“Arma Keukens en Sanitair zouden we iedereen aanraden. Afspraak is hier echt afspraak. Ze maken waar wat ze beloven. Toen we er voor de eerste keer kwamen, hadden we direct een goed gevoel. En we zagen een keuken die beantwoordde aan onze wensen,” vertellen Johan en Mieke Logtenberg uit Epe.

Het echtpaar was voor hun bezoek aan Arma al elders binnengelopen, maar zagen daar niet iets wat hun aansprak. Toen kregen ze de tip om naar Arma te gaan. “De recensies op internet zagen er goed uit. Heel positief allemaal. Dus we dachten, hier kunnen we wel eens gaan kijken.”

“We zagen zo’n mooie keuken dat we niet wilden uitstellen.”

“We gingen naar de showroom met het idee om pas over een half jaar een keuken te kopen. Maar we werden alletwee zo enthousiast dat we zeiden, "we doen het nu". Waarom zouden we nog een half jaar wachten? Onze wensen voor een nieuwe keuken werden hier compleet beantwoord.”

“Onze nieuwe keuken moest bij het karakter van onze boerderij passen. Landelijk, stoer, met een moderne tint. En hij moest op ongeveer dezelfde plaats komen als onze vorige keuken. Ik wilde grote brede lades met veel opbergruimte. En omdat ik veel bak, dacht ik aan een fornuis met meerdere ovens.”

“Bij nader inzien vond ik een fornuis toch niet zo mooi staan. Toen wees onze verkoper, die ons echt heel plezierig en correct hielp, me op de mogelijkheid van twee ovens. Dan zou ik meerdere dingen tegelijkertijd kunnen klaarmaken, en dat trok ons wel. Dus kozen we voor twee ovens: een combi-magnetron en een combi-stoomoven.”

Bekijk groter
Keuken Epe

“De Quooker bevalt fantastisch. ’s Morgens heb je direct en zonder moeite een kopje lekkere thee.”

“Ook de plaatsing verliep prima. De levering was op de afgesproken tijd. En omdat het slecht weer was, legden de monteurs eerst overal papier neer zodat de vloer niet vies zou worden. Ze vroegen zelfs waar ik wilde dat ze de keuken zouden neerzetten! We zouden Arma Keukens en Sanitair absoluut aan iedereen aanraden. Afspraak is afspraak en ze maken waar wat ze beloven.”

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Keuken Epe