Menu

Maak een afspraak

Kom langs op onze open dag

Op zaterdag 15 april zetten wij bij Arma Keukens en Sanitair onze deuren open tijdens de Open Bedrijvendag van industrieterrein De Kolk. Dit is een unieke kans om ons bedrijf van binnen en buiten te bekijken en onze showroom te ervaren. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 16:00 uur.

Ervaar onze showroom

Kom binnenkijken bij Arma en ervaar onze showroom, kantoor en magazijn. Voor jong en oud is er genoeg te doen. Proef de lekkerste gerechten, gemaakt door diverse koks tijdens onze kookdemo’s. Ook onze Jemako specialist is aanwezig om u schoonmaakadvies voor uw keuken te geven.

Ontvang interieuradvies op maat

Onze interieurontwerper, Cornelis van Dalfsen, staat klaar om u te helpen bij het creëren van uw droomkeuken. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke keuken of juist een warme, gezellige sfeer wilt creëren, Cornelis heeft de kennis en expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

Duurzaamheid in de keuken

Bij Arma Keukens en Sanitair vinden wij duurzaamheid belangrijk. Daarom laten wij u graag zien hoe u energie kunt besparen met energiezuinige apparaten. Ook geven wij u informatie over de groene en energiezuinige keuken en leren wij u hoe recirculatie werkt.

Ontdek de wereld van techniek

Bent u technisch geïnteresseerd? Tijdens de open dag kunt u een rondleiding in techniek krijgen, waarbij u bij de stand van Festool diverse gereedschappen kunt uitproberen en bij de stand van Veldhuizen Energie meer te weten kunt komen over duurzaam wonen.

Vermaak voor de kinderen

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen zich uitleven op het springkussen, hun eigen vogelhuisje timmeren, meedoen met het montagespel, kennismaken met de Nationale Reserve en kratten stapelen op ons grasveld.

Kortom, er is voor iedereen wat te beleven op onze open dag. We hopen u te zien op zaterdag 15 april tussen 10:00 en 16:00 uur bij Arma Keukens en Sanitair. Tot dan!