Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Arma Keukens en Sanitair behoort opnieuw bij de selecte groep van keukenzaken die het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche mogen voeren.

Een nieuwe keuken die vanaf het eerste moment naar uw zin is? En die in één keer goed wordt geïnstalleerd? Het kan! Bij keukenzaken met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche is dat namelijk de normaalste zaak van de wereld. En we hebben goed nieuws voor u. Zo'n keukenzaak zit bij u in de buurt. Arma mag ook dit jaar het prestigieuze en objectieve Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche voeren. Dit keurmerk is niet toegekend door de bracheorganisatie, maar door consumenten. Want wie kan de kwaliteit van een keukenzaak nu beter beoordelen dan de klanten zelf?

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche logo
Uw keuken kopen in vertrouwen
Arma winnaar

Arma wint landelijke Sphinx Top Dealer verkiezing

NUNSPEET – Voor wie op zoek is naar een nieuwe badkamer of toilet is er nu  nog een extra reden om een bezoek te brengen aan de showroom van Arma Keukens en Sanitair. Dit is niet alleen een inspiratiebron voor alle stijlen keukens en badkamers, Arma is nu ook uit de landelijke Sphinx verkiezing gekomen als enige, beste Sphinx Top Dealer! Van de 174 keuken- en sanitair zaken die door het hele land meededen, bereikten er vier de eindstrijd. Uiteindelijk mocht  Arma op 23 oktober de Sphinx Top Dealer Award 2015 in ontvangst nemen.

Sphinx Top Dealer winnaar

De Sphinx Top Dealer Award wordt toegekend aan de dealer die de consument het beste biedt op het gebied van Sphinx. Een aansprekende, brede en diepe collectie, gedegen advies en uitstekende montage en service zijn hierbinnen belangrijke elementen. Arma Keukens en Sanitair heeft deze verkiezing met glans gewonnen. Gijs de Beijer van Sphinx: ‘De showroomverkopers van Arma, vanuit oprecht enthousiasme, zijn ware promotors voor de Sphinx-producten. Of het nu gaat om keramiek of badkamermeubels. Een visie en inzet waarin Sphinx én dealer elkaar vinden en versterken. Het is een perfecte match.’ Arma ziet de toekenning van de Sphinx Top Dealer Award als een mooie erkenning voor de inzet van het volledige team. ‘Naast onze andere A-merken past het merk Sphinx perfect bij de kwaliteit en visie die wij nastreven. Belangrijker nog dan ons enthousiasme over het merk, is de tevredenheid van onze klanten,’ aldus Wouter Roordink, bedrijfsleider bij Arma.

Arma Keukens bestaat sinds 1996 en heeft in haar 19-jarig bestaan een stevige regionale reputatie in de Gelderse omgeving verkregen. ‘We vormen een sterk en enthousiast team dat dagelijks onze beproefde succesformule in de praktijk brengt: hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers. We brengen deze waarden niet alleen in de praktijk omdat ze commercieel nuttig zouden zijn, maar omdat we er persoonlijk van overtuigd zijn dat dit  de manier  is waarop we onze klanten willen behandelen. Bij elke klant  gaan we ervoor om een droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. We zijn pas echt tevreden wanneer de klant enthousiast is,’ zegt Roordink.

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Arma Keukens & Sanitair B.V. houdt zich momenteel bezig met een project dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit project wordt gefinancieerd met een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project van Arma Keukens en Sanitair B.V. richt zich op het bevorderen van een leercultuur voor werkenden, waaronder het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden.

ESF logo