• 9,7 uit 543 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Kookdemo op zaterdag 23 maart

Heeft u zin in een smakelijke ervaring? Kom dan naar onze inspireerde kookdemo op zaterdag 23 maart 2024 bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet, waar passie voor koken en lekker eten hand in hand gaan. 

Van 11:00 tot 16:00 uur verwelkomen we u graag in onze showroom. 

Bij Arma Keukens en Sanitair vinden iedere zaterdag kookdemo's plaats

Geavanceerde technieken

De kookdemo is een demonstratie van de geavanceerde technieken die mogelijk worden gemaakt door een NEFF stoomoven. De innovatieve keukentechnologie staat centraal in onze demonstratie, waarbij bij de chef-kok laat zien hoe u de veelzijdigheid en de precisie van de stoomoven kunt toepassen om gerechten te bereiden die zowel voedzaam als verrukkelijk zijn. Met een paar verschillende gerechten zult u ontdekken hoe een NEFF stoomoven een verschil kan maken in elke maaltijd.

Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van waardevolle tips en trucs.

In de keukenshowroom van Arma vinden iedere zatedag kookdemonstraties plaats

Voor deze unieke belevenis is geen aanmelding vereist, voel u vrij om op elk gewenst moment tussen 11:00 en 16:00 uur binnen te lopen. Mocht u echter ook persoonlijk advies wensen van een van onze adviseurs, dan raden we aan om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo bent u verzekerd van een persoonlijke sessie waarin al uw keukenvragen beantwoord kunnen worden.

Mis deze kans niet om te genieten van heerlijke smaken, nieuwe kooktechnieken te ontdekken en de laatste keukentrends te verkennen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de showroom van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet op 23 maart 2024. Tot dan!