• 9,7 uit 562 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Handleiding voor het onderhouden en schoonmaken van uw sanitair

U wilt uw nieuwe sanitair natuurlijk mooi houden. Daarom vindt u op deze pagina een handleiding met video’s over o.a. het dagelijkse onderhoud van uw badkamer, het reinigen van sifons en drains en meer!

Filterstopkraantjes dichtdraaien

In deze video laten we u stap voor stap zien hoe u de filterstopkraantjes dichtdraait. Dit is belangrijk om te weten in geval van een lekkage of bij onderhoudswerkzaamheden.

Uw badkamer droogmaken

Een droge badkamer voorkomt schimmel en vochtproblemen. In deze video geven we u handige tips en laten we u zien hoe u uw badkamer snel en efficiënt droog kunt maken.

Een badkamerdrain reinigen

Door uw drain regelmatig schoon te maken, voorkomt u verstopping en vervelende geuren in uw badkamer. In deze video leggen we uit hoe u uw badkamerdrain op een gemakkelijke manier kunt reinigen.

Duofresh blokjes toilet vervangen

Het vervangen van de Duofresh blokjes in uw toilet zorgt voor een frisse geur en een schone toiletpot. In deze video laten we u stap voor stap zien hoe u de blokjes kunt vervangen.

Wastafelplug reinigen

In deze video laten we zien hoe u uw wastafelplug gemakkelijk los kunt draaien en reinigen.

Sifon schoonmaken

De sifon onder uw wastafel zorgt voor de afvoer van vuil water. In deze video laten we u zien hoe u de sifon kunt schoonmaken en zo vervelende geurtjes en verstoppingen kunt voorkomen.

Lades van uw badkamermeubel eruit halen

Wanneer u uw sifons wilt schoonmaken of in gevallen van lekkage is het handig om eerst de lades van uw badkamermeubel eruit te halen. In deze video laten we zien hoe u dat doet.

Spoelknop toilet loshalen

Wanneer u een probleem heeft met uw toilet dat door blijft lopen, dan kunt u het kraantje dichtdraaien. In deze video laten we zien hoe u de spoelknop los kunt halen, zodat u gemakkelijk bij het kraantje kan.