“Onze woning werd compleet verbouwd en in moderne stijl gebracht. We kozen voor een warme parketvloer, wit stucwerk en zwarte kozijnen als accent. De nieuwe keuken van Arma Keukens en Sanitair past schitterend in dit decor. Met name de details maken deze houten keuken tot een bijzonder plaatje,” vertelt Saskia Wiggelinkhuijsen uit Hulshorst (Gelderland).

Een echt houten keuken zou fraai en levendig zijn in hun woning, mijmerde Saskia, voordat ze op pad gingen voor een keuken. Bij Arma ziet Saskia een mooi maatwerkfront uit de Residentic collectie. Elk front bestaat uit vier verticale, houten planken. Rondom dit front ontstaat de eikenhouten keuken, met accenten zoals zwarte handgrepen.

“Het ontwerp kent diverse detail die de verkoper voorgesteld heeft. Schitterend, zelf zouden we dat niet bedacht hebben.”

Bekijk groter
Houten keuken met fornuis en schouw

De eyecatcher van het verhaal: een in het oog springende Amerikaanse matzwarte koelkast. “De details in dit ontwerp bedenk je zelf niet. De vakken boven de koelkast, de stollen naast de oven, waarin het wit van de vakken weer terugkomt en de ingebouwde afzuigkap die in een omlijsting doorloopt tot aan de muur. Schitterend.”

Wilt u meer lezen en bekijken over deze klantervaring? Klik dan hier voor een uitgebreidere klantervaring!

Bekijk groter
Een houten keuken Gelderland in U-vorm, voorzien van luxe apparatuur