Keuken ontwerpen

Denkt u na over een bepaalde keuken? En zou u deze graag ontworpen zien in uw thuissituatie? Wij tekenen met plezier een 3D-ontwerp van uw droomkeuken. 

Uw keukenontwerp kan met behulp van onze deskundige adviseurs gemaakt worden in onze showroom. Maak hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak, het verplicht u tot niets.

Bekijk alle keukens
Tijdloze hoekkeuken met kastenwand
Tijdloze hoekkeuken, hoekkast met draaiplateaus
Tijdloze hoekkeuken, lades met hout

Keuken ontwerpen - losse apparaten overbodig

Wensen te over... ruimte tekort? Wellicht herkent u dit. Toch is er met slimme keuken ontwerpen veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld ruimte creëren door losse apparaten in te bouwen.

Denk aan de kokendwaterkraan die de waterkoker overbodig maakt. Of handige oplossingen om uw afval te scheiden. Of een praktisch, maar ook sfeervol aanrechtblad. En zo is er meer … Bespreek uw wensen eens met onze adviseurs.

Lade in spoelkast van moderne keuken

Keuken ontwerpen - elke afmeting is mogelijk!

Tegen een wand van 250 cm passen geen 5 keukenkastjes van elk 60 cm. Maar ja, met 4 kasten van 60 moet u wel veel ruimte opvullen. Lelijk, kwetsbaar en niet efficiënt …


In onze keuken ontwerpen is dit geen probleem! Maak kennis met onze Residentic-lijn van maatwerkkeukens. Residentic maakt maatwerk keuken ontwerpen betaalbaar. Ze zijn bijna niet duurder dan onze andere keukens.

U kunt tot op de cm bepalen hoe uw keuken eruit komt te zien. Met onze Residentic keuken ontwerpen krijgt u elke wand, ook die van u van 250 cm, netjes opgevuld.

Grijze maatwerk keuken

Arma, uw keukenspecialist

Hoe meer u van onze keukens ziet, des te meer zin krijgt u in het keuken ontwerpen. Als echte keuken fanaten begrijpen wij u als geen ander. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij wat mogelijk is, praktisch werkt en welke oplossingen ook op langere termijn het beste zijn.

Natuurlijk kunt u zelf online een schets maken als begin, maar dankzij onze jarenlange ervaring en eerlijk advies wordt u écht geholpen! Mogen wij uw keuken ontwerpen?


Wanneer een afspraak is gemaakt met één van onze verkoopadviseurs, en u neemt een foto van de huidige situatie, een schets met maten van de gewenste situatie en de ingevulde keukenchecklist mee, dan gaan wij aan de slag om uw keuken te ontwerpen. Uiteraard ontwerpen we uw keuken geheel vrijblijvend. U zult versteld staan van de prachtige keuken ontwerpen.

Maak een afspraak
Nieuwbouw-pand-Arma

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Moderne keuken met schiereiland en greeploos front