Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Aanrechtbladen

Zonder werkbladen geen keuken. We beseffen meestal niet hoeveel tijd we aan ons aanrechtblad doorbrengen. Daarom is het van groot belang om u goed te verdiepen in de sfeer en het praktisch gemak van diverse soorten werkbladen.

Aanrechtbladen verschillen namelijk in hun praktisch gemak, qua prijzen en ook in het schoonmaken en onderhoud. Voorkom daarom dat u een aanrechtblad kiest wat niet aansluit bij uw voorkeuren of gezinssituatie. Laat u door ons adviseren over het aanrechtblad dat het beste in uw situatie past.

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Aanrechtbladen maken de keuken

Werkbladen bepalen in sterke mate de sfeer in uw keuken. U kunt twee dezelfde keukenontwerpen bekijken met verschillende werkbladen, en u zult het idee hebben dat u tegen twee verschillende keukenopstellingen aankijkt.

Neem bijvoorbeeld één van onze composieten aanrechtbladen. In een houten keuken zult u met een composiet werkblad een andere sfeer proeven dan in een design keuken. Neem de tijd om goed over werkbladen na te denken.

Soorten aanrechtbladen
Belgisch hardsteen aanrechtblad

Het aanrechtblad maakt koken gemakkelijk

Lekker gekookt, getafeld en nu toe aan de vaat? Laat uw plezier niet bederven door een prachtig aanrechtblad wat extra zorg nodig heeft vanwege vocht- en vetvlekken. Of staat u zelden in uw keuken? Dan mag uw aanrechtblad misschien best wat minder praktisch zijn.

In onze enorme collectie zit er voor iedereen wat tussen. Door middel van ons Material Centre kunt u in onze showroom eenvoudig aanrechtbladen vergelijken.

Ook vindt u in onze showroomopstellingen alle soorten aanrechtbladen terug, zodat u optimaal zicht krijgt in ieder soort aanrechtblad. Toch niet gevonden wat u zocht? Neem even vrijblijvend contact op.

Diverse prijzen

Voor wie een strak budget heeft, zijn kunststof aanrechtbladen een veilige keus. Verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, zelfs in hout- en natuursteenlook, tegen een budgetvriendelijke prijs. Voor de luxere keuken bieden wij een breed scala aan aanrechtbladen in natuursteen, hout, beton, composiet en keramiek.

Ook marmer is verkrijgbaar, prachtig in exclusieve keukens. Regelmatig hebben we scherpe acties met onze aanrechtbladen. Deze kopen we in grote partijen in.

Glazen aanrechtblad
Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet

Arma, uw keukenspecialist

Welke keuken u ook koopt, u kunt bij ons rekenen op de beste service en een uiterste klantgerichte houding.

Honderden klanten beoordelen onze unieke werkwijze met gemiddeld een 9,7! Een score waar wij stiekem best trots op zijn, maar ons ook uitdaagt om iedere dag deze waardering waar te maken.

Met onze betrokken medewerkers streven wij telkens weer naar de hoogste klanttevredenheid. Bezoek gerust onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Marmerlook werkblad met spoelbak en zwarte keukenkraan