Nieuwe DAF CF trekker oplegger combinatie voor Arma Keukens en Sanitair Nunspeet

Onlangs is er een nieuwe vrachtwagen met oplegger afgeleverd bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. De trekker is een DAF CF 300 FT Space Cab, geleverd door Bakker Bedrijfswagens uit Harderwijk. De trailer betreft een gestuurde citytrailer, gebouwd door Hertoghs Carrosserieën uit Roosendaal.

Begin dit jaar ontstond bij Arma Keukens en Sanitair de behoefte aan een extra vrachtwagen naast de huidige bakwagen. Er is toen goed aandacht besteed aan de voorwaarden waaraan de vrachtwagen moet voldoen. Zoals maximaal rendement, meer laadbaklengte en gezien de diverse losadressen per dag mag de wendbaarheid ook niet in het geding komen. Uiteraard moet de chauffeur op een zo veilig mogelijke manier zijn werk kunnen doen en daarom is de gehele combinatie voorzien van een 360 graden camerasysteem waardoor de chauffeur altijd kan zien wat er rondom de combinatie gebeurt.

“Hier kunnen we weer jaren mee vooruit in het zorgvuldig bezorgen van keukens en sanitair bij onze klanten”, aldus Wouter Roordink, bedrijfsleider van Arma Keukens en Sanitair. Hij kreeg de sleutel van de vrachtwagen overhandigd door Arjan van Dijk van Bakker Bedrijfswagens uit Harderwijk, DAF dealer in Midden- en Oost Nederland.

Nieuwe vrachtwagen Arma

Certificaat hoogste kredietwaardigheid

Wij zijn trots op het behalen van 'Rating 1' door de organisatie Dun & Bradstreet! Dit is de hoogst mogelijke rating en slechts 18% van alle Nederlandse bedrijven valt in deze categorie. De beoordeling is op 10 maart 2020 uitgegeven aan DB KeukenGroep, het familiebedrijf waar wij onderdeel van zijn.

Dun & Bradstreet geeft ieder bedrijf in Nederland (en in het buitenland) een rating. Deze worden al jaren gezien als een objectieve indicator voor de kans op faillissement en de kredietwaardigheid van bedrijven. De Dun & Bradstreet rating is een dynamische score, die voortdurend automatisch wordt geactualiseerd en de meest actuele status van een bedrijf laat zien. 

Dun en Bradstreet

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Arma Keukens & Sanitair B.V. houdt zich momenteel bezig met een project dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit project wordt gefinancieerd met een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project van Arma Keukens en Sanitair B.V. richt zich op het bevorderen van een leercultuur voor werkenden, waaronder het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden.

ESF logo