Na 20 jaar bekijk je je oude keuken en je constateert dat het tijd wordt voor verandering. Dat was ook bij ons het geval. Niet dat de oude keuken niet meer voldeed, maar de slijtage werd toch langzaam merkbaar.

En dan ga je zoeken. Op een druilerige zaterdag ga je diverse keukenleveranciers af met een idee in je hoofd, wat bij elke keukenopstelling die je bekijkt weer wordt bijgesteld… "O ja, dat is ook een mooie opstelling, maar past niet bij ons." Uiteraard zie je ook veel keukens waarvan je denkt: 'Snel voorbij lopen'.

Eén van de showrooms die we ook bezochten, was Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Voor ons geen onbekende doordat we al eens een onderdeel moesten vervangen in onze oude keuken. Meteen bij binnenkomst viel ons de sfeer, de fraaie showroom en de vriendelijkheid van het personeel op. En zoals zo vaak zie je dan ineens een keuken waarvan je beiden denkt: 'Wauw, dat is 'ie, die is mooi, dat zoeken we.'

“In de loop van de 2 maanden daarna hebben we heel wat aan tafel gezeten met ontwerp 1 en 2 en 3 etc. ”

Maar wat zijn de mogelijkheden en hoe willen we het indelen? Gaan we voor dezelfde opstelling als nu of willen we juist iets heel anders??

We werden geholpen en geadviseerd door verkoper Albert van Asselt. In de loop van de 2 maanden daarna hebben we heel wat aan tafel gezeten met ontwerp 1 en 2 en 3 etc. Maar uiteindelijk kwam er een keuken uit waar wij tevreden mee waren, waar de apparatuur in zat die we wensten en wat binnen ons budget viel.

Het viel ons vooral op dat er serieus geluisterd werd naar onze eigen ideeën en dat er deskundig in mee werd gedacht. Zo konden we samen tot iets nieuws komen wat Arma nog niet eerder had toegepast, namelijk een doorlopende greeplijst aan de achterkant van het blok dat zichtbaar was vanuit de kamer. Zo lijkt het blok nu minder massaal.

We zijn op zeer deskundige wijze geadviseerd en geholpen door Albert. Wat een geduld en vakkennis. Het plaatsen van de keuken, de service, de afwerking en de nazorg zijn uitstekend en we zijn zeer gelukkig met het eindresultaat.

Kortom: Arma staat voor ons gelijk aan deskundigheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit en service!

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.