Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Volop inspiratie over keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken voor uw woning? Op onze website vindt u volop informatie over stijlen, indelingen en kleuren. Daarnaast kunt u ook inspiratie opdoen aan de hand van honderden keukenopstellingen, inclusief afmetingen, prijzen en omschrijving van de apparatuur. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de keuken van uw dromen!
Het bedrijf waar u uw keuken koopt is natuurlijk ook van belang. U gaat immers een jarenlange relatie aan met uw keukenleverancier en wilt daarom dat ook na de handtekening vertrouwen, betrouwbaarheid en uiterste klantgerichtheid centraal staat. Lees daarom meer over Arma en onze unieke werkwijze. U kunt ook tientallen ervaringen van klanten lezen op onze website.
Voor een persoonlijke kennismaking nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend (advies)gesprek in onze showroom. Welkom!

Moderne keuken met schiereiland en greeploos front
Landelijke keuken

Keukens in alle stijlen en prijsklassen

Ieder mens is anders, iedere keukenruimte ook.. Daarom hebben wij een ruim aanbod keukens in iedere stijl, opstelling, prijsklasse en kleur. Zo weet u zeker dat u uw droomkeuken kunt samenstellen zoals ú dat wilt. Onze verkoopadviseurs helpen u hier vrijblijvend mee. Een luisterend oor, jarenlange ervaring en uw wensen en voorkeuren worden gecombineerd om de beste keuken samen te stellen. Uiteraard uitgewerkt in een mooie 3D-tekening, krijgt u een transparante en gespecificeerde offerte waarin wij uitsluitend werken met nettoprijzen. Deskundigheid, vertrouwen en transparantie, daar draait het om!

Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

De juiste keukenleverancier

Zoals gezegd, bij het kopen van een nieuwe keuken kiest u niet enkel voor het product, maar ook voor de leverancier. Het advies, de levering en de plaatsing van uw keuken zijn cruciaal in het plezier wat u beleeft aan de keuken. Als Arma Keukens streven wij altijd naar uitsluitend tevreden klanten. Om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen werken wij in alle processen met eigen mensen. Oprecht, gedreven en betrokken zetten zij zich in voor de hoogste klanttevredenheid. Honderden klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7.
Kennismaken? Maak een vrijblijvende afspraak voor een (advies)gesprek!

Arma Keukens
Design keukeneiland met kastenwand in hoogglans
Modern landelijk keukeneiland met hout en betonlook aanrechtblad

Het juiste aanrechtblad

De keuze van het aanrechtblad / werkblad is erg belangrijk bij het samenstellen van uw keuken. De keuze is divers: van het praktische en goedkopere kunststof tot het krasgevoelige maar unieke Belgisch hardsteen. Kies een aanrechtblad wat past bij uw budget, stijl keuken, gezinsleven en uw persoonlijke voorkeur.
Meer lezen over aanrechtbladen kunt u op onze website. Hier vindt u de diverse type aanrechtbladen, hun voor- en nadelen en de wijze van onderhoud. 

Een kleine tijdloze hoekkeuken in de kleur wit

Tegels in uw keuken

Vloertegels worden het vaakst gebruikt om de vloer van de keuken te bedekken. Geen wonder, want tegels zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. In onze showroom vindt u ook een uitgebreid aanbod vloertegels voor uw keukenruimte. Zo kunt u in één keer uw keukenruimte samenstellen, waarbij de vloer direct wordt uitgezocht bij uw keuken en zo een passende combinatie vormt. Op onze website kunt u meer lezen over tegels of onze tegelcollectie online bekijken.

Moderne keuken met kookeiland en houten kastenwand

Bij ons kiest u voor:

  • Eigen montageteams
  • Hoogste tevredenheid: 495 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante nettoprijzen
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
Button afspraak is afspraak