“Onze nieuwe keuken is prachtig! Van alle gemakken voorzien, en als woonkeuken biedt hij iedereen gezelligheid en comfort. Echt een moderne keuken,” vertelt Toos Brendeke enthousiast. Samen met haar man Albert kocht zij haar nieuwe keuken bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Toos kende Arma van advertenties uit de lokale media. Maar wat doorslaggevender voor haar was, dat haar broer en neef er een keuken hadden gekocht. En zij waren erg tevreden. Dus besloot het echtpaar om er eens vrijblijvend te gaan neuzen. Ze belden om een afspraak te maken, maar wel met de zekerheid dat die afspraak vrijblijvend zou zijn. “Wij wilden gewoon het idee krijgen dat we ergens op ons plekje zaten, voordat we tot een uitgave over zouden gaan. ”

En ja hoor, de verkoper verzekerde ons dat dat zo was. En we hadden een heel goed gevoel bij Arma, ook de keren erna toen we langs kwamen.“Tegenwoordig maken ze van die mooie 3D-tekeningen. Dat is echt reuzehandig. Ik twijfelde bijvoorbeeld over een schouwrand. Nou, dat kun je mooi intekenen in de opstelling, zodat je een beeld krijgt bij je keus.” “Toen we onze handtekening moesten zetten, wilden we toch nog even bedenktijd. Ondanks dat de verkoper veel werk voor ons had gedaan, vond hij het oké. We beloofden hem terug te komen en dat hebben we ook gedaan.”

“De verkoper adviseerde ons goed over de indeling van de keuken”

Advies over indeling

“De verkoper adviseerde ons goed over de indeling van de keuken. Dat was heel handig en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Onze nieuwe keuken bevalt wat dat betreft heel goed. Er zit nu een vaatwasser in. Wat handig! Die hadden we nooit. Ook zit er een Quooker in, dat is reuze makkelijk. We gebruiken hem nog het meest voor een kop thee, of het opzetten van rijst. Heerlijk. 

Volgens afspraak

“Verder zijn we over de plaatsing ook heel tevreden. We hadden het goed afgesproken, want de plaatsing van de keuken moest ook passen in het schema van de andere verbouwingswerkzaamheden van de keuken. We lieten namelijk het plafond vernieuwen, de muren stuken en een pvc-vloer leggen met vloerverwarming. Dat dit alles op tijd zou gebeuren, was dus extra belangrijk. En Arma kwam de afspraken na. De monteurs kwamen op de afgesproken tijd en ze hebben met zorg het geheel geplaatst. Ging prima, niks op aan te merken. We zouden Arma echt aan iedereen aanraden! Zo spraken we mensen die totaal niet tevreden waren over de keukenbedrijven waar zij waren kijken. Zij hebben inmiddels naar volle tevredenheid een keuken bij Arma gekocht. Leuk is dat.”

Leuke reacties

“We hebben nu een zandkleurige woonkeuken die een totaal andere uitstraling heeft dan de oude keuken. Iedereen die komt vindt het schitterend en héél apart. En nog een felbegeerde wens van mij is vervuld. Tegenover het aanrechtblad bevindt zich een deur en een raam, met daartussen een wand. Het leek mij praktisch en mooi, als daar een kast zou staan in dezelfde stijl. 

De verkoper heeft goed zijn best gedaan om iets passends te vinden. En ja, er staat nu een kast helemaal naar mijn zin, in dezelfde kleur, met hetzelfde bovenblad als het aanrecht.”

Direct hersteld

“Op een haar na was alles perfect gemonteerd. Een ding stond niet duidelijk op de tekening aangegeven, namelijk de plint bij de losse kast. Bij de plaatsing bleek dat het niet mooi uitkwam met een stopcontact. Maar dat is nog dezelfde dag goed gekomen door het stopcontact te verplaatsen. En nu staat het mooi.”

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Keuken Epe in ruime hoekopstelling