Graniet aanrechtblad

Er zijn maar weinig mensen die een graniet aanrechtblad niet mooi vinden. Graniet is beslist een verrijking voor elke stijl keuken. Maak kennis met onze grote keus in graniet.

Er zitten prachtige tinten tussen, perfect passend in de moderne, landelijk en klassieke keuken. Maar het graniet aanrechtblad doet het net zo mooi in bijvoorbeeld een greeploze of houten keukens. Onze showroom zal u veel inspiratie geven!

Bezoek onze showroom
Graniet aanrechtblad
Massief eiken keuken, werkblad graniet en front met greep

Graniet aanrechtblad

Wanneer u op zoek bent naar een aanrechtblad, dan komt u aanrechtbladen tegen die in een fabriek worden vervaardigd en aanrechtbladen die rechtstreeks uit de natuur komen. Kiest u voor een graniet aanrechtblad, dan kiest u voor een 100% natuurlijk aanrechtblad.

Dat biedt u veel voordelen! Het graniet aanrechtblad heeft een pure en krachtige uitstraling. Daarnaast is dit aanrechtblad oersterk en gaat het jarenlang mee. Van een graniet aanrechtblad zult u zeker geen spijt krijgen.

Graniet aanrechtblad

Voordelen van het graniet aanrechtblad

Naast dat een graniet aanrechtblad gewoon prachtig is en oersterk, heeft graniet nog meer voordelen. U kunt ontzettend makkelijk werken aan het graniet aanrechtblad. U zult het niet snel beschadigen.

Zeker wanneer u niet de enige bent die in de keuken staat, is dit een geruststellende wetenschap. Het graniet aanrechtblad is namelijk krastvast, stootvast en hittebestendig.

Graniet aanrechtblad

Mooier met impregneren

De vele voordelen maken het graniet aanrechtblad een populair werkblad. Er is maar één nadeel. Graniet is licht poreus, en u dient met bepaalde vloeistoffen op te letten. Rode wijn bijvoorbeeld dringt makkelijk in en veroorzaakt dan blijvende vlekken. Agressieve schoonmaakmiddelen is ook een categorie waarmee u moet oppassen, en bijtende stoffen.

Hoewel u deze laatste twee waarschijnlijk niet dagelijks gebruikt, is het wel goed om u dit te realiseren. Om uw graniet aanrechtblad zo lang mogelijk mooi te houden, kunt u uw graniet aanrechtblad jaarlijks impregneren. Deze beschermingslaag zorgt ervoor dat vloeistoffen niet in uw blad dringen. Wij verzorgen dit met plezier voor u.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Graniet aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Graniet aanrechtblad