Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keuken ontwerpen

Denkt u na over een bepaalde keuken? En zou u deze graag ontworpen zien in uw thuissituatie? Arma tekent met plezier een 3D-ontwerp van uw droomkeuken. Uw keukenontwerp kan met behulp van onze deskundige adviseurs gemaakt worden in onze showroom. Maak hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak, het verplicht u tot niks.

Bekijk ruim 200 keukenontwerpen
Landelijke witte keuken in hoekopstelling
Magazine DB KeukenGroep

Volop inspiratie met gratis magazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over het ontwerp van uw nieuwe keuken. En het bedrijf waar u deze keuken gaat kopen. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en krijg volop inspiratie over keukenontwerpen. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in diverse stijlen en opstellingen. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine, zoals ergonomische tips en de laatste trends. Ook bevat het magazine meer informatie over ons familiebedrijf en diverse klantervaringen. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan

Keuken ontwerpen - losse apparaten overbodig

Wensen te over... ruimte tekort? Wellicht herkent u dit. Toch is er met slimme keuken ontwerpen veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld ruimte creëren door losse apparaten in te bouwen. Denk aan de kokend waterkraan die de waterkoker overbodig maakt. Of handige oplossingen om uw afval te scheiden. Of een praktisch, maar ook sfeervol aanrechtblad. En zo is er meer… Bespreek u wensen eens met onze adviseurs.

Landelijke witte keuken met lades

Keuken ontwerpen - elke afmeting is mogelijk!

Tegen een wand van 250 cm passen geen 5 keukenkastjes van elk 60 cm. Maarja, met 4 kasten van 60 moet u wel veel ruimte opvullen. Lelijk, kwetsbaar en niet efficiënt..
In onze keuken ontwerpen is dit geen probleem! Maak kennis met onze Residentic-lijn van maatwerkkeukens. Residentic maakt maatwerk keuken ontwerpen betaalbaar. Ze zijn nagenoeg niet duurder dan onze andere keukens. U kunt tot op de cm bepalen hoe uw keuken eruit komt te zien. Met onze Residentic keuken ontwerpen krijgt u elke wand, ook die van u van 250 cm, netjes opgevuld.

Keuken ideeen

“We hebben hier goed advies gekregen over hoe we echt iets moois van onze keuken konden maken. Tot in de details. Details waar je zelf toch niet echt aan denkt. Dat beschouwen we als een van de pluspunten van Arma Keukens”

Familie Wiggelinkhuijsen kocht een keuken bij Arma.
Lees hun klantervaring en bekijk de foto's!

Houten keuken Gelderland
Moderne keuken met schiereiland en greeploos front

Aan de slag met keuken ontwerpen

Hoe meer u van onze keukens ziet, des te meer zin krijgt u in het keuken ontwerpen. Als echte keuken fanaten begrijpen wij u als geen ander. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij wat mogelijk is, praktisch werkt en welke oplossingen ook op langere termijn het beste zijn. Natuurlijk kunt u zelf online een schets maken als begin, maar dankzij onze jarenlange ervaring en eerlijk advies wordt u écht geholpen! Mogen wij uw keuken ontwerpen?
Wanneer een afspraak is gemaakt met één van onze verkoopadviseurs, en u neemt een foto van de huidige situatie, een schets met maten van de gewenste situatie en de ingevulde keukenchecklist mee, dan gaan wij aan de slag om uw keuken te ontwerpen. Uiteraard ontwerpen we uw keuken geheel vrijblijvend. U zult versteld staan van de prachtige keuken ontwerpen.

Ja, ik wil vrijblijvend advies
Keuken ontwerpen van een hoekkast met carrouselkast
Keukenontwerpen met ingebouwde afvalsysteem