De familie Den Hollander uit Elburg kocht op één dag een keuken en een badkamer bij Arma.

Meneer Den Hollander spreekt enthousiast over het Nunspeetse keuken- en sanitairbedrijf: "We gingen naar Arma omdat we daar goede verhalen over gehoord hadden. We hadden onze plannen klaar en hebben die voorgelegd aan de verkoper. Arma kon al onze wensen invullen en we hebben geen enkele concessie hoeven te doen!"

“We gingen naar Arma omdat we daar goede verhalen over gehoord hadden. Arma kon al onze wensen invullen en we hebben geen enkele concessie hoeven te doen!”

Bekijk groter
Keuken Elburg

Ook over het plaatsen van de keuken en de badkamer is Den Hollander enthousiast: "We kregen zeer nette monteurs over de vloer. Ze hadden kennis van zaken en hebben alles netjes gemonteerd. Toen een keukenmonteur het werkblad verkeerd zaagde, heeft hij gelijk een nieuw blad besteld.

Dát vind ik zo sterk aan Arma: ze komen met een oplossing, ook al kost dat ze zelf geld. Arma is niet de goedkoopste in de buurt, maar we hebben het geld al dubbel en dwars terugverdiend aan het plezier dat we van onze nieuwe keuken en badkamer hebben!"

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.