In de nieuwe wijk in Kampen is de woning van familie Holsappel nog wat lastig te vinden, maar binnen hebben Willemien en Anne de zaak goed op de rit.

Sinds januari bewonen ze hun nieuwe huis aan de Grind en dat voelt heel plezierig. Komend vanuit een huurhuis met een standaard keuken hadden ze nu de mogelijkheid om zelf hun keuzes te kunnen maken. Willemien: ,,Vaak is het zo dat in rijtjes huizen ook de keukens dezelfde opstelling hebben en wordt al snel gekozen voor een hoekopstelling, hetgeen vrij logisch is gezien de indeling. Wij wilden echt iets anders. De huizen mogen dan op elkaar lijken, de keuken kon gelukkig geheel naar eigen smaak ingedeeld worden. Wij zijn beide erg blij met het resultaat".

Een bezoek aan een andere keukenzaak in de regio gaf geen goed gevoel. En hoewel beide goede klussers zijn, was een kijkje bij Ikea toch ook niet zo'n goed idee. Er was nog genoeg te doen in het huis en samen werd de badkamer en het toilet betegeld, werden leidingen gelegd en meer. Dan is er contact met Anne's medesporter Albert van Asselt bij het volleyballen. Als verkoper bij Arma nodigt hij ze uit om eens bij hem in de zaak te komen kijken. En zo volgen een aantal bezoeken aan Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Er worden tekeningen gemaakt en mogelijkheden uitgewerkt.

“Om te zien of het keukenblad goed zou kleuren bij onze PVC vloer konden we een plank meenemen om dit te testen”

Willemien: ,,Wij wilden geen hoekopstelling, maar echt iets anders dan anderen. De verkoper was zelf ook erg enthousiast over onze ideeën en was heel helder over de diverse mogelijkheden. Hij dacht zelf volop mee. Bij elke onderdeel werd duidelijk aangegeven wat de kosten zouden zijn en waarmee we duurder of goedkoper uit waren. Het was echt een heel helder verhaal. Dat gaf ons volop vertrouwen en samen zijn we er prima uitgekomen. Om te zien of het keukenblad goed zou kleuren bij onze PVC vloer konden we een plank meenemen om dit te testen".

"We wilden ook graag veel kastruimte. Omdat aangegeven was dat het keukenraam in het midden zou zitten hadden we twee gelijke kasten uitgezocht. Toen bleek dat dit anders was, hebben we dat gemakkelijk weer kunnen aanpassen bij Arma. Voor de levering zijn we nog een keer extra gaan kijken in de showroom om even het goede gevoel omtrent onze keus weer op te snuiven."

“ We zijn erg blij dat we voor Arma hebben gekozen”

Beiden zijn blij dat ze de installatie van de keuken aan de monteurs van Arma hebben kunnen overlaten. Terwijl Willemien en Anne Holsappel op de bovenverdieping volop aan het werk waren, werd beneden in twee dagen de keuken geplaatst. Anne: ,,We waren natuurlijk wel nieuwsgierig hoe het er nu echt uit ging zien en onderbraken regelmatig ons eigen werk om even beneden te kijken als er weer een nieuw onderdeel van de keuken op z'n plaats stond. We werden alleen maar enthousiaster. We zijn erg blij dat we voor Arma hebben gekozen en genieten nu dagelijks van onze mooie keuken."

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.