“Arma Keukens en Sanitair staat goed bekend, dat hoor je van iedereen. Ook op het punt van het bieden van service. Als er wat is, dan zijn ze er meteen, zeiden ze tegen ons. Wij zijn geen mensen om stad en land af te gaan voor een nieuwe keuken. Dus gingen we gewoon direct naar Arma,” vertelt Hanneke Pap over hoe ze bij de keukenspeciaalzaak uit Nunspeet terecht kwamen

“En dat was heel leuk daar! Er waren open dagen met speciale actieprijzen voor apparatuur. Onze vorige keuken was 22 jaar oud, dus we waren zo langzamerhand wel toe aan een nieuwe. We zagen in de showroom mooie keukens, en we werden goed geholpen. Ik geloof dat we er kwart over tien ’s avonds nog zaten, maar dat gaf allemaal niet voor de verkoper. Uiteindelijk hebben we een schitterende witte keuken uitgezocht!” 

“Het uitdenken van de keuken met de verkoper was een heel gezellig traject,” lacht Hanneke. “Het was gewoon leuk met hem. Naast dat hij goed meedacht natuurlijk, en ons adviseerde over wat goed was in onze situatie om te doen of juist niet te doen.”

“Ik ben niet echt een hobbykok, voor mij is het belangrijk dat een keuken functioneel is, dat ik er veel in kwijt kan en dat het er mooi uitziet.”

“Plaatsing viel me zó mee”
“Ook de plaatsing verliep prima. Ik moet zeggen, ik zat er van te voren erg tegen aan te hikken. Een paar van die ‘vreemde kerels’ een paar dagen in huis, niks voor mij. Maar ze waren zó vriendelijk en aardig, ik voelde me direct op m’n gemak. Ze kwamen ook stipt op tijd, en ze bleven meedenken, stelden me vragen hoe ik het wilde en gaven me advies. Het klinkt gek, maar toen ze weg waren, toen vond ik het gewoon kaal en stil in huis.”
Maar ook die stilte went weer snel, zeker wanneer je er een prachtige keuken voor in de plaats hebt. “Ik ben niet echt een hobbykok, voor mij is het belangrijk dat een keuken functioneel is, dat ik er veel in kwijt kan en dat het er mooi uitziet. Nou, dat is absoluut gelukt."

Bekijk groter
Keuken Nunspeet Pap groot

Geschilderd wit
De keuken is wit, want die kleur was Hanneke nog steeds niet zat. De fronten zijn niet glad maar de latjes zijn in hoogglans wit geschilderd. “Hierdoor is het net niet spiegelglad waardoor je er heel mooi opkijkt.” 
“Bovenkastjes wilde ik niet meer, maar ik zat er wel een beetje over in of ik we genoeg opbergruimte zou overhouden. Het gekke is, ik houd zelfs ruimte over. Als eerste staat er een hoge 30-cm brede kast van 60-cm diep. Dan komen de koelkast en de magnetron. Dan de afzuigkap en dan verder niks meer, alleen een mooie legplank. Het oogt heel ruimtelijk.”
“De onderkasten bevatten ladekorven, wat ideaal is voor je boodschappen! Ik kook nog steeds op gas, maar ik heb nu wel een Quooker! Dat hebben mijn zus en vriendin ook en ze zeiden tegen me: joh, dat moet je ook nemen. Handig voor een kop thee enzo. Nu ben ik niet zo’n theedrinker eigenlijk, maar voor het opzetten van aardappels bijvoorbeeld is het echt ontzettend handig. Want het gaat sneller! Ik ben er heel erg mee in mijn schik.”

Waar maken
“Arma Keukens en Sanitair zou ik iedereen echt aanraden. En um, ja, dat hebben we eigenlijk ook al gedaan. Ze maken hun slogan “Uitstekende Service” meer dan waar. Wij hadden om een afzuigkap gevraagd die stil was, omdat onze keuken open is. Echter, de afzuigkap die we kregen, maakte meer herrie dan onze vorige. Dat probleem hebben we gemeld. Toen kwamen we samen met de verkoper op een stillere afzuigkap uit, maar die was wel duurder. Hierin kwam Arma ons tegemoet, omdat ze dit probleem graag opgelost wilden hebben. Dat hebben ze echt keurig gedaan.” 

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.