Menu

Maak een afspraak

Schitterende badkamers, door eigen mensen gemonteerd

Een badkamer is een intieme ruimte en verlangt daarom naar individualiteit. De hedendaagse badkamer heeft zich ontwikkeld tot een wellness ruimte in uw eigen woning! Een inspirerende ruimte om optimaal te ontspannen, maar ook om nieuwe energie op te doen.

Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs! Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak.

Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat. Dat is wat ons bedrijf tot een succes maakt! Kom het ook ervaren. Welkom bij Arma!

Maak een afspraak

Complete_badkamer_showroom_sanitair
Moderne wastafel
Modern bad

Compleet aanbod badkamers

Wij hebben een breed aanbod badkamers. Uw droombadkamer kan bij ons werkelijkheid worden. Wij werken onder andere met de merken Grohe, Geberit, Hans Grohe, Damixa, Xenz, Primabad en Instamat. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden die er zijn.

Heeft u creatieve ideeën voor uw droombadkamer? Wij denken graag met u mee om dit te realiseren. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar. 

Badkamer_bad_hexagon_tegels
Moderne_douche_marmerlook

Badkamer trends

Een badkamer moet een ruimte zijn waar u tot rust kunt komen. Een plek waar u lekker kunt douchen en verzorgen. 

Badkamers krijgen tegenwoordig steeds meer een wat luxere uitstraling. Er worden steeds meer exclusievere materialen gebruikt, zoals gekleurd metaal, stalen frames, hout en marmer. Deze materialen zijn vaak goed op elkaar afgestemd en creëren en wat chique look.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht

Prijzen van badkamers

"Hoeveel kost een badkamer gemiddeld?", vragen veel mensen zich af. Om een beeld te geven van de prijs van een gemiddelde badkamer geven wij u onderstaande inschatting voor de badkamer kosten:

  • Kosten materiaal: € 7.000 - € 10.000
  • Kosten arbeid: € 10.000 - € 15.000
  • Totale kosten gemiddelde badkamer: € 15.000 - € 25.000

Bovenstaande genoemde kosten zijn uiteraard een grove inschatting en in het adviesgesprek berekenen wij de totale kosten van de ontworpen badkamer, via een overzichtelijke en transparante offerte.

De kosten van het vernieuwen van een toilet is zo'n € 6.000 - € 8.000. Ook hier bestaan de kosten uit kosten materialen en kosten arbeid.

Badkamer_bad_hexagon_tegels
Moderne badkamer met beton en zwarte staalramen en wit toilet

Uw droombadkamer

Wij hebben alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet.

Professionele installatie

De installatie van een badkamer of een toilet is een specialistische klus. Bij DB Keukens is de installatie van uw badkamer in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Dat is in uw voordeel.

Onze monteurs zijn gedreven om uw badkamer exact zoals u wenst op een perfecte manier te realiseren. Iedereen van DB Keukens, van verkoop, orderverwerking of montage, draagt bij aan úw droombadkamer.

Montage-badkamer-monteur
Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-4

Inspirerende showroom

In onze moderne showroom zijn veel verschillende badkamers te bewonderen. Onze showroom biedt veel inspiratie voor zowel badkamers als keukens. Veel verschillende stijlen en opstellingen voor ieder budget. De badkamers hebben een eigen ruimte in de showroom, waar u in alle rust de badkamers kunt bekijken.

Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht