• 9,7 uit 543 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Groot aanbod tegels voor vloer en wand

Als keuken- en sanitairspecialist heeft Arma Keukens en Sanitair ook een groot aanbod tegels voor uw keuken of badkamer. Want een vloer of wand met tegels is veel méér dan alleen een manier om de ondergrond in uw keuken of badkamer netjes af te werken.

Tegels dragen in een belangrijke mate bij aan de sfeer in uw keuken of badkamer. Want vindt u ook niet dat de sfeer van een landelijke keuken wordt versterkt door een achterwand van kleine oud-Hollandse tegeltjes? En dat in een moderne badkamer strakke en grotere tegels op zijn plaats zijn?

In onze showroom vindt u een compleet tegelplein waar de nieuwste trends in tegels tentoongesteld staan. Onze verkopers kunnen u adviseren over de mogelijkheden op het gebied van vloertegels en wandtegels. Welkom!

Tegelplein Arma Keukens en Sanitair Nunspeet

Volop inspiratie met Online Tegelconfigurator

Om u alvast een indruk te geven van onze collectie tegels kunt u gebruik maken van de Online Tegelconfigurator. Zo kunt u thuis alvast in alle rust inspiratie opdoen over wand- en vloertegels. Alle afmetingen, kleuren en patronen zijn beschikbaar. 

Via onderstaande button gaat u naar de Online Tegelconfigurator. Mocht u een tegel willen bewaren dan kunt u dit ook doen en eventueel deze tegel of meerdere tegels naar ons toesturen. 

Bekijk online de tegelcollectie van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet
Tegelplein Arma Keukens en Sanitair Nunspeet

Juiste tegel, scherpe prijs

Tegels dragen niet alleen bij aan de sfeer van uw keuken of badkamer, zij hebben ook hun invloed op het praktisch gemak die u ervaart in uw keuken of badkamer. Daarom moet een vloertegel of wandtegel niet alleen passen bij de stijl van uw keuken of badkamer en bij uw budget, maar ook bij uw leefstijl en uw wensen. Want het zou jammer zijn als na enkele jaren blijkt dat uw vloertegel toch niet zo slijtvast is als gedacht en gebruikerssporen gaat tonen. Of dat de wandtegel in uw badkamer niet zo praktisch is in het schoonmaken. Als Arma Keukens en Sanitair bieden wij enkel tegels aan van de hoogste kwaliteit, tegen scherpe nettoprijzen. Dit, gecombineerd met deskundig advies, zorgt er voor dat u zeker weet dat u op het gebied van tegels de juiste keuze maakt waar u jarenlang plezier van heeft.

Vloertegels

Misschien herinnert u zich de gemiddelde keuken of badkamer van vroeger wel. Wit, zwart en antraciet voerden de boventoon als het ging om de kleur van de vloertegel. Men kon ook weinig anders, want de keuze in kleuren was beperkt. Tegenwoordig is dat heel anders want u kunt nu kiezen uit een groot aanbod kleuren. Kiest u voor vloertegels met een betonlook, patchwork vloertegels of toch de klassieke witte vloertegel? De keuze is ook u. Net zoals de afmetingen van de vloertegel. Geen kleur of afmeting is meer vreemd in ons aanbod voor vloertegels in de keuken of badkamer. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste keuze.

Vloertegels badkamer
Vloertegels en wandtegels badkamer

Wandtegels

Wit, witter, witst … Zo zagen de meeste wandtegels in de badkamer er vroeger uit. Tegenwoordig heeft u de keuze uit een groot aanbod kleuren en afmetingen als het gaat om wandtegels voor uw badkamer of uw keuken.

Witte wandtegels worden vandaag de dag vaak gecombineerd met andere kleuren, bijvoorbeeld zwarte wandtegels of met een betonlook wandtegel. Daarbij wordt het formaat wandtegel steeds groter, tot wel 60 × 100 cm. Ook het aanbod keuken wandtegels is enorm vergroot. Kortom, vandaag de dag heeft u bij uitstek de mogelijkheid om uw keuken of badkamer te personaliseren met wandtegels. En daarbij helpen wij u uiteraard graag.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Tegelplein Arma Keukens en Sanitair Nunspeet