, maar alles in één hand. Dit heeft ook als voordeel dat je als klant één aanspreekpunt hebt.

De monteurs zijn vriendelijk, nemen de tijd om zaken uit te leggen en probeerden aan het eind van de werkdag alles zo schoon mogelijk achter te laten. En het belangrijkste: het zijn stuk voor stuk echte vakmensen!

Het eindresultaat heeft uiteindelijk al onze verwachtingen overtroffen! Arma is misschien niet de goedkoopste, maar wel de beste op het gebied van (keukens en) sanitair! Een absolute aanrader!

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.