Vooral praktische wensen hebben Albert en Jannemarie Schreuder op Urk voor een nieuwe keuken. “De keren dat ik in de keuken sta, moet ik er lekker in kunnen werken. Geen geploeter met ruimte. En we hebben op apparatuur niet bespaard,” vat Albert kort samen. Ze vonden het bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

De keuken heeft een rustige, landelijke look die mooi past bij de stijl van de Schreuders. Een belangrijke vooruitgang is het schitterende fornuis met vijfpits kookplaat. De grote en kleine oven zijn een speciale wens van Albert, zodat hij twee dingen tegelijk kan bakken. En een vijfpits kookplaat is voor Jannemarie een uitkomst, wanneer ze uitgebreid gaat koken.

Bekijk groter
Landelijke U-Keuken Urk, halfhoge kast

“We hebben veel plezier van de nieuwe keuken. We kunnen alles doen.” Schoonmaken kost hier weinig tijd. De spatrand beschermt de muur van vieze spetters en vlekken. En de grote plaat achter het fornuis houdt het sfeervolle zeepblauwe behang fris. Inclusief carousselkast en handige kleine apothekerskasten werkt het inderdaad fijn hier.

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Landelijke U-Keuken Urk, gaskookplaat