Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Arma Keukens en Sanitair, specialist in de regio

Zelfs al woont u in Amersfoort, Zwolle, Utrecht, Nijkerk, Barneveld of richting Apeldoorn, dan is de keus voor Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet nog een logische keuze. Wij verzorgen al jaren schitterende keukens en badkamers in allerlei stijlen in de wijde regio. Zoekt u naar een nieuwe keuken of badkamer? Arma Keukens en Sanitair ontzorgt u voor jaren.

Bezoek onze showroom

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 495 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak

Bekijk onze bedrijfsfilm!

Arma Keukens en Sanitair - woonstijlkeuken
Hoogglans keuken

Een showroom waar het nog ouderwets gezellig is

Een keuken kopen of een nieuwe badkamer uitzoeken is iets wat u weloverwogen doet. En wij ook! Ons enthousiaste team denkt graag in alles met u mee, in alle rust en ruimte. Wij adviseren slechts, u maakt de keuze. Bij Arma Keukens en Sanitair verloopt de aanschaf van een keuken in alle ongedwongenheid. Onze medewerkers voelen zich betrokken bij uw project, ze zetten zich voor honderd procent in om te zorgen dat al uw wensen worden vertaald in een schitterend ontwerp, passend bij uw stijl en uw budget. Die rust en ongedwongenheid ervaart u in onze showroom. Persoonlijk zijn we ervan overtuigd, dat in zo’n setting de mooiste keukens en badkamers tot stand komen. Waar onze klanten jarenlang plezier van hebben!

Arma Keukens

Brede keus maakt een autorit de moeite waard

U overweegt misschien een bezoek aan onze showroom en u wilt zeker weten dat u niet voor niks komt. Dat u volop keus hebt in keukens en badkamers naar uw smaak, binnen uw budget. Wat Arma Keukens en Sanitair uniek maakt, is het brede aanbod van zowel keukens als badkamers. U vindt bij ons alle stijlen, van landelijk, klassiek, modern tot industriële keukens (stoer, robuust, gebruik van beton, metaal en hout met zichtbare noesten). Een bezoek aan Arma Keukens en Sanitair is dus zeker de moeite waard, ook dankzij onze goede bereikbaarheid en uitstekende parkeerfaciliteiten. Zonder afspraak bent u van harte welkom. Wilt u zeker weten dat u de gewenste aandacht ontvangt, dan adviseren we u wel een afspraak te maken, uiteraard vrijblijvend!

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes
Arma Keukens en Sanitair - showroom
Arma Keukens en Sanitair - tegels

Eigen montageteam maakt ons uniek

Wat bij menig bedrijf gebeurt, namelijk dat montagewerkzaamheden worden uitbesteed, is niet het geval bij Arma Keukens en Sanitair. Dit maakt ons uniek. U merkt hoe plezierig het is wanneer ook de monteurs dezelfde mentaliteit hebben als de medewerkers waar u al contact mee hebt gehad. We leiden onze monteurs persoonlijk op tot allround professionals, en dat geeft u veel gemak. Zeker bij een intensief project zoals de montage van een badkamer - die al snel twee weken duurt-, hebt u steeds twee dezelfde monteurs over de vloer. Dus geen aparte stukadoor, loodgieter of elektricien, uw monteurs zijn uw enige aanspreekpunt. Gedreven als ze zijn zullen ook zij zich volledig inzetten om al uw wensen waar te maken.

Montage

Uitstekende service bij Arma

Zoals gezegd levert Arma keukens en sanitair in de wijde regio. U denkt misschien, moet ik dan niet heel lang op een monteur wachten wanneer er iets met mijn keuken of badkamer is? Een terechte vraag, maar bij Arma Keukens en Sanitair geven we op een ouderwetse manier invulling aan het verlenen van service: snel, oplossingsgericht en zonder zeuren. En dat kunnen we ook bieden dankzij ons team van eigen monteurs die we zelf hebben opgeleid. Afstand is voor ons geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw garantie of service binnen een redelijke termijn ingevuld kan worden. Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit de bijzonder hoge klantscore die zij ons toekennen.

Lees ruim 300 klantbeoordelingen
Keukenmontage door eigen monteurs
overzichtsfoto
Badkamermeubel