Diegenen die Utrecht een beetje kennen, weten dat de Oude Kerkstraat een straat is dichtbij het levendige centrum. Hier wonen Maarten en Marjolijn, gelukkige bezitters van een huis uit 1882. Een karakteristieke, statige woning met nostalgisch balkon. Voordat zij er hun intrek in konden nemen, moesten ze deze woning wel grondig verbouwen. Ook de badkamer en de keuken moesten vernieuwd worden, hier was in geen jaren iets aan gedaan.

Maarten en Marjolijn gingen op zoek naar een keuken- en sanitairspecialist aan wie ze met een gerust hart de klus uit handen konden geven. Internet verschafte de nodige informatie. En zo kwamen ze uit bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Maarten en Marjolein slaagden hier naar volle tevredenheid voor een schitterende badkamer en een moderne keuken. Een kijkje van hoe dit allemaal tot stand kwam.

“Nette showroom,” constateerde Maarten toen hij bij Arma Keukens en Sanitair binnenstapte. “Valt niet tegen.” Tot zover was het in ieder geval de moeite waard geweest om een aantal Utrechtse keukenspecialisten voorbij te rijden en het wat verderop te zoeken. “ We hadden best wel wat wensen voor onze nieuwe badkamer. Hij moest modern en eigentijds zijn, we wilden een groot ligbad, een wastafelmeubel, maar dat moest wel allemaal passen. 

We kregen goed advies over de indeling. De verkoper heeft de badkamer duidelijk voor ons uitgetekend, zodat we er goed over na konden denken,” vertelt Maarten.

“Het gesprek met de verkoper liep goed, zowel bij de badkamer als bij het uitzoeken van de keuken”

“Ook voor de keuken konden we uitstekend terecht bij Arma. Hun showroom biedt veel inspiratie met veel keus in diverse stijlen keukens en prijsklassen. We hadden er een leuk gesprek en de verkoper luisterde goed naar onze wensen. Zo rolde er een leuk concept uit dat goed paste in onze woning. Daarna vonden we het fijn om, voor onze eigen zekerheid, nog even bij een andere leverancier te kijken. Toch gingen we weer terug naar Arma. We hadden hier beiden een positiever gevoel bij. Drie keer hebben we met ze aan tafel gezeten, waarvan de laatste keer was om de aankoop te tekenen. Toen werd alles besteld en was het wachten op de plaatsing.”

Badkamer onherkenbaar veranderd

“We zijn superblij met onze badkamer. Hij is voorzien van een zwevend toilet. Dat geeft een ruimtelijke indruk. We hebben een inloopdouche met glazen wand en voor het grote bad van 1.80 meter was ook plaats. Daarnaast hebben wij een wastafelmeubel met twee geïntegreerde waskommen en een grote spiegel erboven. Erg mooi; ook erg praktisch om een dubbele waskom te hebben. Bij de douche hangt een handdoekenradiator. Een mooie design oplossing die tegelijkertijd veel warmte geeft.” 
Marjolijn vervolgt: “De tegels hebben we ook bij Arma besteld. Het zijn vierkante, antraciet/betonnen tegels voor op de vloer geworden. Wat bijzonder is in onze badkamer, is dat één wand een andere kleur tegel heeft. Dat is de wand tegenover de wastafel, deze heeft dezelfde antraciet/betonnen tegels als op de vloer, maar dan langwerpig. De andere wanden hebben matte, witte, langwerpige tegels. En oh ja, de badkamervloertegels komen ook in de keuken terug. Ze passen hier erg mooi en ze zijn ook even praktisch voor een keukenruimte.”

“We zijn bijzonder tevreden over Arma. We zouden er zeker weer naar toe gaan”

Praktisch inzicht monteur

"Wat we erg fijn vonden is, dat de mensen die komen plaatsen zichzelf ook goed in de tekening verdiepen. Zo stuitte de monteur op iets wat veel handiger aangepakt kon worden. Omdat we niet aanwezig waren, belde hij ons om te overleggen. Daar waren we achteraf erg blij om. “We zijn bijzonder tevreden over Arma Keukens en Sanitair. We zouden er zeker weer naar toe gaan. Ook anderen hebben we dit adres aanbevolen. Ze verkopen kwaliteitsproducten en je wordt er netjes behandeld, vanaf het eerste moment in de showroom tot en met het nakomen van service. Goed adres!”

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Keuken Utrecht