“Aanvankelijk wilden we onze badkamer bij een zaak in onze woonplaats kopen, maar we durfden het niet aan omdat ze niet goed bekend staan. Hierdoor gingen we verder zoeken en kwamen we uit bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Voor ons niet heel dichtbij, maar gezien hun goede reputatie besloten we toch om daar eens een kijkje te nemen,” vertellen Petra en Ron van Maltha uit Almere.

“We vonden de showroom er goed uit zien en de badkamers spraken ons erg aan. Maar het was nogal druk en we hadden geen afspraak, dus besloten we om een afspraak te maken voor een vervolgbezoek.” “In onze nieuwe badkamer wilden we geen bad meer maar een regendouche. Dat leek ons zo heerlijk. Ook wilden we een badkamer met een moderne look, dus niet meer een witte badkamer zoals we al die jaren al gehad hadden."

“De plaatsing verliep uitstekend. Die monteurs werkten echt keurig”

Eén geheel

"We dachten aan een bruingrijze vloer met wandtegels in wit en bruingrijs, met een douchegedeelte dat compleet in deze donkere tint zou worden uitgevoerd. Dat leek ons best heel chique, zeker in combinatie met zo’n mooie regendouche. Bij Arma is het mogelijk om een combinatie te maken van diverse elementen uit de showroom. Zo konden we er ook een mooi badkamermeubel bij kiezen waarin de bruingrijze tint terug komt. Ook hebben we direct een nieuw toilet in dezelfde stijl als de badkamer geregeld, een nieuw zeeppompje voor in het aanrecht en een nieuwe vaatwasser.”
Petra vervolgt: “Over de opstelling hadden we ook nagedacht. Zo leek het ons niet handig om het toilet tegenover het badkamermeubel te plaatsen; dat zou te dicht bij elkaar komen. Toen hebben we het toilet op de oude plek van de douche geplaatst, dat is praktischer. In de nis die ontstond door het verplaatsen van het toilet, heeft Arma mooie legplanken bevestigd. Daaronder staat nu mijn wasmand. Dit vormt echt een mooie geheel.” 

Comfortabele badkamer

“Wat we ook direct hebben laten doen, is het zwevende toilet hoger laten plaatsen. Dat is comfortabel voor wanneer je ouder wordt. En in de douche is een bankje, wat we nu gebruiken om shampoo en douchegel op te zetten. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we dit bankje ook benutten om zittend te douchen. Dat is nu nog niet aan de orde hoor, maar je moet ook verder denken.”

Overal waar ze moesten zijn, plakten ze de vloer af. En kwamen ze de woonkamer in om een kopje koffie te drinken of even iets te eten, dan dekten ze keurig netjes de stoelen af waar ze op gingen zitten… Waar vind je dat nog?” zegt Petra glimlachend.“Wat we ook erg plezierig vonden is, dat de monteurs zo goed op de hoogte waren van het badkamerplan. Alles stond op papier, en ze hoefden nergens iets over te vragen. Alles kwam overeen met de tekening, dus we hoefden niet te improviseren. We hadden bij wijze van spreken tijdens de montage niet eens thuis hoeven te blijven.”

Bekijk groter
Moderne badkamer met alle voorzieningen die maar nodig zijn

“Onze badkamer bevalt uitstekend. Het ziet er mooi uit”

Watervaldouche

“Onze badkamer bevalt uitstekend. Het ziet er mooi uit, hij is lekker warm, en de regendouche is verrukkelijk zacht. Zachter dan de massagedouche die we eerst hadden. Het voordeel van een regendouche is, dat de brede douchekop je het gevoel geeft alsof je onder een tropische waterval staat. En dat is erg aangenaam. Zeker na een drukke dag of als je spieren vast zitten.”

“Dus ja, we raden Arma Keukens en Sanitair aan iedereen aan. Hun reputatie komt overeen met de werkelijkheid. Ook werkt de service-afdeling uitstekend. Wanneer er problemen zijn, dan verhelpen ze dit zonder meer, zelfs na tien of vijftien jaar. Dat heeft de verkoper ons ook op het hart gedrukt. Daarom hebben we later ook nog maar een nieuwe vriezer besteld. Nu kunnen we hopelijk weer wat jaartjes vooruit. ”

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.