Na lang zoeken kocht familie Van Plaggenhoef uit Nijkerk hun nieuwe keuken. Ze kochten een prachtige landelijke keuken met Falcon fornuis bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

"Toen mijn man en ik het hadden over een nieuwe keuken, zei mijn zwager dat hij hem wel wilde plaatsen. Achteraf zei hij: 'Ik heb al veel keukens gezien, maar nog nooit eentje die zo netjes klopte.' Er is heel nauwkeurig gemeten," zegt Jeannette van Plaggenhoef uit Nijkerk. 

Naar het voorbeeld van een sfeervolle landelijke keuken die op de voorkant van een folder prijkte, kochten ze een prachtige keuken met Falcon fornuis. "We waren al heel lang aan het zoeken naar een keuken. Ik twijfelde tussen strak of landelijk. Toen ik deze showkeuken zag dacht ik, dat is 'm. Toen was hij binnen tien minuten uitgezocht."

“Wat ik heel plezierig vond, is dat we de eerste keer gewoon rustig rond konden kijken in de showroom”

Over haar keuken en het aankoopproces is zij bijzonder tevreden. "Wat ik heel plezierig vond, is dat we de eerste keer gewoon rustig rond konden kijken in de showroom. De verkoper was totaal niet opdringerig. En we konden toch onze vragen stellen. Bij andere keukenzaken maakten we dit anders mee. We zouden andere mensen zeker aanraden om bij Arma te kopen."

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.