“Omdat onze oude keuken al 25 jaar oud was en steeds meer gebreken begon te vertonen, gingen we op zoek naar een nieuwe keuken. Die vonden we bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Hij bevalt uitstekend! Achteraf hadden we het al eerder moeten doen. We hebben een betere opstelling, meer opbergruimte door handige, grote lades, apparatuur die altijd werkt en voor het eerst een vaatwasser,” vertellen Jurie en Corrie Korf – van Veen uit Urk.

“Nu koken we op een kookgedeelte met vijf pitten. Ook wilden we wel eens een magnetron proberen. Omdat we geen ruimte hebben voor zowel een oven als een magnetron, hebben we een combi-oven. Hier maak ik heerlijke cakes in. Voor het eerst zonder verbrande bovenkant en onderkant die niet gaar is! Gezien de ervaringen die we met Arma hebben, zouden we hen zeker bij anderen aanbevelen. Alles is keurig verzorgd. 

We hopen natuurlijk niet dat we problemen krijgen, maar als die ontstaan, dan hebben we er alle vertrouwen in dat het dan ook keurig opgelost wordt.”

Overal kijken

“Arma Keukens en Sanitair kennen we via onze dochter. Toen zij ging trouwen kochten zij en haar aanstaande echtgenoot een badkamer bij Arma. Zij hadden goede ervaringen met hen. Hierdoor gingen we met interesse de folders lezen die we kregen. We hadden geen haast en namen ruim de tijd om rustig alles te bekijken. Ook bezochten we verschillende keukenzaken.”

“We kregen een steeds beter idee van wat we wilden en niet wilden”

Mooie showroom

“Belangrijk vonden we de betrouwbaarheid van de keukenspecialist die de keuken zou leveren. We moesten hier een goed gevoel bij hebben. Toen we voor het eerst Arma in Nunspeet bezochten, was onze indruk meteen goed. Het is een mooie keukenspeciaalzaak met een flink aantal keukens voor elke smaak.” “Uiteindelijk bleven er twee keukenbedrijven over waar we verder mee wilden. Bij deze twee keukenzaken hebben we een tekening en een prijs laten maken. We kozen voor Arma, ook door een leuke aanbieding op apparatuur. We werden er vriendelijk en deskundig geholpen door de verkoper. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met duidelijke adviezen. Ook liet hij verschillende mogelijkheden zien aan de hand van voorbeelden uit de showroom.”

Persoonlijke kleur

“Over de kleur van de keuken hebben we lang nagedacht. We wilden geen wit of bijna wit. We vonden het wel wat om de fronten in groen te laten spuiten. Hierdoor moesten we voor deurtjes kiezen waar geen kunststof om heen zat. Daar heeft de verkoper een offerte voor opgesteld met een voor ons heel redelijke prijs. Onze schilder gaf ons een staal met de exacte kleur groen.”

“Toen alles definitief werd hebben we een 3D-tekening gekregen waar we een goed beeld op hadden hoe de keuken er uiteindelijk uit zou komen te zien. We kozen bijvoorbeeld weer voor een kunststof aanrechtblad. In onze vorige keuken hadden we ook kunststof, en dat hebben we al die tijd naar volle tevredenheid gebruikt. Kunststof biedt veel voordelen. Het is makkelijk schoon te houden en in alle motieven en formaten te krijgen.”

“We kozen bijvoorbeeld weer voor een kunststof blad”

Op het nippertje

“Toen we onze keuken besteld hadden, zagen we een kleur aanrechtblad die we eigenlijk veel mooier vonden dan het donkerbruin dat we hadden uitgekozen. De verkoper heeft toen zijn uiterste best gedaan om de wijziging nog door te voeren. Dat vonden we een heel sterk punt.” “Zelf hadden we een klusbedrijf ingeschakeld die voor ons de aansluitingen heeft aangepast, aan de hand van de installatietekening van Arma. Arma zelf kwam toen nog om alles na te meten. Ze gaan wat dat betreft echt ook heel secuur te werk. Die nauwgezetheid viel ons ook bij de plaatsing op. De keuken zat meteen goed en de monteurs hoefden niet terug te komen.”

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Landelijke keuken