Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keuken ontwerpen

Denkt u na over een bepaalde keuken? En zou u deze graag ontworpen zien in uw thuissituatie? Arma tekent met plezier een 3D-ontwerp van uw droomkeuken. Uw keukenontwerp kan met behulp van onze deskundige adviseurs gemaakt worden in onze showroom. Maak hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak, het verplicht u tot niks.

Keuken ontwerpen - losse apparaten overbodig

Wensen te over... ruimte tekort? Wellicht herkent u dit. Toch is er met slimme keuken ontwerpen veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld ruimte creëren door losse apparaten in te bouwen. Denk aan de kokend waterkraan die de waterkoker overbodig maakt. Of handige oplossingen om uw afval te scheiden. Of een praktisch, maar ook sfeervol aanrechtblad. En zo is er meer… Bespreek u wensen eens met onze adviseurs.

Design keuken

Keuken ontwerpen - elke afmeting is mogelijk!

Tegen een wand van 250 cm passen geen 5 keukenkastjes van elk 60 cm. In onze keuken ontwerpen is dit geen probleem! Maak kennis met onze Residentic-lijn van maatwerkkeukens. Residentic maakt maatwerk keuken ontwerpen betaalbaar. Ze zijn nagenoeg niet duurder dan onze andere keukens. U kunt tot op de cm bepalen hoe uw keuken eruit komt te zien. Met onze Residentic keuken ontwerpen krijgt u elke wand, ook die van u van 250 cm, netjes opgevuld.

Keuken ideeen

Aan de slag met keuken ontwerpen

Hoe meer u van onze keukens ziet, des te meer zin krijgt u in het keuken ontwerpen. Als echte keuken fanaten begrijpen wij u als geen ander. Mogen wij uw keuken ontwerpen? Vraag middels het contactformulier de keukenchecklist aan of stuur een mail naar info@armakeukens.nl. Wanneer een afspraak is gemaakt met één van onze verkoopadviseurs, en u neemt een foto van de huidige situatie, een schets met maten van de gewenste situatie en de ingevulde keukenchecklist mee, dan gaan wij aan de slag om uw keuken te ontwerpen. Uiteraard ontwerpen we uw keuken geheel vrijblijvend. U zult versteld staan van de prachtige keuken ontwerpen.

Keuken ontwerpen
Keuken ontwerpen